Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisindeki kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pelember

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2020
194
75
28
35
Selam arkadaşlar, hamile kaldığınızda kasık ağrısını tek taraflı mı yaşadınız, çift taraflı mı ağrıdı? Benim adetim geçmeden tek taraflı ağrıdı 10 gün şimdi günüm 3 gün geçiyor ama sağ sol ağrıyor acaba bu belirti değil mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Adetin geçince test yapmak istemedin mi

Ben kasık ağrısından anlamıştım kesinlikle en net belirtilerden biri test yap bence :)

Normal kasık ağrısı haricinde sol tarafta batma oluyordu. Adet 2 gün gecikince test yapmıştım. Çıkmıştı

8 gün öncesnden falan başladı sanırım not almıştm
Hmm benim de adetten 8 gün once sağ tarafimda 2 gün boyunca zonklama oldu. Şuan adetime 3 gün var ağrım yok. Sadece sol tarafima bugun acı bi batma oldu 4 5 kere. Geçen ay test yaparak kafayi bozmuştum bu ay beklentisizim ama tabi en ufak bi belirtide aklıma gelmiyoe değil Inşallahsiz hamilesinizdir

Umarım sizde hamilesinizdir. Ben devamlı test yapa yapa yıprandm artık eşşm 50 li 70 li paketlerden alıyodu yani öle mutlu oldupum için

Bn adet günü negatifi gördm ama gecikince yine acaba mj demekten alamıyorm kendimi

Bn adet günü negatifi gördm ama gecikince yine acaba mj demekten alamıyorm kendimi
Şuan hamile misiniz? Ben de çoklu aldım iste bol keseden kullandım geçen oy sonra bayağı bi belirti oldu adetten 2 gun önce çok az pembe leke geldi ama gerisi gelmeyince bi acaba oldum ama boş umit yine 1 gun gecikip adet oldum. O yüzden daha asla yapmam dedim simdi adetimi bekliyorum

Hayır deilim ama adette olmadm cuma günü test gelcek olmazsam yapcam. Bnde öyleym olunca sabah akşam kullanıyorm testsz wc ye gtmek istemiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…