- 13 Eylül 2020
- 194
- 75
- 28
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetin geçince test yapmak istemedin miSelam arkadaşlar, hamile kaldığınızda kasık ağrısını tek taraflı mı yaşadınız, çift taraflı mı ağrıdı? Benim adetim geçmeden tek taraflı ağrıdı 10 gün şimdi günüm 3 gün geçiyor ama sağ sol ağrıyor acaba bu belirti değil mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Ben kasık ağrısından anlamıştım kesinlikle en net belirtilerden biri test yap bence :)Selam arkadaşlar, hamile kaldığınızda kasık ağrısını tek taraflı mı yaşadınız, çift taraflı mı ağrıdı? Benim adetim geçmeden tek taraflı ağrıdı 10 gün şimdi günüm 3 gün geçiyor ama sağ sol ağrıyor acaba bu belirti değil mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Adet günü yaotm ama negatif çıktı geciktm hala da devam ediyo ağrımAdetin geçince test yapmak istemedin mi
Tek taraflı mıydı sizin? Benim başta sdc sağ ağrıyodu adet geçince sol da ağrıyo şimdiBen kasık ağrısından anlamıştım kesinlikle en net belirtilerden biri test yap bence :)
Evet başta tek taraftı sonra ara ara diğer tarafta ağırdı neden test yapmıyorsun adetinde geçmiş :)Tek taraflı mıydı sizin? Benim başta sdc sağ ağrıyodu adet geçince sol da ağrıyo şimdi
Adet günü negatif çıktı şimdi testm yok netten şipariş vericmEvet başta tek taraftı sonra ara ara diğer tarafta ağırdı neden test yapmıyorsun adetinde geçmiş :)
İnşallah güzel haberler alırsın canımAdet günü negatif çıktı şimdi testm yok netten şipariş vericm
Çom teşekkür ederim güzel dileğin için Allah razı olsunİnşallah güzel haberler alırsın canım
Normal kasık ağrısı haricinde sol tarafta batma oluyordu. Adet 2 gün gecikince test yapmıştım. ÇıkmıştıSelam arkadaşlar, hamile kaldığınızda kasık ağrısını tek taraflı mı yaşadınız, çift taraflı mı ağrıdı? Benim adetim geçmeden tek taraflı ağrıdı 10 gün şimdi günüm 3 gün geçiyor ama sağ sol ağrıyor acaba bu belirti değil mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Sağ adetten kaç gün önce ağrıyordu hatırlayabilir misinizTek taraflı mıydı sizin? Benim başta sdc sağ ağrıyodu adet geçince sol da ağrıyo şimdi
8 gün öncesnden falan başladı sanırım not almıştmSağ adetten kaç gün önce ağrıyordu hatırlayabilir misiniz
Hmm benim de adetten 8 gün once sağ tarafimda 2 gün boyunca zonklama oldu. Şuan adetime 3 gün var ağrım yok. Sadece sol tarafima bugun acı bi batma oldu 4 5 kere. Geçen ay test yaparak kafayi bozmuştum bu ay beklentisizim ama tabi en ufak bi belirtide aklıma gelmiyoe değil Inşallahsiz hamilesinizdir8 gün öncesnden falan başladı sanırım not almıştm
Umarım sizde hamilesinizdir. Ben devamlı test yapa yapa yıprandm artık eşşm 50 li 70 li paketlerden alıyodu yani öle mutlu oldupum içinHmm benim de adetten 8 gün once sağ tarafimda 2 gün boyunca zonklama oldu. Şuan adetime 3 gün var ağrım yok. Sadece sol tarafima bugun acı bi batma oldu 4 5 kere. Geçen ay test yaparak kafayi bozmuştum bu ay beklentisizim ama tabi en ufak bi belirtide aklıma gelmiyoe değil Inşallahsiz hamilesinizdir
Bn adet günü negatifi gördm ama gecikince yine acaba mj demekten alamıyorm kendimiHmm benim de adetten 8 gün once sağ tarafimda 2 gün boyunca zonklama oldu. Şuan adetime 3 gün var ağrım yok. Sadece sol tarafima bugun acı bi batma oldu 4 5 kere. Geçen ay test yaparak kafayi bozmuştum bu ay beklentisizim ama tabi en ufak bi belirtide aklıma gelmiyoe değil Inşallahsiz hamilesinizdir
Şuan hamile misiniz? Ben de çoklu aldım iste bol keseden kullandım geçen oy sonra bayağı bi belirti oldu adetten 2 gun önce çok az pembe leke geldi ama gerisi gelmeyince bi acaba oldum ama boş umit yine 1 gun gecikip adet oldum. O yüzden daha asla yapmam dedim simdi adetimi bekliyorumBn adet günü negatifi gördm ama gecikince yine acaba mj demekten alamıyorm kendimi
Hayır deilim ama adette olmadm cuma günü test gelcek olmazsam yapcam. Bnde öyleym olunca sabah akşam kullanıyorm testsz wc ye gtmek istemiyrmŞuan hamile misiniz? Ben de çoklu aldım iste bol keseden kullandım geçen oy sonra bayağı bi belirti oldu adetten 2 gun önce çok az pembe leke geldi ama gerisi gelmeyince bi acaba oldum ama boş umit yine 1 gun gecikip adet oldum. O yüzden daha asla yapmam dedim simdi adetimi bekliyorum
İşediğiniz boşa gitmiyor iste ne gyzelHayır deilim ama adette olmadm cuma günü test gelcek olmazsam yapcam. Bnde öyleym olunca sabah akşam kullanıyorm testsz wc ye gtmek istemiyrm![]()
İşediğiniz boşa gitmiyor iste ne gyzel
Nerden aldiniz bu çoklu paketleri?Umarım sizde hamilesinizdir. Ben devamlı test yapa yapa yıprandm artık eşşm 50 li 70 li paketlerden alıyodu yani öle mutlu oldupum için![]()