Hamilelik belirtisinde kuruluk varmıydı

Zeynepfz5

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
289
274
18
30
Meraba kızlar ben 1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum fakat maalesef hiç kalamadım bi problemim yok eşimin de aynı şekilde bu ay herzmanki den farklı adetime 1 gün var ve hiç akıntım yok dün adet olcam sandım kasığım ağrıdı ve geçti şimdide hafif hafif ağrıyo beni şüphelendiren sürekli uykum var havalardan mı gebelikten mi bilmiyorum ve hep yorgun hissediyorum bunları yaşayıp hamile kalan var mı acaba. He bide adete yakın bacağım gene ağrımaya başladı aha gelio dedim bacak ağrım tamamen geçti anlam veremedim

Bak canım emin ol o kadar isterdimki hamilesin deyip seni mutlu etmeyi ama şuan korkuyorum çünkü ortada test yok kan testi yok sana umut olur yoksa çok üzülürsün uzulmeni istemem önce bir test yap silikte olsa cikar ona göre yorum yaparız belirtiler hamilesin demek için yetersiz uykulu halini havayada hamileligede baglayabiliriz onun için en garantisi test

Maalesef adet oldum psikolojikmen çok kötüyüm eşimden destek beklerken tam tersini yaşadım kötüyüm anlicağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…