- 29 Kasım 2021
- 109
- 25
- 18
- 36
- Konu Sahibi Denizkumsal35
-
Benim 1 kerelik oldu o da krem gibiydi. Ovulasyonda adete yakın kırmızı cizgiler gebelik olma ihtimali çok yüksek canimakintimda catladiktan sonra 2 gün beyaz sümüksü akintim oldu ama sonra gecti
ay insallah canim ya adetime tam 1 hafta var galiba ayni zamanlarda bat günüBenim 1 kerelik oldu o da krem gibiydi. Ovulasyonda adete yakın kırmızı cizgiler gebelik olma ihtimali çok yüksek canimadetine ne kadar var
Insallah canim perşembe günü olmam gerekiyor umarım olmayız ikimiz deay insallah canim ya adetime tam 1 hafta var galiba ayni zamanlarda bat günü
Evet cok erken gitmişim ablamların gazına geldim sanırım:) perşembe günü adet günü ve benim hiç şaşmaz hep 23gunde bir olurum. Çarşamba tekrar kan testine gidicem insallah yüksek çıkar. Bir de göbeğimin alt kısmında batmalar oluyor sol kasigin üstünde normal mi acaba5 ve altı değer negatif sayılıyor fakat adetinize 7 gün varken yapmissiniz kan testini cok erken.Adet günü veya adetiniz gecikince tekrarlayin,insallah kalbinizin istediği olur
bu persembe mi yoksa haftaya mi canim 7 gün var demistin adetine benim haftaya sali olmam gerekiyor amin insallah ikimizde olmayiz tabi bugün bide bel agrisi basladi bende aradada yumurtaliklarimda batma oluyor sankiInsallah canim perşembe günü olmam gerekiyor umarım olmayız ikimiz de
insallah canim hayirlisi olur insallah hayirli haber alirsinBu perşembe bekliyorum canım adete 7 gün kala beta 2.00 cikmisti bir umut yükselir mi acaba diyorumbende de batmalar sıklaştı bel ağrısı da hafif var ama psikolojik de olabilir ovulasyon testi yaptım az önce silik cikti t oyuzden umudum cok kalmadı. Erken gebelik testi almıştım yarin sabah da onu denicem bakalim bir umut
insallah canim bakalim cok umutlanmak istemiyorum ama bu ay ovulasyonun ikinci kez koyulasmasini anlamadim hayirlisi artikAmin canim sen de hamilesindir insallah hayırlısıyla
daha adetime 7 gün var canim daha erken adet günü gelmesse yapmayi düsünüyorum ve ovulasyon testimde kalmadi maalesef devam takip edemicem ama bugüne kadar koyu cikti iki cizigde bakalim hayirlisi sende ümitsizligr kapilma adet olmadigin süreceBüyük ihtimalle hamilesin canim adet olmadan ovulasyonda t cizgisi koyu çıkarsa çok yüksek ihtimalle gebelik oluyormuş benim 3 gün kaldı ve ovulasyonda cok silik cikti t cizgisi ben değilimdir ama senden umutluyumistersen adetine yakın erken gebelik testi yap
Benim de hiç akıntım olmadı. Sadece sarı gibi çok az Bi akıntı geldi. Adet günümde de çok açık kahve rengi minnacık leke geldi o kadar. Şimdi hiç bir şey yok.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bata 3 gün var. Bazı hamilelik belirtileri yaşıyorum. Sağ ve sol kasikta ara ara batmalar hafif sersemlik yorgunluk mide yanması vs. 19 kasımda yumurtladim ovulasyon test ile planlayarak birliktelik oldu. Yaklaşık 6gun sonra beyaz krem gibi az bir akinti oldu sonra hic olmadi. Merak ettiğim, bu akintinin ilk zamanlar hep olduğunu duydum fakat bende 1 kez oldu. 3 4 gün sonra ise açık yeşil sarı karışımı bi kerelik bir akinti gördüm. Sonra o da kesildi. Suan akintim yok normal mi sizce? Bir de adete 7 gun kala beta 2.00 cikti yükselebilir dediler. Korku merak hersey var suan. Buna benzer bir durum yaşayan var mı?
Test yaptınız mı?Benim de hiç akıntım olmadı. Sadece sarı gibi çok az Bi akıntı geldi. Adet günümde de çok açık kahve rengi minnacık leke geldi o kadar. Şimdi hiç bir şey yok.
Hamileyim beta ya falan baktırdım yarın doktora gideceğim inşallah.Test yaptınız mı?
Cok sevindim rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallahHamileyim beta ya falan baktırdım yarın doktora gideceğim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?