Hamilelik belirtisimiii

Efkarlimmm

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2016
198
33
13
34
Kızlar hiç böle olmazdı bu ay çikolata renginde leke geldi dün bugünde hafif vardı ve şuan kesildi ne oluyor anlamadım bu hamilelik belirtisi mı yok bı hastalığa mı işaret başına gelen varmış aydınlatır saniz sevinirim

Normanda hamilelik belirtisi ama sen yinede kan testi yaptir çünkü gelmez her zmn böyle

Bugün olmam lazım çünkü geçen ay gününden üç gün önce oldum anlamadım aynı adet olucakmisim gibi karnım kasiklarimdaa ağrıyor ama bişey yok

Yerleşme kanaması diyorlar buna canım ama bildiğim kadariyla benimde adetime 5 gun var sabirsizlikla bekliyorum bi işaret seninde bu işaret olabilir halk dilinde üstüne görme diyorlar inşallah Hamilesindir

Ben bilmiyorumkiii ama kasimlarimdaa acayip batma var ve karnım ağrıyor adet olucakmisim gibi ara ara afedersiniz. Peçete sildimde leke geliyor anlamadım nebilim içimdeki his hamile değilsin dio ama nasip bakalım ne olcak

Normalde hiç böyle şeyler yaşadınmi yok bence Hamilesindir sabah erken den test al gününde geçtiği için çıkar yerleşme lekesi dir o sabah akşam kadr adet gibi gelmeye devama ederse bişi yoktur ama kesik.kesikse Hamilesindir

Dün akşam oldu aynı çikolata gibi koyu bugünde öğlen vardı biraz kesildi akşam üzeri çok hafifti. Öyle adet kanaması gibi değil yani peceteyee sürdüm zaman oluyor iç çamaşırını batircak derecede değil yani

Dediklerini 15ay önce ben de yaşamıştım:) ... Bi test yapmakta yarar var tabii ki...
Hayırlı haberse paylaşın beraber sevinelim yarin:)

İnşallah yarın güzel haberlerini alırım bence var diorum ama hayirlisi Allah gonlundekini tez vakitte nasip etsin inşallah

Yarın değil salı günü kan testi yaptıralım dedi eşim bana kalsa yarın yaparimda salıya kadar bekliyorum dedi inşallah rengli olmam anne olmak istiyorum rabbimin izniyle

Kistlerin yoksa yada bı hastalığın sen yinede yumurtlama takibi yap bu ay inşallah rabbim tez vakitte nasip eder benimde polikistik overim var bende kalamiyorum hamile 4 gun kaldı reglime umutsuzum ama herseyin hayırlısı demekten başka çare yok

Back