Adetin düzenlimiydiHep adet olacağım sanıyorum ümitlenmek istemiyorum hayırlısı inşAllah kızlar
Neden kan vermiyorsunuz?? Yada gebelik testi yapmıyorsunuz?Kızlar yardımcı olurmusnz kafam çok karışık idararım da çok açık renkte neredeyse beyaz gibi
Klomende yapıyor gecikme canım başka belirtileriniz varmı göğüs ağrısı mide bulantısı gibi.Ümidim yok hiç Yumurtlama olmadan nasl olucak doktor en son olusmamıs demişti ve klomen tedavisine başladım ama henüz regl olmadım ama içim içimi yiyor yarın gidip alayım en iyisi
Bence idrara aldanma açıklık koyuluk hamilelikle alakası yok benim mesela daha yeni yeni koyulaşıyor Öncesinde normaldi yani. Herkesin hamileliği her hamilelik farklıdır muhakkak ama eğer bulantı başlamış olsaydı herşeyden bulanırdı devamlı oluyor birde sevdiğin şeylerden tiksinti geliyor. Bence kan ver soru işareti kalmasın kafanda belirtilere takılma hiçCnam Daha bu ay başlayacağım klomene ben idrarım açık renk bi kaç sabahtır mide bulantısı var ama 1 dk fln sürüyor acıkıyorum o kadar belki ben böyle olmasını istedğm için hissediyorumdur
Sonuç ne merak ettimÜmitlenmemek en iyisi haklısın en iyiisi kan
Ya çok ilginçsiniz siz bi kan verin arkadaşımın hala kahverengi lekesi geliyor ve kız keseyi gördü kalp atışını duydu. Hemen gardınız düşüyor. Yapmayın bunu kendinize yazıktır. Bi kan verip bakınKahverengi akıntım geldi bende test vs yapmıyorum regl olacağım diye bu be ki şmdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?