Hamilelik belirtisimii?

delidunya

Oğlum 🤍
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1.632
1.008
83
Kızlar adetim 3 gün gecikti 3 gündür ağrım var kasıklarım da ha oldum olacağım diyorum ama olmuyorum bugün yani üçüncü günümde kahverengiye benzer açık renkte hafif akıntım sizce

Hep adet olacağım sanıyorum ümitlenmek istemiyorum hayırlısı inşAllah kızlar

Evet ama klomen tedavisine başlayacağım adet olmayı bekliyorum yumurtlama olmamıştı bende 3 gündür gecikince dedim acaba bi ihtimal

Kızlar yardımcı olurmusnz kafam çok karışık idararım da çok açık renkte neredeyse beyaz gibi

Ümidim yok hiç Yumurtlama olmadan nasl olucak doktor en son olusmamıs demişti ve klomen tedavisine başladım ama henüz regl olmadım ama içim içimi yiyor yarın gidip alayım en iyisi

Ümidim yok hiç Yumurtlama olmadan nasl olucak doktor en son olusmamıs demişti ve klomen tedavisine başladım ama henüz regl olmadım ama içim içimi yiyor yarın gidip alayım en iyisi
Klomende yapıyor gecikme canım başka belirtileriniz varmı göğüs ağrısı mide bulantısı gibi.
Bende adet günüm geçmeden başlamıştı bulantılar göğüs ağrısı kabızlık vs. Kasık ağrısı da vardı

Cnam Daha bu ay başlayacağım klomene ben idrarım açık renk bi kaç sabahtır mide bulantısı var ama 1 dk fln sürüyor acıkıyorum o kadar belki ben böyle olmasını istedğm için hissediyorumdur

Cnam Daha bu ay başlayacağım klomene ben idrarım açık renk bi kaç sabahtır mide bulantısı var ama 1 dk fln sürüyor acıkıyorum o kadar belki ben böyle olmasını istedğm için hissediyorumdur
Bence idrara aldanma açıklık koyuluk hamilelikle alakası yok benim mesela daha yeni yeni koyulaşıyor Öncesinde normaldi yani. Herkesin hamileliği her hamilelik farklıdır muhakkak ama eğer bulantı başlamış olsaydı herşeyden bulanırdı devamlı oluyor birde sevdiğin şeylerden tiksinti geliyor. Bence kan ver soru işareti kalmasın kafanda belirtilere takılma hiç

Kahverengi akıntım geldi bende test vs yapmıyorum regl olacağım diye bu be ki şmdi

Kahverengi akıntım geldi bende test vs yapmıyorum regl olacağım diye bu be ki şmdi
Ya çok ilginçsiniz siz bi kan verin arkadaşımın hala kahverengi lekesi geliyor ve kız keseyi gördü kalp atışını duydu. Hemen gardınız düşüyor. Yapmayın bunu kendinize yazıktır. Bi kan verip bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…