Sanırım enfeksiyon oldum bu yüzden yumurtalama dönemim ekstra ağrılı geçti. Yumurtlamam düzensiz galiba geçen ay adetimin hemen sonrasında olmuştu bu ay böyle denk geldi. Aksilik eşim il dışında degerlendiremeyecegiz önümüzdeki maçlara bakicaz artıkyumurtlama akıntısı bu. günleri değerlendirseniz adet gününü bekleyin.
Enfeksiyon oldum yüksek ihtimalle oyuzden farklı ve ağrılı bir süreç oldu. Bu ay treni kaçıracagiz galibaBence de yumurtlama akintisi onunuzdeki 1 hafta gebe kalma sansi icin zirve zamanlar.
Hiç olmuş mu böyle resim atmak keşke uyarsaydınız bari başlıktaKızlar merhaba. Eşimle birlikte olduktan 4 5 gün sonra kasık ve bel ağrılarım oldu üşüme ile beraber baya şiddetli arkasından yumurta akı gibi ama açık sarı olacak şekilde akıntı geldi arkasından yine ayni tarzda bu sefer içinde bir miktar kan ile beraber geldi ve hafif kaşıntı olur gibi oldu geçti.yumurtlama dönemlerimde bu tarz bir akıntı yaşamamıştım. Adetime 9 gün var. Bugün biraz azalmış durumda ağrım ve kasıkta gerginlik hissediyorum. Göğüslerim ve karnım hatta tüm vücudum sis. İlk gelen akıntıyı çekmiştim onu ekliyorum görsel olarak sizce hamile miyim. döllenme mi oldu. yumurtladim mi yoksa yerleşti mi durum nedir?Eki Görüntüle 3028888
Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim ama bu konu benden önce de çok defa açılmış ve foto da paylaşılmış bende paylaştım o yüzden. Başlığı değiştirebilir mıyım bir bakayım.Hiç olmuş mu böyle resim atmak keşke uyarsaydınız bari başlıkta
Durum netleşti nasılsa diye kaldırdim fotoyu başlığı değiştirmeyi beceremedimHiç olmuş mu böyle resim atmak keşke uyarsaydınız bari başlıkta
Enfeksiyonu önlemek için ilişkiden sonra hemen tuvalete gidin. Merak etmeyin, gebeliğin oluşması ihtimali bu yüzden azalmaz.Sanırım enfeksiyon oldum bu yüzden yumurtalama dönemim ekstra ağrılı geçti. Yumurtlamam düzensiz galiba geçen ay adetimin hemen sonrasında olmuştu bu ay böyle denk geldi. Aksilik eşim il dışında degerlendiremeyecegiz önümüzdeki maçlara bakicaz artıkenfeksiyon kapıyorum diye korunuyorduk bebek için korunmasiz yapınca yine oldum galiba bu enfeksiyonun çözümü yok mu artık
İyi ki görmedim benHiç olmuş mu böyle resim atmak keşke uyarsaydınız bari başlıkta
İyi ki görmedim ben
Evet beklememek gerekiyormuş sonrasında gidiyorum hemen ama oluyor yinede.Enfeksiyonu önlemek için ilişkiden sonra hemen tuvalete gidin. Merak etmeyin, gebeliğin oluşması ihtimali bu yüzden azalmaz.
Ben google'da böyle şeylerı aratmam kiDoğal şeyler bunlar googleye akıntı diye yazinca birsuru görsel çıkıyor ordan bakarak kendimizinkini kiyaslamiyor muyuz. Fena bir görüntü olsaydı zaten paylaşmazdim şeffaf bir akıntıydi alttarafi
O zaman benim de kullandığım takviyeyi önereyim size: cranberola kapsülleri. Her gün iki tane alıyorum. Başka markaların da cranberryli takviyeleri var. Veya direkt aktardan cranberry alıp çayını demleyebilirsiniz. Enfeksiyonu önlüyorEvet beklememek gerekiyormuş sonrasında gidiyorum hemen ama oluyor yinede.
Ben google'da böyle şeylerı aratmam kibazi insanlar hassas oluyor benim gi
O zaman benim de kullandığım takviyeyi önereyim size: cranberola kapsülleri. Her gün iki tane alıyorum. Enfeksiyonu önlüyor
Merhabalar adetim 5 gün gecikti dün beta HCG bakıldı ama 0.2 çıktı. Sol kasığımda şişlik hissi var. Ek olarak adet olacakmis gibi ağrılarım olup geçiyor ara ara tekrar adet olucam sanıyorum. Goguslerde şişlik ve uçlarda belirginlesme var mide bulantısı var. Sürekli bel ve kasık ağrım var hasta gibi yatıyorum. Hamile olsaydım kanda çıkardi aile hekimi.yumurtlama akıntısı bu. günleri değerlendirseniz adet gününü bekleyin.