• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtisimi ?

halx

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
27
2
16
İstanbul
Mrblar adetime 9 gun var kasıklarmda batma kabızlik var birde göğuslerim hafif şiş ama agri yok sizce adet belirtisimi 26 gunde bir adet oluyorum

bence adet belirtisi.hamileliğin en erken belirtisi sık idrar ve mide bulantıları 3.haftada baslayabılıyor ama göğüs hassasiyeti bıraz sonraki dönemlerde yasanan bi durum

bence adet belirtisi. bu arada yazdığınız tarihe baktım sanırım sonuç belli olmuştur , bizi de bilgilendirir misiniz?

ekim ayında hamile kalıp malesef kalp atışı olmadığı için bebeğimi kaybettim.. benim hamilelik belirtilerim şunlardı; kasıklarda batma göğüslerimde şişkinlik ve dokununca acıma şeklindeydi bir süre sonra kabızlık durumu da yaşadım.............. bulantı daha ilerleyen dönemlerde oluyor...2. aya g,rd,kten sonra.....adete benzer hamilelik durumuda ama daha belirgin emin olabilirsiniz............ kısacası belirtileriniz uyuyor.......... umarım hamilesinizdir ve sağlıkla kavuşursunuz... mutlaka yazın burayaa:16:

Merhabalar.. benim adetim 4 gün gecikti gecikmeden önce kabızlık yaşadım kasıklarımda ağrı kasılma nasıl desem titreme şeklinde bişeyler oldu akıntım çoğaldı. ve adetim gecikti 4 gündür karnımda gaz sıkışması gibi bişey şiş gibi hissediyorum. hala da akıntım geliyor daha çok çoğaldı kokusuz açık sarı bazen beyaz renkte. 3 gün önce kahverengi tarzında lekelenmelerim oldu baş ağrısı ve hafif mide bulantım var belim acayip ağrıyor sizce hamile olabilir miyim düzenli adet görüyorum.

ben anne olmak istiyorum adetimin ilk günü şubat 19, ovulasyon tarihi testlerine göre 2-7 mart arası şansımın yüksek oldugu günler olarak çıkıyor ne zaman gebelik testi yapmalıyım adet gününmün geçmesini beklemeliyim mi yoksa daha öncesinden de belli olur mu ?

Back