- 29 Ocak 2021
- 2.726
- 5.908
- 108
Normal bende ergenliğimden beri olur yaşım 30. 3 veya 4 gün sürer lekelenmem.Merhaba yumurtalama zamanı grimsi kahvemsi lekelenme normal mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal bende ergenliğimden beri olur yaşım 30. 3 veya 4 gün sürer lekelenmem.Merhaba yumurtalama zamanı grimsi kahvemsi lekelenme normal mi ?
Sadece dün akşam oldu grimsi kahvemsi akıntı geldi bugün normal akıntım normalde de akıntım var az ama rengi hep krem rengi gibi dün bir anda o renk görünce şaşırdım tek defalık oldu galiba bugün yok yumurtlama omuydu acaba öncesinde de adet ağrısı gibi hafif kasık ağrım vardıAşırı stresten de olabilir hormanel de olabilir devam ederse isterseniz bı doktora gidin benimde evlenmeden önce başlamıştı
Bende ilkkez oldu gece biraz gördüm bugün daha olmadı normal mi peki bu çok az bir ikii damla salyamsi oldu başka olmadı regl takvimimde yumurtlama olarak yarın görünüyorNormal bende ergenliğimden beri olur yaşım 30. 3 veya 4 gün sürer lekelenmem.
Sıkıntı yapma kendine olur arada ovulasyon haftan olarak geçtiği için bı kaç günde sürebilir yine için rahat etmez ise gidersin doktoraSadece dün akşam oldu grimsi kahvemsi akıntı geldi bugün normal akıntım normalde de akıntım var az ama rengi hep krem rengi gibi dün bir anda o renk görünce şaşırdım tek defalık oldu galiba bugün yok yumurtlama omuydu acaba öncesinde de adet ağrısı gibi hafif kasık ağrım vardı
Normal canım zaten ovülasyondan bir iki gün evvel başlar regli gibi olmaz. Uzayan yapıda olur ya da kahverengi sıvıda bir iki damla geçer. ovülasyon bitince kesilirBende ilkkez oldu gece biraz gördüm bugün daha olmadı normal mi peki bu çok az bir ikii damla salyamsi oldu başka olmadı regl takvimimde yumurtlama olarak yarın görünüyor
Teşekkür ederim ilkkez olduğu için şaşırdım bende görünceSıkıntı yapma kendine olur arada ovulasyon haftan olarak geçtiği için bı kaç günde sürebilir yine için rahat etmez ise gidersin doktora
teşekkür ederim gerçekten cevaplariniz için sadece dün gece çok az gördüm bugün hiç olmadıNormal canım zaten ovülasyondan bir iki gün evvel başlar regli gibi olmaz. Uzayan yapıda olur ya da kahverengi sıvıda bir iki damla geçer. ovülasyon bitince kesilir
Benim son reglim da öyle olmuştu doktor kan testi ver dedi o zaman öğrendim ben hamile olduğumuMerhaba ben 2 senelik evliyim bi kaç aydır hamilelik düşünüyoruz 7 haziran da regli oldum ama ilk defa 10 gün sürdü şuan hala regli olmadım dün sabah kahverengi leke geldi akşama doğru pembe oldu şuan da da sadece peçeteye gelecek kadar pembe leke var onun dışında bel ağrısı bacak ağrısı mevcut çok yorgun hissediyorum 3-4 gündür sürekli uyuyorum sizce belirti olabilir mi test yapmalimiyim? Diğer ay regli çok uzun sürdüğü için şuan ki regli tarihi geldimi geçtimi anlayamadim
Merhaba durumunuz ne oldu merak ettim hamilemisiniz ?Merhaba ben 2 senelik evliyim bi kaç aydır hamilelik düşünüyoruz 7 haziran da regli oldum ama ilk defa 10 gün sürdü şuan hala regli olmadım dün sabah kahverengi leke geldi akşama doğru pembe oldu şuan da da sadece peçeteye gelecek kadar pembe leke var onun dışında bel ağrısı bacak ağrısı mevcut çok yorgun hissediyorum 3-4 gündür sürekli uyuyorum sizce belirti olabilir mi test yapmalimiyim? Diğer ay regli çok uzun sürdüğü için şuan ki regli tarihi geldimi geçtimi anlayamadim
12 gün oldu gecikmem 5 gün önce kan verdim negatif 0.2 çıktı bugün sabah idrar testi yaptım negatif biz haziran sonu korunmayı bıraktık burdaki yazılardan anladığım geç döllenme de olabilirmiş tekrar kan tahlili yapicam bayramdan sonraBenim son reglim da öyle olmuştu doktor kan testi ver dedi o zaman öğrendim ben hamile olduğumu
Merhaba bugün gecikmem 12 gün oldu sabah idrar testi yaptım negatif 5 gün önce kan verdim 0.2 negatif biz haziran sonu korunmayı bıraktık burdaki yazılardan anladığım geç döllenme de olabilir bayram sonu tekrar kan vereyim diye düşünüyorumMerhaba durumunuz ne oldu merak ettim hamilemisiniz ?
Üşütmüşsündür Yada enfeksiyon vardırSadece dün akşam oldu grimsi kahvemsi akıntı geldi bugün normal akıntım normalde de akıntım var az ama rengi hep krem rengi gibi dün bir anda o renk görünce şaşırdım tek defalık oldu galiba bugün yok yumurtlama omuydu acaba öncesinde de adet ağrısı gibi hafif kasık ağrım vardı
Hmm insAllah hamilesinizdir sizinle ayni durumdayim hamileyseniz eger oldugunuzu haber ederseniz sevinirim :)12 gün oldu gecikmem 5 gün önce kan verdim negatif 0.2 çıktı bugün sabah idrar testi yaptım negatif biz haziran sonu korunmayı bıraktık burdaki yazılardan anladığım geç döllenme de olabilirmiş tekrar kan tahlili yapicam bayramdan sonra
İnşallah sen de hamilesindir pazartesi sağlık ocağı öğlene kadar açıkmıştest yaptıracam sen de olumlu veya olumsuz haber ver olurmu:)Hmm insAllah hamilesinizdir sizinle ayni durumdayim hamileyseniz eger oldugunuzu haber ederseniz sevinirim :)
Amin insAllah ❤ InsAllah guzel haber alirsiniz.. tamam haber ederim ama bana daha zaman ver ben suan yurtdisina tatile geldim burdada gitmek istemiyorum 2 haftaya turkiyeye dondugumde adet olmamis olursam herzamanki tedavi gordugum doktoruma gitmek istiyorum ondan bakalim ozamana kadar hastalanirmiyim yoksa guzel haber alirmiyim bi yandan pek umit edemiyorum 4 yildir bekledigim icin yine olmamistir diye bi korku var icimdeİnşallah sen de hamilesindir pazartesi sağlık ocağı öğlene kadar açıkmıştest yaptıracam sen de olumlu veya olumsuz haber ver olurmu:)
İnşallah olumlu sonuç alırsınAmin insAllah ❤ InsAllah guzel haber alirsiniz.. tamam haber ederim ama bana daha zaman ver ben suan yurtdisina tatile geldim burdada gitmek istemiyorum 2 haftaya turkiyeye dondugumde adet olmamis olursam herzamanki tedavi gordugum doktoruma gitmek istiyorum ondan bakalim ozamana kadar hastalanirmiyim yoksa guzel haber alirmiyim bi yandan pek umit edemiyorum 4 yildir bekledigim icin yine olmamistir diye bi korku var icimde