Hamilelik belirtisimi?

Hayırlısı olsun kuzum yerleşme kanaması olsa pozitif çıkardı test ama
Canm anlayamadım iste bekliyorum varsa vardır yoksa zaten hastalancam o aşamaya geldim artk pazartesiye kadar birsey yapmiycam hastalanmazsam o zamn gitcem doktora ama hastalanırm galiba

Hiç biri erken dönem gebelik belirtisi değil. Ama hamileymisiniz tebrik ederim. Bende böyle belirtilerle doktora gidip kan testi verip hamile oldugimu öğrenmiştim. Dr 4 haftalık gebesiniz. Ama belirtilerinizn gebelikle ilgisi yok. Belirti olması iicn en erken 6 haftalık olması gerekir demisti kanda o zaman ancak o kadar hormon salinimi oluyormuş. Bilginiz olsun . Sağlikla doğsun inşallah

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Ama erken gebelik belirtileri arasında gerek forumda gerekse yakın cevremde herkes uyku hali sık idrara çıkma ve kasik ağrısıyla gebe oldugunu öğrenmiş vucuttan vücuda fark ediyor olabilir. Iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum. Hamileyseniz sağlıkla doğdun. Doğduysa sağlıkla büyüsün bebisleriniz insAllah

Canm anlayamadım iste bekliyorum varsa vardır yoksa zaten hastalancam o aşamaya geldim artk pazartesiye kadar birsey yapmiycam hastalanmazsam o zamn gitcem doktora ama hastalanırm galiba
Sürekli adet olcakmissingibi oluyor ama olmuyorsun benimde öyle olmuştu ama değilsen neden kan geldi hamileysen neden test pozitif değil cok celiskili yani. Normalde de adetin gecikirmiydi peki

Sürekli adet olcakmissingibi oluyor ama olmuyorsun benimde öyle olmuştu ama değilsen neden kan geldi hamileysen neden test pozitif değil cok celiskili yani. Normalde de adetin gecikirmiydi peki
Yok gecikmedi dugunden sonra duzenim bozuldu sandim canm ama 1 ay erken geldi ve kısa sürdü iste 2. Ayda düğün öncesi gelmesi gereken tarihte geldi normalde 28-29 günde oluyor

Tek bir damla geldi başkada gelmedi zaten oda su gibi cok acikti rengi 4 saati geçti baskada yok

Yok canım, ben de yeni öğrenenlerdenim teşekkür ederim iyi dilek ve duaların için, özenen herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yerleşme kanamasından 2 gün sonra kan testi yaptırdım ve 20,1 çıktı, yani ebenin söylediği 2,5-3 haftalık falan dedi. Çok yeni ve çok fazla erken belirti yaşadım. Daha doğrusu belirtiden ziyade çok fazla hissettim. İlk defa bu kadar yoğun duygular yaşadım, ve minik bir haşhaş tohumu sahibi oldum hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmadan atlatabileyim 9 ayı da

Sağlıkla kucağına al çiçeğim Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucağınıza almayı. Ben yerleşme kanaması yaşamadım şu an 4+2 deyiz bizde hayırlısı olsun.

Dediğim gibi balım 2 3 gün sonra testi tekrarla geç döllenme falandır belki
Oyle yapacagim canm sagol ilgin için Allah razı olsun ❤ bak bu saat oldu başka bisy gelmedi daha bekleyeceğim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama cok heveslenmistik. Rabbım isteyen kimseyi aratmadan en kisa surede çocuk sahibi yapar ınsallah

Amin kuzum aminn hayırlı haberlerini bekliyorum. Bende 5 ay bekledim seni çok iyi anlıyorum. Hayırlı haberlerle gel insAllah

Selamlar, 1 haftada 3 gün renksiz akıntı oldi ve geçti son 2 haftadır bel agrım var ve dün akşam idrara çıktıktan sonra peceteye akıntıyla birlikte kan geldi tekrar sildim yine çok az akıntıyla kan vardı. Korktum noluyor die ve sağ kasıkta bi kalp atışı oluyor arada sağ karin bölgemde ağrıda vardı dra gittim hemen bhcg negatif cıktı idrar testinde hafif kan var dediler antibiyotik yazıp gönderdiler. En son 26 ekimde adet gördüm bende acaba hamile olabilir miyim diyorum ama dünkü negatif sonuç üzdü Rabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bana da

Bugun, adet gununmus.insaallaholmamissindir.

İnşallah arkadaşım, çünkü ben de 3 yıllık evliyim ve düzensiz adetim, kist vs derken olmadı. Hep ağladım, üzüldüm... En son geçen ay doktorum dedi "6 ay kendin bi dene yine olmazsa başka yöntemleri deneyelim, çünkü bir hormonun tam sınırda(o hormonu unuttum adını) biz onun 10 olmasını bekleriz sıkıntı olmaması için." dedi ben ağlaya ağlaya gittim eve. Olmayacak sandım. Ama pes etmedim, yumurtlama testi aldım, yaptım. Değerlendirdim pozitif günleri yakalayıp. Ne mutlu bana güzel haber aldım, daha da güzellerini nasip etsin Allahım hepimize. Seni çok iyi anlıyorum, çok fazla... Birkaç defa bana çocuğun olmayacak diyen doktorlar bile oldu. Umudunu asla kaybetme..

Rabbim size bağışlasın evladinizi ,sağlıkla büyüsün inşallah. Benim çok şükür sağlıkla alakalı bir sorunum yok belki kullandığım kortizon sebep oluyordur bilemem. Tek bildiğim rabbimin herkes için ayırdığı belirlediği güzel anlar var ne zaman nasip ederse isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…