- 26 Ekim 2020
- 144
- 57
- 13
- 27
- Konu Sahibi Yaseminceel
-
Hayırlısı olsun kuzum yerleşme kanaması olsa pozitif çıkardı test amaTmm canm çok sagol bekliyorum işte
Canm anlayamadım iste bekliyorum varsa vardır yoksa zaten hastalancam o aşamaya geldim artk pazartesiye kadar birsey yapmiycam hastalanmazsam o zamn gitcem doktora ama hastalanırm galibaHayırlısı olsun kuzum yerleşme kanaması olsa pozitif çıkardı test ama
Hiç biri erken dönem gebelik belirtisi değil. Ama hamileymisiniz tebrik ederim. Bende böyle belirtilerle doktora gidip kan testi verip hamile oldugimu öğrenmiştim. Dr 4 haftalık gebesiniz. Ama belirtilerinizn gebelikle ilgisi yok. Belirti olması iicn en erken 6 haftalık olması gerekir demistiKızlarım öncelikle merhabalar. Aklıma takılan içimi kemiren birseyi sormak istiyorum. Hamilelik belirtisi olarak adlandirdigim belirtiler yaşıyorum. Sizce gebe olabilirmiyim? Aynı belirtilerle gebe kalan arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi?
Normalde günde 2 taş çatlasa 3 kere tuvalete çıkardım smdi 7 8 belkide 10 u buluyor biraz tutayım kaşık ağrısı yaşıyorum adetine bir hafta olmasına rağmen müthiş ağrı yaşıyorum. Adet olcakmisim gibi ama olmuyorum. Ara ara niğde bulantılarım ve kendimi sürekli uyuşuk ve yorgun hissediyorum. Sizde de oldu mu böyle belirtiler yaşayıp gebe kaldığınızı öğrendiniz mi acaba lütfen aydınlatırmısınız? Şimdi den teşekkür ederim kızçelerim
Çok teşekkür ederim. Ama erken gebelik belirtileri arasında gerek forumda gerekse yakın cevremde herkes uyku hali sık idrara çıkma ve kasik ağrısıyla gebe oldugunu öğrenmiş vucuttan vücuda fark ediyor olabilir. Iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ediyorum. Hamileyseniz sağlıkla doğdun. Doğduysa sağlıkla büyüsün bebisleriniz insAllahHiç biri erken dönem gebelik belirtisi değil. Ama hamileymisiniz tebrik ederim. Bende böyle belirtilerle doktora gidip kan testi verip hamile oldugimu öğrenmiştim. Dr 4 haftalık gebesiniz. Ama belirtilerinizn gebelikle ilgisi yok. Belirti olması iicn en erken 6 haftalık olması gerekir demistikanda o zaman ancak o kadar hormon salinimi oluyormuş. Bilginiz olsun . Sağlikla doğsun inşallah
Sürekli adet olcakmissingibi oluyor ama olmuyorsun benimde öyle olmuştu ama değilsen neden kan geldi hamileysen neden test pozitif değil cok celiskili yani. Normalde de adetin gecikirmiydi pekiCanm anlayamadım iste bekliyorum varsa vardır yoksa zaten hastalancam o aşamaya geldim artk pazartesiye kadar birsey yapmiycam hastalanmazsam o zamn gitcem doktora ama hastalanırm galiba
Yok gecikmedi dugunden sonra duzenim bozuldu sandim canm ama 1 ay erken geldi ve kısa sürdü iste 2. Ayda düğün öncesi gelmesi gereken tarihte geldi normalde 28-29 günde oluyorSürekli adet olcakmissingibi oluyor ama olmuyorsun benimde öyle olmuştu ama değilsen neden kan geldi hamileysen neden test pozitif değil cok celiskili yani. Normalde de adetin gecikirmiydi peki
Tek bir damla geldi başkada gelmedi zaten oda su gibi cok acikti rengi 4 saati geçti baskada yokSürekli adet olcakmissingibi oluyor ama olmuyorsun benimde öyle olmuştu ama değilsen neden kan geldi hamileysen neden test pozitif değil cok celiskili yani. Normalde de adetin gecikirmiydi peki
Yok canım, ben de yeni öğrenenlerdenimCanım hayırlı olsunçok sevindim. Doğum yaptın mı bilemiyorum ama yapmadıysan bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim, yaptıysan da Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Sormak istediğim iki soru var. Kan testi yaptırdığında değerin kaç çıkmıştı ve o zaman kaç haftalıktı?
Dediğim gibi balım 2 3 gün sonra testi tekrarla geç döllenme falandır belkiTek bir damla geldi başkada gelmedi zaten oda su gibi cok acikti rengi 4 saati geçti baskada yok
Oyle yapacagim canm sagol ilgin için Allah razı olsun ❤ bak bu saat oldu başka bisy gelmedi daha bekleyeceğim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama cok heveslenmistik. Rabbım isteyen kimseyi aratmadan en kisa surede çocuk sahibi yapar ınsallahDediğim gibi balım 2 3 gün sonra testi tekrarla geç döllenme falandır belki
Amin kuzum aminn hayırlı haberlerini bekliyorum. Bende 5 ay bekledim seni çok iyi anlıyorum. Hayırlı haberlerle gel insAllahOyle yapacagim canm sagol ilgin için Allah razı olsun ❤ bak bu saat oldu başka bisy gelmedi daha bekleyeceğim hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama cok heveslenmistik. Rabbım isteyen kimseyi aratmadan en kisa surede çocuk sahibi yapar ınsallah
Canım belin iki yanınada vuruyo nasıl tarıf ediyim sanaBel agrisi ne derecedr var nasil yani tek taraflimi?
Selamlar, 1 haftada 3 gün renksiz akıntı oldi ve geçti son 2 haftadır bel agrım var ve dün akşam idrara çıktıktan sonra peceteye akıntıyla birlikte kan geldi tekrar sildim yine çok az akıntıyla kan vardı. Korktum noluyor die ve sağ kasıkta bi kalp atışı oluyor arada sağ karin bölgemde ağrıda vardı dra gittim hemen bhcg negatif cıktı idrar testinde hafif kan var dediler antibiyotik yazıp gönderdiler. En son 26 ekimde adet gördüm bende acaba hamile olabilir miyim diyorum ama dünkü negatif sonuç üzdüYok canım, ben de yeni öğrenenlerdenimteşekkür ederim iyi dilek ve duaların için, özenen herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yerleşme kanamasından 2 gün sonra kan testi yaptırdım ve 20,1 çıktı, yani ebenin söylediği 2,5-3 haftalık falan dedi. Çok yeni ve çok fazla erken belirti yaşadım. Daha doğrusu belirtiden ziyade çok fazla hissettim. İlk defa bu kadar yoğun duygular yaşadım, ve minik bir haşhaş tohumu sahibi oldum hayırlısıyla bir sıkıntı çıkmadan atlatabileyim 9 ayı da
Bugun, adet gununmus.insaallahArkadaşlar merhabalar,
Yumurtlama dönemim geçtikten sonra sağ ve sol kasıkta aşırı ağrım var, sol bacağım da hafif ağrıyor daha adetime 12 gün var.. Yani yumurtlamadan sonra da bu şekilde ağrı yaşayanlar var mıdır?? Göğüsümün kahverengi kısmında da kabarcıklar var ve dokunduğumda da etrafında acıma hissediyorum tam uçları değil göğüs kenarlarımda hamilelik mi diyeceğim fakat döllenme hemen kendini belli eder mi bu şekilde hiç bir şey anlamadım yardımcı olursanız sevinirim
Maalesef hatta 11inde oldumBugun, adet gununmus.insaallaholmamissindir.
İlk kez erken regl oldum nornelde hiç günü şaşmazdıMaalesef hatta 11inde oldum
Bende bu ayin 20sini bekliyorum.Tabiki bende erken olmaz sam.Maalesef hatta 11inde oldum
İnşallah arkadaşım, çünkü ben de 3 yıllık evliyim ve düzensiz adetim, kist vs derken olmadı. Hep ağladım, üzüldüm... En son geçen ay doktorum dedi "6 ay kendin bi dene yine olmazsa başka yöntemleri deneyelim, çünkü bir hormonun tam sınırda(o hormonu unuttum adını) biz onun 10 olmasını bekleriz sıkıntı olmaması için." dedi ben ağlaya ağlaya gittim eve. Olmayacak sandım. Ama pes etmedim, yumurtlama testi aldım, yaptım. Değerlendirdim pozitif günleri yakalayıp. Ne mutlu bana güzel haber aldım, daha da güzellerini nasip etsin Allahım hepimize. Seni çok iyi anlıyorum, çok fazla... Birkaç defa bana çocuğun olmayacak diyen doktorlar bile oldu. Umudunu asla kaybetme..Selamlar, 1 haftada 3 gün renksiz akıntı oldi ve geçti son 2 haftadır bel agrım var ve dün akşam idrara çıktıktan sonra peceteye akıntıyla birlikte kan geldi tekrar sildim yine çok az akıntıyla kan vardı. Korktum noluyor die ve sağ kasıkta bi kalp atışı oluyor arada sağ karin bölgemde ağrıda vardı dra gittim hemen bhcg negatif cıktı idrar testinde hafif kan var dediler antibiyotik yazıp gönderdiler. En son 26 ekimde adet gördüm bende acaba hamile olabilir miyim diyorum ama dünkü negatif sonuç üzdüRabbim isteyen herkese nasip etsin içinde bana da
Rabbim size bağışlasın evladinizi ,sağlıkla büyüsün inşallah. Benim çok şükür sağlıkla alakalı bir sorunum yok belki kullandığım kortizon sebep oluyordur bilemem. Tek bildiğim rabbimin herkes için ayırdığı belirlediği güzel anlar var ne zaman nasip ederse isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın rabbim.İnşallah arkadaşım, çünkü ben de 3 yıllık evliyim ve düzensiz adetim, kist vs derken olmadı. Hep ağladım, üzüldüm... En son geçen ay doktorum dedi "6 ay kendin bi dene yine olmazsa başka yöntemleri deneyelim, çünkü bir hormonun tam sınırda(o hormonu unuttum adını) biz onun 10 olmasını bekleriz sıkıntı olmaması için." dedi ben ağlaya ağlaya gittim eve. Olmayacak sandım. Ama pes etmedim, yumurtlama testi aldım, yaptım. Değerlendirdim pozitif günleri yakalayıp. Ne mutlu bana güzel haber aldım, daha da güzellerini nasip etsin Allahım hepimize. Seni çok iyi anlıyorum, çok fazla... Birkaç defa bana çocuğun olmayacak diyen doktorlar bile oldu. Umudunu asla kaybetme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?