Hamilelik belirtisimi?

Saat olarak bu saate yapıyorum sabah ilk idrarla değil ya emin değilim
İlk idrarla yapılması idrarın yoğun olmasından dolayı ama canım senin bat zaten bi kaç gün geçmiş, belirtiler de var, o yüzden bu saatte yapsan da çıkar. Dilersen bi kaç saat sıvı alımına ara ver, akşam eşin geldiğinde yap İlk onla paylaşırsın ona da sürpriz olur.Hadi güzel haberlerini bekliyoruz kuzum

Keske esim yanımda olsa da yapsam esim burda olsa biraz daha beklerim bu kadar üstüne düşmem canm görevde bir sene gelemeyecek o yuzden çok isteme sebebim

Keske esim yanımda olsa da yapsam esim burda olsa biraz daha beklerim bu kadar üstüne düşmem canm görevde bir sene gelemeyecek o yuzden çok isteme sebebim
Kusura bakma canım, hakkını helal et ben eşinin görevde olduğunu bilmiyordum. Neyse hayırlısı olsun, idrara geçmesi biraz zaman alıyor. Sen kendinde olan değişiklikleri izlemeye devam et, sıcak tut kendini de, bi kaç gün geçsin tekrar yaparsın. Allah hayırlı haberler vermeyi nasip etsin

Ne kusuru canm kafam çok karıştı hastalanmadm da merkeze falan uzağımda ailesiyle kalıyorum. Tum bu belirti gibi hersey olunca şaşırdım kaldım canm eğer hastalanmazsam pazartesi kan testine gitcem. İnsanlarda görüyor sonuçta bu istifra olayını surekli uyumam idrara çıkmam sanki ilgi çekmek gibi algılamaya diye de çekiniyorum

Insallah canm bekliyorum artık şaşırdım kaldım

Bel agrisi ne derecedr var nasil yani tek taraflimi?

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Allah'ım yardımcın olsun, insanın keyfi kaçıyor olumsuzluklar geldikçe. Ben ilk böyle beyaz, kesik peynir gibi akıntı gelip durdu(bir de ben düzensiz adet yaşayan biriyim) kendi kendime dedim " mantar mı oldum olmayayım" çünkü lanet internet sitelerinde ben hep ya kanserim ya mantar... Neyse ben temizliğime her zamanki gibi devam ettim ama bel ağrısı ve kasık batmaları da eklendi bu akıntıya. Kasık batmalarımdan 1 hafta sonra çay kaşığı ucu kadar kahverengi pembe karışımı bir kanama oldu. Ben o kadar umutsuzdum ki adet öncesi ara kanama zannettim. Kanama devam etmeyince ertesi gün ben kaset test yaptım, bıraktım. Bir baktım biri silik çift çizgi gördüm. Dayanamadım ertesi gün kan testi yaptırdım gebeyim. O kadar erken olmuş ki belirtiler falan, doktor dedi sen nasıl bu kadar erken yaşadın bu belirtileri. Umudunu kaybetme, ama aşırı da umutlanma. Çok saçma bir cümle kurdum ama anlarsın beni. Ve çocuk düşünüyorsanız kesinlikle yumurtlama testlerini değerlendir. Ben ilk ay denemem de Allahıma şükür oldu. Lütfen hep mutlu ol

Kaset testte çıkmadı canım hastalanmadm da bir daha eşimi yumurtlama döneminde görür müyüm emin değilm nasip artık 16sina kadar bekleyeceğim hastalanmazsam kan testine gidecegim

Canım hayırlı olsun çok sevindim. Doğum yaptın mı bilemiyorum ama yapmadıysan bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim, yaptıysan da Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin Sormak istediğim iki soru var. Kan testi yaptırdığında değerin kaç çıkmıştı ve o zaman kaç haftalıktı?

Ayy kesinlikle bende benzerleeini yasadim doktor da bana demisti bu kadar erken nasil anladin diye o degisik bir his sanirim insan vucudunu taniyinca en ufak seylerin degisiminden farkedebiliyor Allah isteyen herkese yasatsin bu duygulari insallah

Ben bulantı hariç seninle aynı belirtileri yaşamıştım adet olacakmış gibi hissediyordum ve adet olmuyordum,bide çok sık idrara çıkıyordum adet olmayınca da anladım zaten

Sabah yap kuzum ben sabah ilk idrarla yapmıştım az daha sabret bence
4 gun geçti hala adet belirtisi yok öğlen normal kaset test yaptım negatif cikti. Aynı belirtiler devam ediyor bulantı kusma sık sık idrara cikma uyku hali falan. Sadece bugn aksam üzeri bir damla upucuk pembe baya sivi renkte kan geldi gibi bir daha gelmedi hayırlısı artık böyle yaşayan var mı acaba aranızda

Ben yaşamadım ama 3 4 gün geçsin tekrar yap testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…