• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisimi

cennet_ayvaz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
62
21
3
Kizlar merhaba adetim 25 Eylül'de idi doktor 7 9 11 Ekim'de bir tanesinde değerlendir dedi ben 3 undede değerlendirdim duphaston ilaç vermişti 9 Ekim'de basla demişti 10 gün boyunca kullandım ilacım 18 ind bitti ve şuanda kasık ağrılarım şişlik var bide akıntım beyaz kremsi bu belirtilerim var sizce hamile kaldım mi acaba

Kizlar merhaba adetim 25 Eylül'de idi doktor 7 9 11 Ekim'de bir tanesinde değerlendir dedi ben 3 undede değerlendirdim duphaston ilaç vermişti 9 Ekim'de basla demişti 10 gün boyunca kullandım ilacım 18 ind bitti ve şuanda kasık ağrılarım şişlik var bide akıntım beyaz kremsi bu belirtilerim var sizce hamile kaldım mi acaba
olabilir de olmayabilir de buna benzer beyaz kremsi akıntı son iki ayda bir yada iki kez gördüm ben de sonrasında adet oldum ama kesin olarak test yapsan suan bence silik falan çıkar varsa

Bende duphaston kullanıyorum bende batma var kasıklarda ama bunun hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum bir kez hamile kalmıştım belirtiler saha çok birinci aydan sonra başlıyor hamile de olabilirsin tabi
Ki ama demek istediğim belirtiler çok erken olmuyor

Gebelik testi yap bence

Back