- 24 Ekim 2019
- 83
- 72
- 3
- 32
- Konu Sahibi Ametist_06
-
Ilk kez duydum, merak ettim bendeHerkese iyi akşamlar. Henüz bebeğim yok evleneli 3 yıl olacak bazı sorunlardan dolayı bebek düşünmedik. Yumurtlama gününden bir gün sonra ilişkimiz oldu 2 gün. Sonrasinda hafif hafif mide bulantılarım oldu. Asıl sorum şu ki ; hamileliğin ilk zamanlarında gözde kanlanma oluyor mu ? Bir arkadaşımla konuşurken gözüm kanlandı dedim oda acaba belirti olabilir mi hamilelikte olabiliyor göz kanlanmasi dedi şuan 9 gün var reglime. Bana saçma geldi ama yinede sormak istedim. Bir bilgisi olan var mı göz kanlanması ile ilgili ? Herkese teşekkür ederim ❤
Netten baktım olabilir göz sağlığınıza dikkat edin diye yazıyor ama bilemedimIlk kez duydum, merak ettim bende
Test yaparak öğrenirsiniz anca belirtiler çok gözle görülür unsur olmuyor maalesef. Dilerim ki inşallah hamilesinizdirHerkese iyi akşamlar. Henüz bebeğim yok evleneli 3 yıl olacak bazı sorunlardan dolayı bebek düşünmedik. Yumurtlama gününden bir gün sonra ilişkimiz oldu 2 gün. Sonrasinda hafif hafif mide bulantılarım oldu. Asıl sorum şu ki ; hamileliğin ilk zamanlarında gözde kanlanma oluyor mu ? Bir arkadaşımla konuşurken gözüm kanlandı dedim oda acaba belirti olabilir mi hamilelikte olabiliyor göz kanlanmasi dedi şuan 9 gün var reglime. Bana saçma geldi ama yinede sormak istedim. Bir bilgisi olan var mı göz kanlanması ile ilgili ? Herkese teşekkür ederim ❤
İnşallah canım. İçimden bir ses hamileyim diyor ama bilemiyorumTest yaparak öğrenirsiniz anca belirtiler çok gözle görülür unsur olmuyor maalesef. Dilerim ki inşallah hamilesinizdir
Yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçmiş gibi, erken gebelik testi alin dicem, onun icin de erken daha.. Benimde regle 10 gün var, 2 gündür kasiklarim ara ara sızlıyor, gogsumde hassasiyet var, test yapmak için çok erken.pofff yoksa yaparimİnşallah canım. İçimden bir ses hamileyim diyor ama bilemiyorum❤
Bende ilk defa duydum ne kadr dogruluk payı var bilemedim.İlkez.duydum
Erkenden belirti olmaz.adet zamanı adet belitileri yaşanır adet geçince o da kalkar
Mide bulantısı falan ilerki haftalarda olur
Bende heyecanlanıyorum acaba mı diye şuan bile içtiğim su bile hafif boğazıma geliyor gibi bi bulantı var bedenini anlamadimYumurtlamanın üzerinden 5 gün geçmiş gibi, erken gebelik testi alin dicem, onun icin de erken daha.. Benimde regle 10 gün var, 2 gündür kasiklarim ara ara sızlıyor, gogsumde hassasiyet var, test yapmak için çok erken.pofff yoksa yaparim
Inşallah gönlünüze göre olur❤Bende heyecanlanıyorum acaba mı diye şuan bile içtiğim su bile hafif boğazıma geliyor gibi bi bulantı var bedenini anlamadim
Aminn canım inşallahInşallah gönlünüze göre olur❤
Benim adetim gecilti 4 gün ama aşırı ağrım var adet oldum kesin diyorum yine yok böyle oluyormuİlkez.duydum
Erkenden belirti olmaz.adet zamanı adet belitileri yaşanır adet geçince o da kalkar
Mide bulantısı falan ilerki haftalarda olur
Evet oluyordu sanki adet olacakmis gibi hissedip olamama. Bir test yaom isterseniz çıkar bence ins hamilesinizdirBenim adetim gecilti 4 gün ama aşırı ağrım var adet oldum kesin diyorum yine yok böyle oluyormu
Kan tahlili verdim oda negatifEvet oluyordu sanki adet olacakmis gibi hissedip olamama. Bir test yaom isterseniz çıkar bence ins hamilesinizdir
Tamam canım teşekkür ederimRegl 9 gün kala mide bulantısı olsa da psikolojik bence ki 6/7/8 haftalık hamileler de oluyor bazen bu durum uzayabilir kişiye göre ancak regl 1/2 gün kala kasık agrısı aşırı uyku hali ve yorgunluk olabilir.
Göz kanlanması da duymadım hiç belirti olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?