Hamilelik belirtisimi ?

Ametist_06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
83
72
3
32
Herkese iyi akşamlar. Henüz bebeğim yok evleneli 3 yıl olacak bazı sorunlardan dolayı bebek düşünmedik. Yumurtlama gününden bir gün sonra ilişkimiz oldu 2 gün. Sonrasinda hafif hafif mide bulantılarım oldu. Asıl sorum şu ki ; hamileliğin ilk zamanlarında gözde kanlanma oluyor mu ? Bir arkadaşımla konuşurken gözüm kanlandı dedim oda acaba belirti olabilir mi hamilelikte olabiliyor göz kanlanmasi dedi şuan 9 gün var reglime. Bana saçma geldi ama yinede sormak istedim. Bir bilgisi olan var mı göz kanlanması ile ilgili ? Herkese teşekkür ederim

Ilk kez duydum, merak ettim bende

Test yaparak öğrenirsiniz anca belirtiler çok gözle görülür unsur olmuyor maalesef. Dilerim ki inşallah hamilesinizdir

İlkez.duydum
Erkenden belirti olmaz.adet zamanı adet belitileri yaşanır adet geçince o da kalkar
Mide bulantısı falan ilerki haftalarda olur

İnşallah canım. İçimden bir ses hamileyim diyor ama bilemiyorum
Yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçmiş gibi, erken gebelik testi alin dicem, onun icin de erken daha.. Benimde regle 10 gün var, 2 gündür kasiklarim ara ara sızlıyor, gogsumde hassasiyet var, test yapmak için çok erken.pofff yoksa yaparim

Bende heyecanlanıyorum acaba mı diye şuan bile içtiğim su bile hafif boğazıma geliyor gibi bi bulantı var bedenini anlamadim

İlkez.duydum
Erkenden belirti olmaz.adet zamanı adet belitileri yaşanır adet geçince o da kalkar
Mide bulantısı falan ilerki haftalarda olur
Benim adetim gecilti 4 gün ama aşırı ağrım var adet oldum kesin diyorum yine yok böyle oluyormu

Regl 9 gün kala mide bulantısı olsa da psikolojik bence ki 6/7/8 haftalık hamileler de oluyor bazen bu durum uzayabilir kişiye göre ancak regl 1/2 gün kala kasık agrısı aşırı uyku hali ve yorgunluk olabilir.

Göz kanlanması da duymadım hiç belirti olarak.

Tamam canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…