• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisimi ?

Ametist_06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
83
72
3
32
Herkese iyi akşamlar. Henüz bebeğim yok evleneli 3 yıl olacak bazı sorunlardan dolayı bebek düşünmedik. Yumurtlama gününden bir gün sonra ilişkimiz oldu 2 gün. Sonrasinda hafif hafif mide bulantılarım oldu. Asıl sorum şu ki ; hamileliğin ilk zamanlarında gözde kanlanma oluyor mu ? Bir arkadaşımla konuşurken gözüm kanlandı dedim oda acaba belirti olabilir mi hamilelikte olabiliyor göz kanlanmasi dedi şuan 9 gün var reglime. Bana saçma geldi ama yinede sormak istedim. Bir bilgisi olan var mı göz kanlanması ile ilgili ? Herkese teşekkür ederim ❤️

Herkese iyi akşamlar. Henüz bebeğim yok evleneli 3 yıl olacak bazı sorunlardan dolayı bebek düşünmedik. Yumurtlama gününden bir gün sonra ilişkimiz oldu 2 gün. Sonrasinda hafif hafif mide bulantılarım oldu. Asıl sorum şu ki ; hamileliğin ilk zamanlarında gözde kanlanma oluyor mu ? Bir arkadaşımla konuşurken gözüm kanlandı dedim oda acaba belirti olabilir mi hamilelikte olabiliyor göz kanlanmasi dedi şuan 9 gün var reglime. Bana saçma geldi ama yinede sormak istedim. Bir bilgisi olan var mı göz kanlanması ile ilgili ? Herkese teşekkür ederim ❤
Ilk kez duydum, merak ettim bende

Herkese iyi akşamlar. Henüz bebeğim yok evleneli 3 yıl olacak bazı sorunlardan dolayı bebek düşünmedik. Yumurtlama gününden bir gün sonra ilişkimiz oldu 2 gün. Sonrasinda hafif hafif mide bulantılarım oldu. Asıl sorum şu ki ; hamileliğin ilk zamanlarında gözde kanlanma oluyor mu ? Bir arkadaşımla konuşurken gözüm kanlandı dedim oda acaba belirti olabilir mi hamilelikte olabiliyor göz kanlanmasi dedi şuan 9 gün var reglime. Bana saçma geldi ama yinede sormak istedim. Bir bilgisi olan var mı göz kanlanması ile ilgili ? Herkese teşekkür ederim ❤
Test yaparak öğrenirsiniz anca belirtiler çok gözle görülür unsur olmuyor maalesef. Dilerim ki inşallah hamilesinizdir 🤲🏻🤲🏻🤗

İlkez.duydum
Erkenden belirti olmaz.adet zamanı adet belitileri yaşanır adet geçince o da kalkar
Mide bulantısı falan ilerki haftalarda olur

İnşallah canım. İçimden bir ses hamileyim diyor ama bilemiyorum 🤗
Yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçmiş gibi, erken gebelik testi alin dicem, onun icin de erken daha.. Benimde regle 10 gün var, 2 gündür kasiklarim ara ara sızlıyor, gogsumde hassasiyet var, test yapmak için çok erken.pofff yoksa yaparim😂😂

Yumurtlamanın üzerinden 5 gün geçmiş gibi, erken gebelik testi alin dicem, onun icin de erken daha.. Benimde regle 10 gün var, 2 gündür kasiklarim ara ara sızlıyor, gogsumde hassasiyet var, test yapmak için çok erken.pofff yoksa yaparim😂😂
Bende heyecanlanıyorum acaba mı diye şuan bile içtiğim su bile hafif boğazıma geliyor gibi bi bulantı var bedenini anlamadim 😍🤗

Regl 9 gün kala mide bulantısı olsa da psikolojik bence ki 6/7/8 haftalık hamileler de oluyor bazen bu durum uzayabilir kişiye göre ancak regl 1/2 gün kala kasık agrısı aşırı uyku hali ve yorgunluk olabilir.

Göz kanlanması da duymadım hiç belirti olarak.

Regl 9 gün kala mide bulantısı olsa da psikolojik bence ki 6/7/8 haftalık hamileler de oluyor bazen bu durum uzayabilir kişiye göre ancak regl 1/2 gün kala kasık agrısı aşırı uyku hali ve yorgunluk olabilir.

Göz kanlanması da duymadım hiç belirti olarak.
Tamam canım teşekkür ederim ❤️

Back