Gözünüz aydin hamilesiniz, kan testi verin 2gunde bir, artışı takip edin, 3000 olunca kese gözükür o siradada doktora gidip kesenizi goreblrsnz inşallahArkadaşlar merhaba, size bir konuda danışmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz. Kasımın 13’de adet oldum ve adet tekrar olamadım. Dün bir gebelik testi yaptım prodoctor markanın 2. Çizgi silik çıktı tekrar yapmam için bir kaç gün beklemeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim
Peki silik çıkmasının sebebi nedir?Hamilesiniz, gidip kan verin hemen.
Daha yeni olduğu için annesiPeki silik çıkmasının sebebi nedir?
Tebrikler canım hamilesin kan ver hemenArkadaşlar merhaba, size bir konuda danışmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz. Kasımın 13’de adet oldum ve adet tekrar olamadım. Dün bir gebelik testi yaptım prodoctor markanın 2. Çizgi silik çıktı tekrar yapmam için bir kaç gün beklemeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim
Gözünüz aydin hamilesiniz, kan testi verin 2gunde bir, artışı takip edin, 3000 olunca kese gözükür o siradada doktora gidip kesenizi goreblrsnz
pardon aralığın 15 de beta sonucum o şekilde çıktı13 kasimda adet olmussun 15 Kasım'da tabiki negatif cikar , simdi ver asil simdi cikar canim
Anladim testi tekrarlarmsnz gec dollenmede olabilir, testinizi bekliyorum heyecanlapardon aralığın 15 de beta sonucum o şekilde çıktı
kese 3000 oluca değil 1500 lerde gözüktüğünü yazıyor internette bile,hatta bir doktor bana daha önceki gebeliğimde kimyasal olmadan önce 700-800 lere ulaştığındada görebiliriz demiştiGözünüz aydin hamilesiniz, kan testi verin 2gunde bir, artışı takip edin, 3000 olunca kese gözükür o siradada doktora gidip kesenizi goreblrsnz inşallah
Hayırlı olsunArkadaşlar merhaba, size bir konuda danışmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz. Kasımın 13’de adet oldum ve adet tekrar olamadım. Dün bir gebelik testi yaptım prodoctor markanın 2. Çizgi silik çıktı tekrar yapmam için bir kaç gün beklemeli miyim? Şimdiden teşekkür ederim
inşallah vardır ya ne olur dua edin. Allah isteyen herkesede hasip etsin inşallahHayırlı olsun13 kasım son adet tarihi ise kese bile görünebilir , sağlıkla gelsin :)
Anladim testi tekrarlarmsnz gec dollenmede olabilir, testinizi bekliyorum heyecanla
Kan sonucum bu şekilde ama ben anlamadımHamilesiniz, gidip kan verin hemen.
Kan sonucum bu şekilde ama ben anlamadımAnladim testi tekrarlarmsnz gec dollenmede olabilir, testinizi bekliyorum heyecanla
Maalesef negatif gebelik yokKan sonucum bu şekilde ama ben anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?