Hamilelik belirtisi

naturallll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2022
95
21
3
27
Kızlar aranızda adet günü negatif test çıkıp daha sonra pozitif olan vsr mı 3.gün regl gecikmesi yaşıyorum regl günü regl olacakmışım gibi belirtilerim oldu ama akıntım beyazdı daha sonra olmadım bugün 3. Gün kaç gün beklemem gerek kan testi için ayrıca arada su gibi akıntım var bazende beyaz siz adet gecikmesinden kac gün sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz?

Geç yumurtlama olmuş olabilir adet ondan gecikmiştir belki

İnşaallah ama hiç ihtimal vermiyorum değilimdir olsa çıkardı bence yeni ise eğer sabahları ilk idrarla mı yapmak gerek
Canım ben geç yumurtlamadır yazdım yani gebe olmayabilirsin. Yumurtlama geç olduğu için reglin gecikmiş olabilir. geç döllenme olma ihtimaline karşı 7 güne kadar gecikirsen tekrar test yap

Canım ben geç yumurtlamadır yazdım yani gebe olmayabilirsin. Yumurtlama geç olduğu için reglin gecikmiş olabilir. geç döllenme olma ihtimaline karşı 7 güne kadar gecikirsen tekrar test yap
Aaaa anladım şimdi ben çok bilmiyorum hayırlısı olsun ben kan verdim her ihtimale karşı zaten bakalım

Merhaba,sizin durumuzun ne oldu?İnşAllah hamile kalmışsınızdırşimdi benim de sizin dediyiniz gibi akıntım var ama adetim keçmedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…