- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
- 133
Canım bende dün gece yaptım çok çok derinlerde silik vardı bugün bir daha yaptım sabah gittikçe koyulaşan bir çizik olduSabah yine test yaptım bariz negatif kist felan mi oluştu acaba dün kırmızıları görmem gerekiyordu catlamadan 12 gün oluyor inşallah erkendir daha
Var gibi gözüküyor hemen 5-10 dakika içinde çıktıysa canım.. gidip hemen kan versene coook merak ettim hayırlısı olsun inşallahVar mı yok mu bilemedimçok silik
Malesef canım hastalandım.. yokmuş yani hayırlısı olsun inşallahVar gibi gözüküyor hemen 5-10 dakika içinde çıktıysa canım.. gidip hemen kan versene coook merak ettim hayırlısı olsun inşallah
Yaa önümüzdeki ay olur insallahMalesef canım hastalandım.. yokmuş yani hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım hayırlısı olsunYaa önümüzdeki ay olur insallah
Kaç gün geçti canımYa ben hala adet olmadım neden ki gebelik testi de negatif daha bekleyeyim mi bilemedim..
3 günKaç gün geçti canım
Normal gebelik testindense erken gebelik testini öneririm canım ondan denedin mi
Bugün protector express yaptım ama o da negatif çıktı. Benim adetlerim duzenliydi niye böyle oldu anlam veremedim geç döllenme durumu varmıdır ki catlamadan 13 gün bugünNormal gebelik testindense erken gebelik testini öneririm canım ondan denedin mi
Ben çatlamadan 9 10 gün sonra pozitif sonuç aldım kuzum birkaç gün sonra sağlık ocağında bir kan ver istersen için rahat olsunBugün protector express yaptım ama o da negatif çıktı. Benim adetlerim duzenliydi niye böyle oldu anlam veremedim geç döllenme durumu varmıdır ki catlamadan 13 gün bugün
Yarın vereyim yoksa da hastaneye giderim olmadi.. Darısı başıma inşallah sağ salim gelsin bebeğinizBen çatlamadan 9 10 gün sonra pozitif sonuç aldım kuzum birkaç gün sonra sağlık ocağında bir kan ver istersen için rahat olsun
Sağol kuzum Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin ne kadar süredir deniyorsunuz? Benimde çok kolay olmadıYarın vereyim yoksa da hastaneye giderim olmadi.. Darısı başıma inşallah sağ salim gelsin bebeğiniz
Amin inşallah hamile insanın duası kabul olur derlerSağol kuzum Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin ne kadar süredir deniyorsunuz? Benimde çok kolay olmadı
Bazı testler yanıltıcı kuzum ümitlenme yine ama Allahtan Ümit kesilmezAmin inşallah hamile insanın duası kabul olur derlerValla 7 ay oldu benimde her seferinde birşey çıktı yok rahim ağzı yara yok polip sonra yumurta tembelliği prolaktin yüksekliği bunların hepsi ard arda geldi.. şimdi neyim olabilir diye düşünüyorum adetim gelmeyince hamilelik testi de negatif çıkınca insanin içi şişiyor.
İnşallah öyledir 4 aydır deniyorum canım.Bazı testler yanıltıcı kuzum ümitlenme yine ama Allahtan Ümit kesilmezovülasyon testi denedin mi 7 ay içinde
Kaç gün geçti eğer adet olursanız bence gene hormon testi verin prolaktinin en büyük belirtisi adet geçikmesidir. Fakat , inşallah olmazsınız da bebiş sizinledirYa ben hala adet olmadım neden ki gebelik testi de negatif daha bekleyeyim mi bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?