Hamilelik belirtisi

Sabah yine test yaptım bariz negatif kist felan mi oluştu acaba dün kırmızıları görmem gerekiyordu catlamadan 12 gün oluyor inşallah erkendir daha

Eklentiler

• 16446554466345414469315956062059.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 72
Sabah yine test yaptım bariz negatif kist felan mi oluştu acaba dün kırmızıları görmem gerekiyordu catlamadan 12 gün oluyor inşallah erkendir daha
Canım bende dün gece yaptım çok çok derinlerde silik vardı bugün bir daha yaptım sabah gittikçe koyulaşan bir çizik oldu

Normal gebelik testindense erken gebelik testini öneririm canım ondan denedin mi
Bugün protector express yaptım ama o da negatif çıktı. Benim adetlerim duzenliydi niye böyle oldu anlam veremedim geç döllenme durumu varmıdır ki catlamadan 13 gün bugün

Bugün protector express yaptım ama o da negatif çıktı. Benim adetlerim duzenliydi niye böyle oldu anlam veremedim geç döllenme durumu varmıdır ki catlamadan 13 gün bugün
Ben çatlamadan 9 10 gün sonra pozitif sonuç aldım kuzum birkaç gün sonra sağlık ocağında bir kan ver istersen için rahat olsun

Sağol kuzum Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin ne kadar süredir deniyorsunuz? Benimde çok kolay olmadı
Amin inşallah hamile insanın duası kabul olur derler Valla 7 ay oldu benimde her seferinde birşey çıktı yok rahim ağzı yara yok polip sonra yumurta tembelliği prolaktin yüksekliği bunların hepsi ard arda geldi.. şimdi neyim olabilir diye düşünüyorum adetim gelmeyince hamilelik testi de negatif çıkınca insanin içi şişiyor.

Bazı testler yanıltıcı kuzum ümitlenme yine ama Allahtan Ümit kesilmez ovülasyon testi denedin mi 7 ay içinde

Ya ben hala adet olmadım neden ki gebelik testi de negatif daha bekleyeyim mi bilemedim..
Kaç gün geçti eğer adet olursanız bence gene hormon testi verin prolaktinin en büyük belirtisi adet geçikmesidir. Fakat , inşallah olmazsınız da bebiş sizinledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…