• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi

Ben çatlamadan 9 10 gün sonra pozitif sonuç aldım kuzum birkaç gün sonra sağlık ocağında bir kan ver istersen için rahat olsun
Size birşey sorabilir miyim benim yumurtalama günüm 1 martı 2 şer gün arayla beraber olduk şuan reglime 7 gün var test yaptım ama erken diye sanırım çook silik bir beyazlık gördüm sizce ne zaman test yapmam ideal

Size birşey sorabilir miyim benim yumurtalama günüm 1 martı 2 şer gün arayla beraber olduk şuan reglime 7 gün var test yaptım ama erken diye sanırım çook silik bir beyazlık gördüm sizce ne zaman test yapmam ideal
Regline 3 gün varken ideal bende 3 gün varken öğrendim 😊

Amin inşallah hamile insanın duası kabul olur derler 🙏 Valla 7 ay oldu 😬 benimde her seferinde birşey çıktı yok rahim ağzı yara yok polip sonra yumurta tembelliği prolaktin yüksekliği bunların hepsi ard arda geldi.. şimdi neyim olabilir diye düşünüyorum adetim gelmeyince 😂 hamilelik testi de negatif çıkınca insanin içi şişiyor.
Merhaba, bi gelişme var mı? Polip ne oldu?

Back