Teşekkür ediyorum güzel dileğiniz için , daha önce prolaktin yükseldiğinde belirti olarak hiç gögüslerim böyle ağrımamıştı diyorum bir yandan ama diğer taraftan kaç aydır birazda üzüntü oluyor negatif olunca , ama yumurtlamadan hemen sonra da böyle ilk defa bir şey başıma geldi hayırlısını diliyorum RabbimdenBunu zaman gösterir çünkü iki ihtimalde olabilir inşallah sağlıklı bir Bebiş oluşuyordur
Her gün Ümit etmek o tek çizgiyi görmek çok yorucu gerçekten bilirim ama gerçekten hayırlı ve güzel vakitte gelir inşallahTeşekkür ediyorum güzel dileğiniz için , daha önce prolaktin yükseldiğinde belirti olarak hiç gögüslerim böyle ağrımamıştı diyorum bir yandan ama diğer taraftan kaç aydır birazda üzüntü oluyor negatif olunca , ama yumurtlamadan hemen sonra da böyle ilk defa bir şey başıma geldi hayırlısını diliyorum Rabbimden
Yumurtlamadan bir kaç gün sonra başladı ağrımaya hala da devam ediyor.. benimde bat 2 gün kaldıBenim reglime 2 gün kaldı fakat gögüslerim çok ağrıyor eşime bile sarılamıyorum ve bu yumurtlamadan sonra başladı hala devam ediyor , ama bir yandanda alt karın kısmın çok ağrıyor ve belim ağrıyor regl olmaktan korkuyorumama bu ay prolaktinim 0 dı doktorum bu ay doğal gebelik gerçekleşebilir demişti. Sizin ne zaman başladı gögüs ağrılarınız acaba ?
Yaa ikimizinde aynı inşallah ikimizde güzel sona kavuşuruz bende de aynı şekilde gögüslerim dostinexi içmeye başlayalı ve 2 kutu bitirdiğimden beri gögüslerimde ağrımıyordu günümde tam gününde oluyordu reglim bakalım bu ay ne olcak merak ediyorumYumurtlamadan bir kaç gün sonra başladı ağrımaya hala da devam ediyor.. benimde bat 2 gün kaldı
Ayy inşallah amin yaYaa ikimizinde aynı inşallah ikimizde güzel sona kavuşuruz bende de aynı şekilde gögüslerim dostinexi içmeye başlayalı ve 2 kutu bitirdiğimden beri gögüslerimde ağrımıyordu günümde tam gününde oluyordu reglim bakalım bu ay ne olcak merak ediyorum
Yaa ikimizinde aynı inşallah ikimizde güzel sona kavuşuruz bende de aynı şekilde gögüslerim dostinexi içmeye başlayalı ve 2 kutu bitirdiğimden beri gögüslerimde ağrımıyordu günümde tam gününde oluyordu reglim bakalım bu ay ne olcak merak ediyorum
Ben 6 gün önce idrar testi yaptım ama negatif çıktı erkendi sanırımAyy inşallah amin ya
Ne zaman yumurtladin takip ettin mi sen ?Ben 6 gün önce idrar testi yaptım ama negatif çıktı erkendi sanırım
Benimde 31,1 gibiydi yumurtlama, test yapmadım ama belirtilerden bariz biliyorum. çarşamba günü yaptığım test negatifti, yani yumurtlamadan sonra en iyi ihtimal 12 gün filan olmalı, benim daha önceleri reglden 1 gün önce filan silik çıkmıştı, yani yarın sabah tekrar bi dene bakalım, bende öyle yapıcam :)30-31 pik ayın 1 de çatlama oldu dün test yaptım negatif çıktı acaba hala ihtimal var mı ki ya
Benim tek belirti göğüs hassasiyeti ve mide yanması başka da bir belirtim yok adet belirtisi bile yokBenimde 31,1 gibiydi yumurtlama, test yapmadım ama belirtilerden bariz biliyorum. çarşamba günü yaptığım test negatifti, yani yumurtlamadan sonra en iyi ihtimal 12 gün filan olmalı, benim daha önceleri reglden 1 gün önce filan silik çıkmıştı, yani yarın sabah tekrar bi dene bakalım, bende öyle yapıcam :)
Beyaz çizgi nasıl oluyor anlamadım var mı fotisi. Test yapmadan idrarın biraz beklesin sıcak olunca test bozuluyormusHaklısın canım bende şimdi yaptım negatif yarın regl günüm testte beyaz çizgi çıktı bilmiyorum neden öyle olduYani inşallah yarın regli olmam benim yumurtlamadan 13. Gün ama beyaz çizgi var testte
Ya resimde çıkmıyor flaşı açıyorum bembeyaz bir çizgi kuruma çizgisidir diye beklettim gitmedi duruyor. Bende aşırı gögüs hassasiyeti var ve belim çok ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor sanırım ben regli olucam bilmiyorum çok ağrım varBeyaz çizgi nasıl oluyor anlamadım var mı fotisi. Test yapmadan idrarın biraz beklesin sıcak olunca test bozuluyormus
Hadi inşallah hayırlısıyla pozitif çıksın o zamanBenim tek belirti göğüs hassasiyeti ve mide yanması başka da bir belirtim yok adet belirtisi bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?