Hamilelik belirtisi

Tskler biliyor musun çok korkuyorum ya değilsem diye Allah lütfen böyle bir şey olmasın
Canim sana dedim ya tekrar eczaneye gittim emin olmak için 2 tane daha test aldım bir tanesini taptım ve sonuç bu ikisine de bak

Eklentiler

• 20210210_130128.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 25
  • 20210210_130432.webp
    9 KB · Görüntüleme: 21
Hayırlı olsun inşallah
bence kan verin folik asit kullanmaya başlarsınız hemen
Belirtileriniz neydi acaba

Hayırlı olsun inşallah
bence kan verin folik asit kullanmaya başlarsınız hemen
Belirtileriniz neydi acaba
Cnm ben hayatımda brokoli yiyen insan değildim vede meyve ama son 3 aydır neredeyse meyve her gün ama dediğim yemek haftada iki gün yapıp yedim tadı muhteşem onunla bir ilgisi mi olabir

Cnm ben hayatımda brokoli yiyen insan değildim vede meyve ama son 3 aydır neredeyse meyve her gün ama dediğim yemek haftada iki gün yapıp yedim tadı muhteşem onunla bir ilgisi mi olabir
Yani insanın canı başla şeyler de çekebilir tabi ama böyle agrı felan birşey olmadı mı kız

Yani insanın canı başla şeyler de çekebilir tabi ama böyle agrı felan birşey olmadı mı kız
Oldu ve şuan bu günden itibaren bu son testi almaya giderken sürekli sol kasigim ve goguslerim de ağrı sürekli ve önemlisi göğsümde affedersin o kahverengi olan yer yok mu oraya giden damarlar belli oldu bas dönmem yok ama sürekli uyku ve midem bulunmadı daha ama sanki böyle Bulancak gibi oluyor ama bulanmiyor

Böyle miden bogazına doğru geliyo gibi oluyo sanırım
Tam gününde mi test yaptın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…