Hamilelik belirtisi

Zeynep1996

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
21
8
1
29
Arkadaslar ben geçen ay adet gördüm bu ayda gördüm ama su şekilde bir gün gördüm ve ağır bir koku halinde ben normalde 7 gün gören biriyim ama bu ay sadece bir gün gördüm sonra ki günler de akıntı oluyordu ama adet gibi değil cok tuhaf bir renk ve ben 1 haftadan beri bunu yaşıyorum dün yani 9 şubat öğleye doğru hic bir sey yemeden gebelik testi yaptım bu normal test çubuklarıyla ve hic bir dk olmadan cift cizgi cikti bu ne demek oluyor olabilir mi böyle bir sey cok heyecanlıyım ama o kadar da üzgün lütfen biri bir sey desin

Eklentiler

• IMG-20210209-WA0000.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 36
Bu kadar net çıkmazdı olmasa bence. Sen yine tekrarla idrarda yine çıkarsa böyle doktora git baya yüksek çünkü beta
Allah razı olsun çok korkuyorum ya olmadıysa ve affedersiniz sürekli akıntı ve koku normal bir sey mi 5 gündür bu koku beni rahatsiz ediyor sürekli saatte bir günlük pedimi değiştiriyorum ama akıntı oluyor ve koku burnuma geliyor çok utanıyorum arkadaslarimla oturmaya

Hamilelikte akıntı normal ama koku değil. Doktoruna bahset. Pamuklu çamaşır kullanıl sık sık değiştirmelisin. Günlük ped takmamalısın bu arada zararlı.

Allah gönlüne göre versin inşallah canım burada bekleyen bütün arkadaşlara da nasip olsun inşallah sağlıkla devam etsin
Gebelikte akıntı normal bir durum olarak bilinir fakat kötü koku normal değil enfeksiyon falan olmuş olabilirsin bir an önce kan verip doktoruna bu durumdan bahset önlemini alsın tekrar hayırlı olsun

Ya , toplanip oturmayin Arkadas larinizla da, şu Corona bi Bitsin yaa.Cocuklar Coronali dunyaya dogmasinlar .Hayirli olsun bu arada.

Bu gün yine bir tane test yapicam aynısı çıkarsa hemen doktora gidecem

Günlük ped kullanma naylonumsu yüzeye sahip olduğu için terletiyor mantar olmuş olabilirsin pamuklu iç çamaşırı giy sık sık değiştir yada eczaneden pamuklu bez al gazlı bez tarzında günlük ped hiç sağlıklı değil

Tskler biliyor musun çok korkuyorum ya değilsem diye Allah lütfen böyle bir şey olmasın

Bugün tekrarla testi bakalım hatta ilk idrarını yapmadiysan onunla yap daha doğru sonuç verir. Yine çift çizgi çıkarsa hemen kan ver bak akıntı normal ama koku normal değil önlem alınsın ihmale gelmez enfeksiyon varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…