- 17 Şubat 2020
- 21
- 8
- 1
- 29
- Konu Sahibi Zeynep1996
-
Gercekten mi hamilemiyim yarabbim hep çocuk sahibi olmak istedim gerçekten oldu mu simdiGayet belirgin hayırlı olsun
Testlerde yanılma olamaz dimi çünkü 10 saniye içerisinde hemen iki cizgi belirgin olduGercekten mi hamilemiyim yarabbim hep çocuk sahibi olmak istedim gerçekten oldu mu simdi
Bu kadar net çıkmazdı olmasa bence. Sen yine tekrarla idrarda yine çıkarsa böyle doktora git baya yüksek çünkü betaTestlerde yanılma olamaz dimi çünkü 10 saniye içerisinde hemen iki cizgi belirgin oldu
Allah razı olsun çok korkuyorum ya olmadıysa ve affedersiniz sürekli akıntı ve koku normal bir sey mi 5 gündür bu koku beni rahatsiz ediyor sürekli saatte bir günlük pedimi değiştiriyorum ama akıntı oluyor ve koku burnuma geliyor çok utanıyorum arkadaslarimla oturmayaBu kadar net çıkmazdı olmasa bence. Sen yine tekrarla idrarda yine çıkarsa böyle doktora git baya yüksek çünkü beta
Ya Allah razı olsun bana umut oluyorsunuz 5 senelik evliyim ama bir türlü olmuyordu yarabbim inşallah dediğiniz gibi olurumHamilesin hayırlı olsun bir kan ver canım
Hamilelikte akıntı normal ama koku değil. Doktoruna bahset. Pamuklu çamaşır kullanıl sık sık değiştirmelisin. Günlük ped takmamalısın bu arada zararlı.Allah razı olsun çok korkuyorum ya olmadıysa ve affedersiniz sürekli akıntı ve koku normal bir sey mi 5 gündür bu koku beni rahatsiz ediyor sürekli saatte bir günlük pedimi değiştiriyorum ama akıntı oluyor ve koku burnuma geliyor çok utanıyorum arkadaslarimla oturmaya
Ya , toplanip oturmayin Arkadas larinizla da, şu Corona bi Bitsin yaa.Cocuklar Coronali dunyaya dogmasinlar .Hayirli olsun bu arada.Allah razı olsun çok korkuyorum ya olmadıysa ve affedersiniz sürekli akıntı ve koku normal bir sey mi 5 gündür bu koku beni rahatsiz ediyor sürekli saatte bir günlük pedimi değiştiriyorum ama akıntı oluyor ve koku burnuma geliyor çok utanıyorum arkadaslarimla oturmaya
Bu gün yine bir tane test yapicam aynısı çıkarsa hemen doktora gidecemAllah gönlüne göre versin inşallah canım burada bekleyen bütün arkadaşlara da nasip olsun inşallah sağlıkla devam etsin
Gebelikte akıntı normal bir durum olarak bilinir fakat kötü koku normal değil enfeksiyon falan olmuş olabilirsin bir an önce kan verip doktoruna bu durumdan bahset önlemini alsın tekrar hayırlı olsun
Allah razı olsun inşallah bende umutluyumYa , toplanip oturmayin Arkadas larinizla da, şu Corona bi Bitsin yaa.Cocuklar Coronali dunyaya dogmasinlar .Hayirli olsun bu arada.
Tskler biliyor musun çok korkuyorum ya değilsem diye Allah lütfen böyle bir şey olmasınGünlük ped kullanma naylonumsu yüzeye sahip olduğu için terletiyor mantar olmuş olabilirsin pamuklu iç çamaşırı giy sık sık değiştir yada eczaneden pamuklu bez al gazlı bez tarzında günlük ped hiç sağlıklı değil
1gun adet gordum diyosun ya, Ustune gorme dedigimiz olaydir oYa Allah razı olsun bana umut oluyorsunuz 5 senelik evliyim ama bir türlü olmuyordu yarabbim inşallah dediğiniz gibi olurum
Tm çok tsklerBugün tekrarla testi bakalım hatta ilk idrarını yapmadiysan onunla yap daha doğru sonuç verir. Yine çift çizgi çıkarsa hemen kan ver bak akıntı normal ama koku normal değil önlem alınsın ihmale gelmez enfeksiyon varsa
Allahım ya ben o kadar mutluyum ki yarabbim inşallah hepimizin dedigi gibi olur1gun adet gordum diyosun ya, Ustune gorme dedigimiz olaydir ocok mutlu oldum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?