- 11 Ağustos 2020
- 121
- 33
- 48
- 29
- Konu Sahibi Cansu546424
-
Test yaptınız mıMerhaba 1 seneye yakın hamilelik planlıyorum hala gebe kalamadım. Bu ay bat 15 Eylül göğüslerim resmen pamuk gibi yumuşacık ilk kez böyle oldu hamilelik yaşayanlardada bu oldu mu? Ayrıca felaket şekilde bel ağrısı çekiyorum çok erken başladı adet sancım ama adet olucwm sanki her an ama adet olmama daha var neler oluyor anlamıyorum.
Var gibi cnm bat ne zmnCnm benmde bel agrım ve gögüs agrm var test yptm ama yinede tam emn deglm
Pkoyım cnm ben batım belli deglVar gibi cnm bat ne zmn
Kan testi verin bebek var benceCnm benmde bel agrım ve gögüs agrm var test yptm ama yinede tam emn deglm
Yok yapmadım ama yapsamda çıkar mı en son 21 ağustosta adet oldum adetim hep 4 yada 5 gün geri gelir benim yani daha adet olmama var ya idrar testinde çıkar mı acabaTest yaptınız mı
Blmiyom ya dha beklim mi kiKan testi verin bebek var bence
Cok erken cnm 20 gün olmuçYok yapmadım ama yapsamda çıkar mı en son 21 ağustosta adet oldum adetim hep 4 yada 5 gün geri gelir benim yani daha adet olmama var ya idrar testinde çıkar mı acaba
Silik çizgi gördüm fotonizdaCnm benmde bel agrım ve gögüs agrm var test yptm ama yinede tam emn deglm
Bence beklemeyin verinBlmiyom ya dha beklim mi ki
Aynen 5 dk içnde cktı bende ona güvncm var ama yinede olmaz diye korkuyoım2,5 yıllık evli oluncaSilik çizgi gördüm fotonizda
Hayalet de olsa 2. Çizgi var kan verip netlestirin hayırlı olsunCnm benmde bel agrım ve gögüs agrm var test yptm ama yinede tam emn deglm
Saolın kzlar yarın bidaha yapcam koyulaşacakmı bakalımHayalet de olsa 2. Çizgi var kan verip netlestirin hayırlı olsun
Cnm benmde bel agrım ve gögüs agrm var test yptm ama yinede tam emn deglm
Dedikleriniz hiç birisi yok doktora gittim bütün değerlerim normal ultrason da çektirdim hiç bileyim yok artık bıktım isyanda etmel istemiyorum. Evet folbiol kullanıyorum yaklaşık 1 aydır.Bebeğinizin bir yıldır olmaması neyden kaynaklı.progesteron yada TSH mi yüksek.polikistik yada insülin direnci mi var .tupleriniz açık mi baktirdiniz mi. Folik asit kullaniyormusunuz
Dün doktor hamile kalmayi dusunuyormusun z-fol kullan dedi bana.dusunmuyorum dedim kaldı öyle muhabbet.kullanmak isterseniz eğer....biraz daha farklıymış donanimliymis z-folDedikleriniz hiç birisi yok doktora gittim bütün değerlerim normal ultrason da çektirdim hiç bileyim yok artık bıktım isyanda etmel istemiyorum. Evet folbiol kullanıyorum yaklaşık 1 aydır.
Hemen hemen aynı belirtiletle bin şükür bugün öğrendim bebeğimi. Sadece göğsüm pamuk gibi değil aksine hassas ağrılı ve sanki ağırlaştı gibi.Merhaba 1 seneye yakın hamilelik planlıyorum hala gebe kalamadım. Bu ay bat 15 Eylül göğüslerim resmen pamuk gibi yumuşacık ilk kez böyle oldu hamilelik yaşayanlardada bu oldu mu? Ayrıca felaket şekilde bel ağrısı çekiyorum çok erken başladı adet sancım ama adet olucwm sanki her an ama adet olmama daha var neler oluyor anlamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?