• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi

Hemen hemen aynı belirtiletle bin şükür bugün öğrendim bebeğimi. Sadece göğsüm pamuk gibi değil aksine hassas ağrılı ve sanki ağırlaştı gibi.
Hala bel ağrım var heran adet olacakmışım gibi yaklaşık 5gün önce 2damla lekem oldu batda 11eylüldü ama acayip mide sıkıntım var bide ufak ufak kramplarım
Darısı başınıza inşallah
Maşallah Allah sağlıklı hayırlısıyls kucağınıza almayı nasip etsin

Merhaba 1 seneye yakın hamilelik planlıyorum hala gebe kalamadım. Bu ay bat 15 Eylül göğüslerim resmen pamuk gibi yumuşacık ilk kez böyle oldu hamilelik yaşayanlardada bu oldu mu? Ayrıca felaket şekilde bel ağrısı çekiyorum çok erken başladı adet sancım ama adet olucwm sanki her an ama adet olmama daha var neler oluyor anlamıyorum.
Benimde bat 15 Eylül'dü adet sancısı çekerken test yapınca pozitifi gördüm hiç ummadığım bir anda kanda aldırdım pozitif çıktı umarım Allah sanada nasip ederde hamissindir :)

Merhaba 1 seneye yakın hamilelik planlıyorum hala gebe kalamadım. Bu ay bat 15 Eylül göğüslerim resmen pamuk gibi yumuşacık ilk kez böyle oldu hamilelik yaşayanlardada bu oldu mu? Ayrıca felaket şekilde bel ağrısı çekiyorum çok erken başladı adet sancım ama adet olucwm sanki her an ama adet olmama daha var neler oluyor anlamıyorum.

Gogus sanki kahverengi halkası belirginleşti bide büyüdü ama benim kaşık agrım çok oldu bel ağrımda bende adet olacağım heralde demiştim çünkü ben adet olacağım zamanda çok ağrıyor doktorum adetin gelemediği için bu kadar ağrıyı normal demişti sonra en ufak parfüm kokmaya başladı eşime parfümü arabaya koydurdum çok kokuyo diye

Back