• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Busra1857

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
3
0
1
26
Merhaba hanimlar 1 haftadir gobegimin alt kisminda sertlik var ilac tedavisi gormdum iltihabim vardi cocuk olusumunu engelliyor demisti doktorun bu ay bitti ilacim doktorun hamile kalma ihtimalini yuksek dedi ama adetime 9 gun var karnının alt bolgesinde ki sertlik hamilelik belirtisi olabilir mi

Adetinizde henüz gecikme yok çok bağlanmayın sonra insan çok üzülüyor. Hatta direk kan testi verebilirseniz güzel olur👍🏻

Adetinizde henüz gecikme yok çok bağlanmayın sonra insan çok üzülüyor. Hatta direk kan testi verebilirseniz güzel olur👍🏻
9 gün çok erken sınırda çıkar değer bu sefer yükselecek mi stresi başlar. Zaten virüs var kan verilmemeli.
Regl gecikmesi beklenmeli.

Adete 9 gun varsa henuz yerlesme hatta dollenme bile olmamis olabilir. Bu kadar erken belirti aramayin. Doktorun sozu sizi beklentiye sokmus ama regl gecikmesinden once bu konu ustunde durmayin. Tek gercek belirti adet gecikmesi.

İlaç kullanmadım çok şükür bir problemim yoktu fakat yine de bilgilendirmek isterim , ilk gebeliğim.Hafif sızlama oldu karnımda ve uyurken hafif şekilde belimin ağrımasıyla uyandım. Daha sonra geçti normale döndüm.Birkaç gün öncesinde canım bir yemeği çok istedi zorla kayınvalideme yaptırdım hep dalga geçiyordum galiba aş eriyorum diye. Acaba belirti olabilir mi diye düşündüm adetime 5 gün vardı test yaptım 2 tane ikisi de pozitif çıktı ve kan tahlili yaptırdığımda da değerim 1700 küsürlerde çıktı. Şuan çok şükür 25+4 olduk 🙏🏻 size tavsiyem adetini bekleyin yine de çünkü insan ister istemez ümitleniyor . Ne istiyorsanız Allah onu gönlünüze göre versin :)

Geçen ay bir gazlıydım ki karnım da hep sertti, kasık bölgem sancılanıyordu :) regl oldum tabiki hem de 3 gün erken geldi. Umut kırmak için söylemiyorum. Vücudu dinledikçe insan mutlaka bir şey buluyor. Belirti aramamak gerekiyormuş, ben geçen ay bunu öğrendim

Geçen ay bir gazlıydım ki karnım da hep sertti, kasık bölgem sancılanıyordu :) regl oldum tabiki hem de 3 gün erken geldi. Umut kırmak için söylemiyorum. Vücudu dinledikçe insan mutlaka bir şey buluyor. Belirti aramamak gerekiyormuş, ben geçen ay bunu öğrendim
Kesinlikle ya hobi bulmamız lazım kendimize

İlaç kullanmadım çok şükür bir problemim yoktu fakat yine de bilgilendirmek isterim , ilk gebeliğim.Hafif sızlama oldu karnımda ve uyurken hafif şekilde belimin ağrımasıyla uyandım. Daha sonra geçti normale döndüm.Birkaç gün öncesinde canım bir yemeği çok istedi zorla kayınvalideme yaptırdım hep dalga geçiyordum galiba aş eriyorum diye. Acaba belirti olabilir mi diye düşündüm adetime 5 gün vardı test yaptım 2 tane ikisi de pozitif çıktı ve kan tahlili yaptırdığımda da değerim 1700 küsürlerde çıktı. Şuan çok şükür 25+4 olduk 🙏🏻 size tavsiyem adetini bekleyin yine de çünkü insan ister istemez ümitleniyor . Ne istiyorsanız Allah onu gönlünüze göre versin :)
Kaçıncı ayınızda hamile kaldınız

Bebek düşünmeye başladık zoretanin kullanıyordum sadece ilaç olarak bıraktıktan 3 ay sonra karar verdik.ilk ayki denememizde olmadı ikincide oldu çok şükür 😊

Back