Hamilelik belirtisi

Ciya11

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
16
0
16
Iyi aksamlar üstüne görme yaşayan bayanlar yardımcı olursanız sevinirim. Adetim tam tarihinde oldu fakat kahve rengi leke geldi sonra normal adet olur gibi kan gelmeye başladı kasik ağrılarım falan vardi normalde 5 gün süren 6 gun kahve rengi leke gelen adetim 4 gün sürdü ve kesildi. Kasıklarımda hafif agrilar var ara ara migde bulantim var cok hafif baş dönemside var aceba hamilemiyim

merhaba , ben üstüne görme yaşadım.ama adetıme 10 gun vardı. hafıf kahverengı leke geldı ılk defa basıma böyle bırsey geldıgı ıcın hemen anladım açıkçası . bırde bacaklarım cok ağrıyordu ve cok şaşırdığım bırsey ki kirpiğim uzadı :) benım belırtılerım bunlardı umarım yardımcı olmusumdur

Bence değilsin canım çünkü üstüne görmede öyle kan gelmez, belki bu ay üşütmüşündür o kadar sürmüştür. Ben hamileyim adete yakın hamile kaldım, adet günümde kahverengi akıntı geldi sonra kesildi beyaza döndü. Bir gün bile sürmedi. Bundan önceki kızımda da öyle oldu ama kırmızı kan olarak gelmedi

Test yaptım hamile değilim fakat kasık ağrılarım hala devam ediyo adetimin bittiği günden beri ozellikle sağ kasıgımda ağrı oluyor ama oyle cok degil

merhaba, adete yakin hamile kaldim demissiniz ya o nasil oluyor? Yani ovulasyon donemi olmuyor normalde 14 gun oncesi muhabbetinden dolayi? Bizde dusunuyoruz insallah bebek, o yuzden soruyorum, yanlis anlamayin. Degerlendirmek isterim eger oyle de oluyorsa.

Valla canım bende öyle sanıyordum geç yumurtlamışım, sata göre 5 haftalık çıkıyor keseye göre 3 haftalık dedi doktor.

Üstüne görme olayı nedir ya?Ona yerleşme kanaması denir yerleşme olduysa zaten kan testinde belli olur.Kan testinden daha önce kimse bilemez hamileliği.

Valla canım bende öyle sanıyordum geç yumurtlamışım, sata göre 5 haftalık çıkıyor keseye göre 3 haftalık dedi doktor.

peki bir sey soracagim, 2 gun kasik agrisi olunca mi yumurtlama oluyor yoksa beyazimsi sunen akinti olunca mi? İkisi farkli zamanlarda oldu da benim.

Yumurta akı kıvamındayken olmalı

peki son bi sey sorabilir miyim, yumurta aki kivami daha dun geceden beri oluyor. yarin gece bi birliktelik olsa cok mu gec olur? diger supheli iliskim de dun oldu. cok acik yazdim utaniyorum su an ama asiri karisigim:'(

Merhaba hanımlar ben yeni üye oldum bu sayfaya sizlere bişey soracaktım ben 26 ocak da adet olmam gerekiyordu ama kahverengi ve sarı leke geldi aralıklarla 3.cu günde kanama başladı ama açık kırmızı renkte karin ve bel bolgesinde ağrı var ,baş ağrısı ve halsizlik .tahammulsuzluk de var vücut ısısı da 37.3 .nette bi sürü şey yazmışlar kafam allak bullak oldu test aldım ama yarın sabahi bekliyorum. Bu normal adet mi dir yoksa hamilelik belirtisi mi.başıma ilk kez böyle bişey geldi de

Hakkind hayırlısı olsun inşallah canım ama bunu test yapmadan bilemezsin.

Inşallah bakalım yarın sonucu yazarım teşekkür ederim donus yaptiginiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…