Hamilelik belirtisi yasayanlar buraya :))

Canım adetin kaç gün sürüyor ve kaç günde bir oluyorsun? Bence de erken gibi ama yine de erken belirti yaşayan arkadaşlar var. Yine de ilaç kullanımına falan dikkat et.

eskiden duzensiz oluyordum ama sin 4 aydir tam 30 gunde bir oluyorum ve 6 gun suruyor ne bir eksik ne bir fazla ilaclara dikkat etmeye calisiyorum ama bobrek agrisida dayanilacak bisey degil malesef

Kızlar merhaba
Adetim 8 gün gecikti. Bugüne kadar test yapmadım. İnat ettim. Pazartesi günü asmye gidip kan verecektim ama malesef dayanamayıp idrar testi yaptım ve negatifi gördüm. :KK43::KK43::KK43:
En son ilişkim 1 eylülde oldu. Göğüslerim şiş uçları yanıyor. Karnımda kramplar oluyor ara sıra. Süt gibi akıntım var. Resmen kendime kötülük yaptım. Yapmıycaktım idarar testini:kızgın:
Sizce hala ümit var mı?:110:

eskiden duzensiz oluyordum ama sin 4 aydir tam 30 gunde bir oluyorum ve 6 gun suruyor ne bir eksik ne bir fazla ilaclara dikkat etmeye calisiyorum ama bobrek agrisida dayanilacak bisey degil malesef
Bilirim böbrek ağrısını Allah kolaylık versin versin canım. Allah hakkında hayırlısı ne zaman ise o zaman versin

Kizlar bendede belirtiler kasık agrisi iki gundurde miydem bulaniyor dvelsi gun kustum hatta bat 24eylul 7gun kaldi gecen ay adet biter bitmez cok agrim ve akintim olmustu pazartesi kan vercem varsa cikar zaten..

Kizlar bugun sabah hamile oldugumu ogrendim ama sevincim bittii suan kanamam basladi dusuk yapiyorum cok kotuyumm agliyorum surekli allah kimseye yasatmasinn :KK43:

kizlar insallah hepiniz bebis haberleri alirsiniz. adeti beklemeden evde test limon testi yapin ben ayni gun test yaptim 2 tanr negatif ama limonla yaptim pozitifti 2 gjn sonra yaptim kanda pOzitif

X