HAMİLELİK BELİRTİSİ VE ADET GECİKMESİ

Beklemekseni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2019
7.220
8.435
118
28
Merhaba arkadaşlar. 10 aylık evliyim 3 aydır çocuk için uğraşıyoruz. 3.ayımızın sonundayız denemelerde ama halen adet olmadım. SAT 24 Mayıs; 8 gün oldu gecikeli ama hala olmadım. Test yaptım idrar testi negatif çıktı. Neden gecikmiş olabilir geç döllenme olabilir mi? Sizler böyle durumlar yaşadınızmı kızlar?

İnsallah dilediginiz gibi olur. Gec dollenme sik rastlanan bir durum. Olabilir. Yalniz kan tahlili sorunuza kesin cevap verecektir. Tip meerkezlerinin acillerinde bile yapiyolar 1 saate sonuc veriyorlar

İnsallah dilediginiz gibi olur. Gec dollenme sik rastlanan bir durum. Olabilir. Yalniz kan tahlili sorunuza kesin cevap verecektir. Tip meerkezlerinin acillerinde bile yapiyolar 1 saate sonuc veriyorlar
Evet ama hayal kırıklığına çok uğradım yaptırasım hiç yok malesef biraz daha beklicem mecbur siz evli misiniz tecrübe yaşadınızmı hamilelikle ilgili

Biz de hamilelik sureci icerisindeyiz. Daha yeni evliymissiniz dert etmeyin. Allah verir mevlam.

Ben 3 yıldır uğraşıyorum 5 tüp bebek 4 aşılama yapıldı .olmadı.1 kendiliğinden gebelik oldu oda 9 haftalık kalbi durdu.ona hamile kalırken yumurtalıklarımda ve bacaklarımın kasıklara yakın yerlerine kramp gibi ağrı olmuştu.karnımın rahim bölümü sertleşmişti.

12 .13 gündür memelerimde sızı var gelip geçiyor.en çok dün gece sol mememde sertleşme,damar belirginleşmesi oldu.ikisininde ucu elleyince açıyor.adete 6 gün var.inşallah belirtidir.ama yumurtalıklar bacaklar rahim çok rahat.inşallah hamileyimdir.

Daha varmış sizin. Ben halen olamadım testlerde negatif karnım kasığım ağrıyor ama birşey yok ne zor beklemek

İnşallah gönlünüzce olur alırsınız en yakın zamanda bebeğinizi kucağınıza. Bende de çok oldu hatta adetimden 6 gün önce lekelenmem oldu ama negatif test çok zor beklemek

sonuç ne oldu acaba benmde bugun 8. gün adet olmadım 2 gun once test yaptım negatif çıkmştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…