Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çocuğun kalp atışlarını bu şekilde hissedemezsiniz diye düşünüyorum
Hamilelikten şüpheliyorsaniz acile gidin kanama da varmış ne olur olmaz bebeğin kalp atışını duymanız imkansız zaten .Tüp Bebek yaptım hamilelik belirtisi vardı sonra adet gibi 2 gündür kanamam var ama karnımın alt kısmında kalp gibi bir şey atıyor nedir yardımcı olur musunuz lütfen
doktora gittiniz mı? hamileliğimi çok net hatırlamıyorum 8 sene geçti üzerindenAraştırdığımda bu çıkıyor anlamadım
tamam da bu bahsettiğiniz bebeğiniz büyüdüğünde olacak birşey ilk zamanlarda imkansızEki Görüntüle 3522104 araştırdığımda bu çıkıyor anlamadım
farkında mısınız altında 30. hafta hamilelik diyorAraştırdığımda bu çıkıyor anlamadım
Anladım teşekkür ederim 7 senedir bekliyorum böyle olunca ister istemez heyecana kapılıyorumtamam da bu bahsettiğiniz bebeğiniz büyüdüğünde olacak birşey ilk zamanlarda imkansız
bu hamileliğin ilk haftalarına istinaden değil, farkındaysanız altta 30. hafta hamilelik yazıyor.Eki Görüntüle 3522104 araştırdığımda bu çıkıyor anlamadım
haklısınız ama oaniğe kapılmak yerine doktora gidin daha net bir bilgi alırsınız.Anladım teşekkür ederim 7 senedir bekliyorum böyle olunca ister istemez heyecana kapılıyorum
7 senedir neyi bekliyorsunuz burda yaşınız 25 görünüyorAnladım teşekkür ederim 7 senedir bekliyorum böyle olunca ister istemez heyecana kapılıyorum
adetiniz 10 gün mü geçti? adet gibi kanamanız varsa düşük olabilir veya adetiniz geç gelmiş olabilir2 hafta oldu adettim 10 gün geçti ama dünden beri kanım geliyor