hamilelik belirtisi vardı sonra adet gibi 2 gündür kanamam var

safir48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2024
8
-1
25
Tüp Bebek yaptım hamilelik belirtisi vardı sonra adet gibi 2 gündür kanamam var ama karnımın alt kısmında kalp gibi bir şey atıyor nedir yardımcı olur musunuz lütfen 🥺

Atan şey kendi nabzınız bence. Hamilelikten şüpheleniyorsanız kanamam var diyerek acile gidip bir kan verin.

Eklentiler

• IMG_20241217_115429_983.jpg
    IMG_20241217_115429_983.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 43
Bence buradan yardım istemek yerine bir sağlık ocağına ya da doktora gidin. BUrada biz ne desek boş. Ama bu kadar erken kalp atışını hissedemezsiniz.

Tüp Bebek yaptım hamilelik belirtisi vardı sonra adet gibi 2 gündür kanamam var ama karnımın alt kısmında kalp gibi bir şey atıyor nedir yardımcı olur musunuz lütfen 🥺
Hamilelikten şüpheliyorsaniz acile gidin kanama da varmış ne olur olmaz bebeğin kalp atışını duymanız imkansız zaten .

Eki Görüntüle 3522104 araştırdığımda bu çıkıyor anlamadım
bu hamileliğin ilk haftalarına istinaden değil, farkındaysanız altta 30. hafta hamilelik yazıyor.

bence bu durum için acile gitmeyin eğer kan kaybı durumu yoksa. takip eden doktorunuza ulaşmanız mümkünse arayın. randevu bulamazsanız kadın doğum acillerine başvurabilirsiniz

30 haftalık bebek doğsa yaşar, onun bile kalp atışını elinizle falan hissedemezsiniz. Akıl var mantık var, ultrason nedir ne işe yarar onu okuyun bence.

X