• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi olarak sağ böbrek ağrısı çeken var mı ?

2022

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
99
49
3
29
Hamilelik belirtisi olarak sağ böbrek ağrısı çeken var mı ? 2 gündür böbrek ağrısı çekiyorum daha önce bir düşük geçirdim. Eşimle tekrardan cocuk istiyoruz. Tam olarakta anlamıyorum ama muhtemelen sağ böbreğim ağrı yapıyor iki gündür. Hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Bel agrir ama direkt bobrek agriyacagini düşünmüyorum. Beklenen adet günü ne zaman?

Bel agrir ama direkt bobrek agriyacagini düşünmüyorum. Beklenen adet günü ne zaman?
11 gün var adet tarihime. Bende öyle düşünüyorum. Ama en ufacık şeyde acaba gebelik belirtisi diyede heyecanlanıyorum

11 gün var adet tarihime. Bende öyle düşünüyorum. Ama en ufacık şeyde acaba gebelik belirtisi diyede heyecanlanıyorum
11 gun kala belirti olmaz diye düşünüyorum. Son reglden 12 14 gun sonra yumurtlamis oldugunuzu varsayarsak, spermlerin yumurtaya ulasmalari 24 saat, dollenme bölünme 3 4 gün, zigotun rahme tutunmak icin harekete gecmesi ve rahme tutunmasi 4 5 gün sürüyor. Bu hemen hemen beklenen adet tarihine yakin bir zaman demek. Sabirla bekleyin, strese girmeyin. Stres olacak olani da engelleyebilir. Bir meşgale bulun, zihninizi doldurun ki bu düşünce ciksin aklinizdan.

Back