Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi olabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayıt suyu içtiğim ay benim de göğüslerim çok şiddetli ağrımıştı. İnşallah sizinki hamileliktendir.

Arkadaşlar benim bu konuda sizlerin fikrini almak istedim ben dün adet olmam gerekiyordu olmadım ve göğüslerim aşırı ağrıyor bide 10 gün öncesinde doktor bana duphaston ilacı verdi adet olmam gerekiyordu ve olmadım hala ara da bir kramplar giriyor karnıma acaba testi yarın yapsam çıkar mı lütfen düşüncelerinizi. Yazın

Erken gebelik testlerinden yapabilirsiniz adet günü yapilanlarindan

Cnm benimde negatfti adet oldum

Merhaba bişey sormak istiyorum eşimle gecen adetimden sonra iki günde bir ilişki yaşadık bebek istiyoruz ve 19günün üstüne kahverengi lekelenmem oldu acaba adetmi olcam yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi cünkü adetim 26 28günde bir oluyodu 19gün sonra böyle olması normalmi yoksa

Eger lekelenme cok azsa yanı bır kac damla gibi yerleşme kanaması olabılır eger lekelenme biterse adet olmazsanız kan verin kesin sonuc cıkar

Eger lekelenme cok azsa yanı bır kac damla gibi yerleşme kanaması olabılır eger lekelenme biterse adet olmazsanız kan verin kesin sonuc cıkar
Yani lekelenmem biterde adet olmazsam beklemyim demi kan testi yaptırayım inşallah hamileyimdir ya rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin

Yani lekelenmem biterde adet olmazsam beklemyim demi kan testi yaptırayım inşallah hamileyimdir ya rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı evlat nasip etsin
Amin canım inşallah tabıkı de lekelenme biterse adet olmazsan hemen kan ver dedıgım gıbı benım bır arkadasın 3 gun cok cok az kahverengi lekesi oldu adet olmadı kan verdı su an dogumuna 2 hafta var

Merhabalar ben ilk defa yazıyorum. Adetim üç gün gecikti bugün Bebe Time marka gebelik testi yaptım ama ikinci çizgi var mı yok mu anlayamadım. Lütfen teste göre gebelik olup olmadığını benim için yorumlar mısınız? Şimdiden teşekkürler...

Eklentiler

• 2A4009B8-9427-41E6-BC8C-7A0025F85C59.jpeg
    73 KB · Görüntüleme: 31
bu markA çok yanıltıyor farklı bir marka ile deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…