- 2 Ekim 2018
- 186
- 69
- 28
- 33
- Konu Sahibi Ucankus700
-
bende de her ay bunlar oluyordu ha oldu ha olacak derken hayal kirikligi. ben kesfettim sanirim yumurtlama belirtileri bende bunlar sizde kendinizi iyi analiz edinIyi gunler kizlar
10 gundur kendimizcok degisik hissesiyorum ara ara basim dondu bugun birsey yok Ama.
Kasik agrisi bel arisi karin sisligi yasiyorum
Ama hamilelik hemen anlasilmaz diyorlar
Acaba adetten once boyle belirti yasiyanlar oldumu ? Yardimci olursaniz seivinirim
canım benimde aynı şekilde belim kopacak gibi ortasında bi ağrı var adetime 9 gün var alıma geliyor acaba mı diye ama sanmıyorum.Iyi gunler kizlar
10 gundur kendimizcok degisik hissesiyorum ara ara basim dondu bugun birsey yok Ama.
Acaba adetten once boyle belirti yasiyanlar oldumu ? Yardimci olursaniz seivinirim
Amin cnm inşallahhBeklemek cok zormus benimde yarin regle gunum test yapamadim korkumdan. Ama insan niye basi donsun ki durduk yerde. Allahima cok dua ettim ben yanliz buyudun hep. Inshallah halay kirikligina ugramam. Allahim tum istiyenlere bekletmeden nasip eder Inshallah
canım bende en son adet mayıs 23 ünde oldum 4 gün sürdü bu ay 2 gün gecikti ama en son cumartesi yAPTIM NEGATİFTİ TEST acaba erken mi yaptım kasık agrısı ve şişkinlik var ve akıntı halen devam ediyorBenimde aynı belirtiler var. Adetlerm düzensiz. Bugün olmam gerekirdi olmadım. 3 gün önce belki hamikeymdir babalar gününde eşime sürpriz yaparım diye erken gebelik testi alıp yaptım negatfti. Bu sabah ilk idrarıma yetişemedim 2. İdrarıma normal test yaptım erken olmayan. Çok çok silik hafif pembeli gördüm. Ama ben kendimi kandırıyorumdur öyle hayal ediyorumdur hamile kalmak istediğim için diye attım çöpe ama kafam çok karıştı ne yapsam bilemedim hayali bir çizgi mi koydum acaba
Adet, yumurtlama ve gebelik belirtileri birbirine çok benziyor. Bence kendinizi çok iyi tanıyorsanız ayırt edebilirsiniz. Mesela ben erken yumurtlama ile hamile kaldım, imkanı yok adetime daha 10 gün varken bukadar göğüs ve kasık ağrım olmazdı. Çok emindim hamile olduğuma. Herkesin belirtisi başka. Kimisinde hiçbirşey de olmuyor ama olanlar için kendinizi çok iyi tanıcaksınız, yoksa hüsranla bitiyor bütün ümitler.Iyi gunler kizlar
Sizin belirtileriniz nelerdi acabaAdet, yumurtlama ve gebelik belirtileri birbirine çok benziyor. Bence kendinizi çok iyi tanıyorsanız ayırt edebilirsiniz. Mesela ben erken yumurtlama ile hamile kaldım, imkanı yok adetime daha 10 gün varken bukadar göğüs ve kasık ağrım olmazdı. Çok emindim hamile olduğuma. Herkesin belirtisi başka. Kimisinde hiçbirşey de olmuyor ama olanlar için kendinizi çok iyi tanıcaksınız, yoksa hüsranla bitiyor bütün ümitler.
Adet tarihine çok varken aşırı göğüs ağrısı ve kasık sancıları.Sizin belirtileriniz nelerdi acaba
akıntınız falan nasılAdet tarihine çok varken aşırı göğüs ağrısı ve kasık sancıları.
Suan anıları bende var aşırı göğüs ve kasik agrisi adetime 7 gün var bu arada hayit tohumu kullaniyorum hamile.kalamk için inşallah kalmisimdir adete yakinda goguslerim sizlar kasik ağrım olur ama 1 2 gün kala olurdu simdi çok erken baslado offf insallahhhhAdet tarihine çok varken aşırı göğüs ağrısı ve kasık sancıları.
Hayıt tohumu adeti geciktiriyor diye de okudum. O konuya da dikkat edin.Suan anıları bende var aşırı göğüs ve kasik agrisi adetime 7 gün var bu arada hayit tohumu kullaniyorum hamile.kalamk için inşallah kalmisimdir adete yakinda goguslerim sizlar kasik ağrım olur ama 1 2 gün kala olurdu simdi çok erken baslado offf insallahhhh
Hamile olduğumu çok erken öğrendim, sonrası hep şeffaf akıntılı şu ana kadar.akıntınız falan nasıl
Olurmu aksine adeti düzene sokar ben çok arastirdim okumadigim sayfa kalamdi hayit tohumina mucize bitki diyorlar kadin bitkisi olarak kullaniliuormus eskilerHayıt tohumu adeti geciktiriyor diye de okudum. O konuya da dikkat edin.
Buradaki forumlarda hala regl olamadım, hayıt tohumu kullandım yazan bir sürü kişi vardıOlurmu aksine adeti düzene sokar ben çok arastirdim okumadigim sayfa kalamdi hayit tohumina mucize bitki diyorlar kadin bitkisi olarak kullaniliuormus eskiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?