Merhaba kızlar
1 haftadır ara ara mide bulantısı özellikle yemek yedikten sonra ve geceleri bulantıda artış olması
4 gün adet gecikmesi (nadir mide bulantısı geceleri özellikle)
Bel agrısı
Küçük tuvalete sık sık çıkmak
Beyaz akıntının çoğalması
Gögüs uçlarında kaşıntı hissi
Ve kasıklarda adet gecikmesinin 3 ile 4 günlerinde
Hafif ağrılar batmalar olması fakat yatıp dinlenildiğinde agrıların hafiflemesi hamilelik belirtisi olabilir mi?
Adetin 3 gün gecikmesinden sonra 3. Gün evdeki teste negatif sonuçu çıktı.
eger Bebek varsa yada rahime yerleşirken tutunma aşamasında kasık agrısı ve bu gibi sorunları yaşayan varmı acaba.
Testi nezaman tekrarlamam gerekiyor
Sigara kullandığım için 3. Gün test yapıp erken emin olmak istedim negatif çıktı erken olabilir mi diye düşündüm sonradan.
Napmam gerekiyor bilmiyorum şuanda sürekli yatıp dinleniyorum önceden bir düşük yaptım çünkü eger bebek varsa diye endişeliyim. Kafam çok karışık kızlar
1 haftadır ara ara mide bulantısı özellikle yemek yedikten sonra ve geceleri bulantıda artış olması
4 gün adet gecikmesi (nadir mide bulantısı geceleri özellikle)
Bel agrısı
Küçük tuvalete sık sık çıkmak
Beyaz akıntının çoğalması
Gögüs uçlarında kaşıntı hissi
Ve kasıklarda adet gecikmesinin 3 ile 4 günlerinde
Hafif ağrılar batmalar olması fakat yatıp dinlenildiğinde agrıların hafiflemesi hamilelik belirtisi olabilir mi?
Adetin 3 gün gecikmesinden sonra 3. Gün evdeki teste negatif sonuçu çıktı.
eger Bebek varsa yada rahime yerleşirken tutunma aşamasında kasık agrısı ve bu gibi sorunları yaşayan varmı acaba.
Testi nezaman tekrarlamam gerekiyor
Sigara kullandığım için 3. Gün test yapıp erken emin olmak istedim negatif çıktı erken olabilir mi diye düşündüm sonradan.
Napmam gerekiyor bilmiyorum şuanda sürekli yatıp dinleniyorum önceden bir düşük yaptım çünkü eger bebek varsa diye endişeliyim. Kafam çok karışık kızlar
Son düzenleme: