- Konu Sahibi adakizi1907
-
Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hic korunmadik ve bebel sahibi olamadık her neyse 2 aydir klomen kullaniyorum ilk ay cvp vermedi bu ay 25 mm yumurtam olustu sol tarafta bat 10 mayis fakat belirti var gibi hissediyorum belirtilerim sunlar bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması kasık sancisi igne gibi goguslerimdede damarlar var yesil yesil bilgisi olan yardim edebilirmi
inşallah hamilesindir canım.moralini bozmak istemem ama bnde klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum.5 gün sonra gittim doktora yumurtan çatlamış dedi gösterdi hatta banada.aynı belirtiler bndede oldu.adetim 5 gün geçmişti tmm dedim kesin var hiç geçmezdi adetim 28.günde gelirdi.ultrasonda baktı doktor küçük yumurtalar kist oluşturmuş.o yüzden adet olamıyomuşum.söktürücü vercem daha olmazsan dedi.soğan kürü içtim zorla adet oldum o ay az bişey gelmişti.sonraki ay adetimde 5 gün erken geldi normal oldu.adet günün geçsin adet belirtiside olabilir bunlar test yaparsın inşallah vardır.haber verirsen sevinirim :) umut oluyo.
Haber vermezmiyimm surekli dua ediyorum hepimize gerçekten isteyen kimsenin kucagi bos kalmasın diyee
inşallah canım allah dualarımızı kabul etsin.bnde 1 yılı geçirdim hiç hamile kalmadım şimdiye kadar.
Benim 2 sene kadar oldu guatr tedavisi gordum biraz rahatsızlıklar gecirdim ama bu ay cok umitliyimm ayrica catlama ignesi olmadim ben eğer hamile kalamassam bu ay olcam kismetse
Gecmis olsun rabbim bir daha gostermesin canimm inss bu ay hep hamileymisim gibi geliyo bana hayırlısi artıkinşallah gerek kalmaz canım.iğneye fln.bnde tüplerimin tıkanık olmasından korkuyorum çok ciddi idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim.3 yıl önce.
Gecmis olsun rabbim bir daha gostermesin canimm inss bu ay hep hamileymisim gibi geliyo bana hayırlısi artık
Yarin kismetse adada yaşıyorum burda tatlil bile yapılmıyor yarin gidicem saat 4 bucuk gibi sonucu yazariminşallah canım bi kan testi yaptırsana.değerlerin bakarlar varsa yüksek çıkar.adet gününe kadar yükselir zaten.
Yarin kismetse adada yaşıyorum burda tatlil bile yapılmıyor yarin gidicem saat 4 bucuk gibi sonucu yazarim
Amin canm ins dua ett lutfenanladım canım inşallah vardır güzel haberlerle gelirsin.
bende kaç gündür sürekli idrara çıkıyorum, dün göğüslerim çok acayipti çok derinden bi sızlaması vardı göğüs uçlarım yanıyo gibiydi. 4 günüm var dün test yaptım ama 2. çizgiye dair hiç bir belirti çıkmadı bu ay bende klomen kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?