• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik belirtisi olabilir mi

adakizi1907

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
190
2
16
34
Balıkesir
Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hic korunmadik ve bebel sahibi olamadık her neyse 2 aydir klomen kullaniyorum ilk ay cvp vermedi bu ay 25 mm yumurtam olustu sol tarafta bat 10 mayis fakat belirti var gibi hissediyorum belirtilerim sunlar bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması kasık sancisi igne gibi goguslerimdede damarlar var yesil yesil bilgisi olan yardim edebilirmi

Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hic korunmadik ve bebel sahibi olamadık her neyse 2 aydir klomen kullaniyorum ilk ay cvp vermedi bu ay 25 mm yumurtam olustu sol tarafta bat 10 mayis fakat belirti var gibi hissediyorum belirtilerim sunlar bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması kasık sancisi igne gibi goguslerimdede damarlar var yesil yesil bilgisi olan yardim edebilirmi

inşallah hamilesindir canım.moralini bozmak istemem ama bnde klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum.5 gün sonra gittim doktora yumurtan çatlamış dedi gösterdi hatta banada.aynı belirtiler bndede oldu.adetim 5 gün geçmişti tmm dedim kesin var hiç geçmezdi adetim 28.günde gelirdi.ultrasonda baktı doktor küçük yumurtalar kist oluşturmuş.o yüzden adet olamıyomuşum.söktürücü vercem daha olmazsan dedi.soğan kürü içtim zorla adet oldum o ay az bişey gelmişti.sonraki ay adetimde 5 gün erken geldi normal oldu.adet günün geçsin adet belirtiside olabilir bunlar test yaparsın inşallah vardır.haber verirsen sevinirim :) umut oluyo.

inşallah hamilesindir canım.moralini bozmak istemem ama bnde klomen kullandım çatlatma iğnesi vuruldum.5 gün sonra gittim doktora yumurtan çatlamış dedi gösterdi hatta banada.aynı belirtiler bndede oldu.adetim 5 gün geçmişti tmm dedim kesin var hiç geçmezdi adetim 28.günde gelirdi.ultrasonda baktı doktor küçük yumurtalar kist oluşturmuş.o yüzden adet olamıyomuşum.söktürücü vercem daha olmazsan dedi.soğan kürü içtim zorla adet oldum o ay az bişey gelmişti.sonraki ay adetimde 5 gün erken geldi normal oldu.adet günün geçsin adet belirtiside olabilir bunlar test yaparsın inşallah vardır.haber verirsen sevinirim :) umut oluyo.

Haber vermezmiyimm surekli dua ediyorum hepimize gerçekten isteyen kimsenin kucagi bos kalmasın diyee

Benim 2 sene kadar oldu guatr tedavisi gordum biraz rahatsızlıklar gecirdim ama bu ay cok umitliyimm ayrica catlama ignesi olmadim ben eğer hamile kalamassam bu ay olcam kismetse

inşallah gerek kalmaz canım.iğneye fln.bnde tüplerimin tıkanık olmasından korkuyorum çok ciddi idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştim.3 yıl önce.

bende kaç gündür sürekli idrara çıkıyorum, dün göğüslerim çok acayipti çok derinden bi sızlaması vardı göğüs uçlarım yanıyo gibiydi. 4 günüm var dün test yaptım ama 2. çizgiye dair hiç bir belirti çıkmadı bu ay bende klomen kullandım

bende kaç gündür sürekli idrara çıkıyorum, dün göğüslerim çok acayipti çok derinden bi sızlaması vardı göğüs uçlarım yanıyo gibiydi. 4 günüm var dün test yaptım ama 2. çizgiye dair hiç bir belirti çıkmadı bu ay bende klomen kullandım

Inss sende hamilesindir canimm hayirlisi olsunn hepimiz icin

merhaba kızlar bende ılk kez bu ay klomen kullandım3 yumurtam olustu ama yumurta takıbı yapamadım cunku doktorum sehırdısındaydı. doktor catlatma ıgnesını yaptrdıktan sonrakı 3 gun boyunca calısın dedı sonrakı gunler gunasırı dedı.gun asırı calısamadık esım rahatsızlandı.esımde sperm hareketlıgı sıgaradan dolayı dusuk cıktı.esım sıgarayı bıraktı ama 10 gunde duzelır mı bılmıyorum.yarın ya da cuma adet olmam gerekıyor.beklemedeyım.dun test yaptım negatıftı .belirti olarak arasıra belım agrıyor ve cok yoruluyorum.goguste hassasıyet, agrı felan hıc olmadı.ablamda hamıleyken goguslerınde agrı olmustu bu yuzden cok umutlu degılım aslında canımda sıkılıyor.artık test almaya utanır oldum:(

Back
X