- 8 Eylül 2022
- 270
- 133
- Konu Sahibi havvaarslan
Kizlar iyi akşamlar. Benim yumurtlamam adet bittikten 3 4 gün sonra oluyor genelde hemen. Geçen eşimle ilişkiden sonra prezervatifin yırtık olduğunu fark ettim. Ama tek seferde hamile kalmak imkansızdir. Ne çok uğraşıyor insanlar diye düşündüm önlem almadım. Sonra ovulasyon testi yaptım 2 çizgi de çok netti. Sonra ihmal vermedim üstüne düşmedimm şimdi adete 1 hafta var ve kendimde bir kaç tuhaflık seziyorum. 4 5 gündür sol kasık ağrısı ve bacak ağrısı yaşıyorum. İdrarım iğrenç kokuyor sırf o koku yüzünden wc ye gitmek istemiyorum. Göğüs ucum çok acıyor ve etrafı kabarcık kabarcık forumda baktım hamilelik belirtisi yazanlar olmuş bunlar için. Bir de 3 4 gün önce bir baş dönmesine uyandım ki felaket bir şeydi. Şimdi o baş dönmesi yoktu ama bugün bir gözlerim karardı yemek yaparken. Canım sürekli tuzlu ve soğuk şeyler yemek istiyor bide.1 haftadır da aşırı bir akıntım var günde kaç kez çamaşır değişiyorum bilmiyorum beyaz renk akıntım var ama kokusu yok onun. Bunları göz önüne alırsak gebelik belirtisi diyebilir miyiz. Niyetim yoktu gebeliğe açıkçası çok üstüne düşmedim psikolojik mi diye düşünüyorum ama üstüne düşmedim yani.