Hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Amin içimi ferahlattın benim kızken de adetim düzensiz di evlndilten snra 10 gün geçikmeli oldu hep troid bozuklğu var ilaç kullanıorm ama gebe kalmamı önleyici değilmiş doktor öyle söyledi yinede insan korluyor işte 3. Denememiz olunca niye olmuyor diye şüphe duyuyor insan en ufak değişikliği gebelik belirtisimi acba dıorm

Oyle oluyor insan Ama o iki cizgiyede inanamıyosun daha sonra yok ya ben hamile degilim gibisenden soyleniyosun istiyosun ama inanamıyosun inşallah râbbim sanada nasip Eder ben böl dua ettim ve birkez meryem suresi okudum onunda etkisi var. Bide canim sende bebim gibi stresse sokma kendini hic bir problem yokmuş cok sukur demek ki stres seni cok etkiliyor cok cok affedersin cinsel ilişkiye girerken acaba bu sefer bebek olur m kafasındayiz valla bak bunu bi yerden okumustum oda bi stres insallah râbbike saglikli bir bebek nasip etsin sana

Amin çok Allah razı olsun aynen o söylediklerini yaşıyorum çok dua ediyorum hayırlısıyla olsun sağlıklı olsun inşallah sürekli araştrma halindeyim yedklermi bile ına göre ayarlıorm ne yemelym ne içmelym dıye kafam sürekli orda eşime belli etmıorm oda strese girmesin diye ama oda çok istyor anlıyorm konuşmalarından

Ayy canım benim ya yerim seni canım yemeyle alakası yok valla bak kendimden sana ornek veriyim simdi adetim cok duzensiz hemde baya herneyse ben mesela 14 ağustos da oldum 17sine kadar lleke tarzı oldu daha sonra esimden bi hafta uzaklaşmak zorundaa kaldim misafirlik falan daha sonra tuttu sanirim ama ben hangi gun yumurtaldigumi bilmiyorum cunku şuanda olmam gereken haftaya gore bebegim geri de adetten sonra iki gune bir uc gune bir dene derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…