21 kasıma randevu aldım kadın doğumdan beklesem mi yoksa alıp bi test yapsam mı bilmiyorum karnmda değişik bi şişkinlik var ama beni rahatsz etmıyor birde büyük tuvalte çok sık çıkıorm10 gün geçmiş var yok yapsanıza artık test folk asit başlanacak tahliller yapilacak
İnşallah canım beniminşallah vardır canım,
Bir test al bence yap ilk zamanlar bağırsak düzeni değişebiliyor garanti olsun21 kasıma randevu aldım kadın doğumdan beklesem mi yoksa alıp bi test yapsam mı bilmiyorum karnmda değişik bi şişkinlik var ama beni rahatsz etmıyor birde büyük tuvalte çok sık çıkıorm
Testi sabah ilk idrarla yapın dıyorlar bugün yapsamda fark eder mi ?Bir test al bence yap ilk zamanlar bağırsak düzeni değişebiliyor garanti olsun
Valla benim bir kaybım var o zaman hiç anlamiyordum bu işlerden ben öğleden sonra yapmıştım gayet kopkoyu çıkmıştı 10 gün geçmiş zaten varsa kesin çıkarTesti sabah ilk idrarla yapın dıyorlar bugün yapsamda fark eder mi ?
Aayyy inşallah yaaa mide bulantım da var aslında ama açlıktandır dıyorm bulanma oldğnda hep kendimi umutlandrmamak içinHamile olabilrsin
Tamam çok teşekkürler inşallah bndede vardır hayırlısıyla tabiValla benim bir kaybım var o zaman hiç anlamiyordum bu işlerden ben öğleden sonra yapmıştım gayet kopkoyu çıkmıştı 10 gün geçmiş zaten varsa kesin çıkar
İnşallah hadi git al bi test yapTamam çok teşekkürler inşallah bndede vardır hayırlısıyla tabi
Test yap bu kadar gecikmeye hemen çıkar zaten canım hakkında hayırlısı olsunAayyy inşallah yaaa mide bulantım da var aslında ama açlıktandır dıyorm bulanma oldğnda hep kendimi umutlandrmamak için
İnşallah canım hemen yazıcamCanım inşaAllah hamilesindir sonucu yazmayı unutma
bi tane aldım :) bozuktur belki bakalm hastnye gitcrm nasılsa :)bi tane mi aldın belki belki bozuktur test :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?