Hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Hsnye14

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
304
107
103
32
Kızlar benim adetim 10 gün hep gecikir normal zamanda bu ay 7 gün oldu adetim olmadı daha bebek düşünüyorum bu ay aşırı derece gaz oldu durup duruken sürekli gaz çıkarıyorm sol kasığımda sürekli kramplar oluyor baş ağrısı halsizlik ve hep uyuma iateğim var akşma kdr uyumak istyorum hamile olablrmıyım test yapmadm içim içimi yıyor sürekli akıntm oluyor

10 gün geçmiş var yok yapsanıza artık test folk asit başlanacak tahliller yapilacak

10 gün geçmiş var yok yapsanıza artık test folk asit başlanacak tahliller yapilacak
21 kasıma randevu aldım kadın doğumdan beklesem mi yoksa alıp bi test yapsam mı bilmiyorum karnmda değişik bi şişkinlik var ama beni rahatsz etmıyor birde büyük tuvalte çok sık çıkıorm

21 kasıma randevu aldım kadın doğumdan beklesem mi yoksa alıp bi test yapsam mı bilmiyorum karnmda değişik bi şişkinlik var ama beni rahatsz etmıyor birde büyük tuvalte çok sık çıkıorm
Bir test al bence yap ilk zamanlar bağırsak düzeni değişebiliyor garanti olsun

Testi sabah ilk idrarla yapın dıyorlar bugün yapsamda fark eder mi ?
Valla benim bir kaybım var o zaman hiç anlamiyordum bu işlerden ben öğleden sonra yapmıştım gayet kopkoyu çıkmıştı 10 gün geçmiş zaten varsa kesin çıkar

Aayyy inşallah yaaa mide bulantım da var aslında ama açlıktandır dıyorm bulanma oldğnda hep kendimi umutlandrmamak için
Test yap bu kadar gecikmeye hemen çıkar zaten canım hakkında hayırlısı olsun

Canım inşaAllah hamilesindir sonucu yazmayı unutma

hiç umudumuzuda yitirmeyiz hani ben çok sinir oldum bu huyuma yaaaaaaaaa

Uzulme benimde oyleydi bAya uzulup aglamıştım o negatifi gorunce daha sonra rabbim nasip etti şuan hamileyim Rabbim sanada nasip etsin ve tum istiyenlere tabiii benim gecikmem 45 gunu bile geçiyordu hic inanmiyordum bile hamile kalıcağıma ama Allah istese hersey olur uzulme umidini d yitirme rabbim mujdeli haberini burda paylaşmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…