Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi olabilir mi kızlar lütfen bakın…. Kahverengi leke

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pomegranate1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2024
69
7
Kızlar selamlar, 10 aydır evliyiz ve 7 aydır korunmuyoruz çocuk düşünüyoruz. İki ay önce doktora gittim, reglimin 16. günü en büyük folikül 7 mm ydi doktor aşırı küçük, bu zamanda en az 17 mm olmalıydı yumurtaların yavaş gelişiyor dedi klomen verdi. Klomeni söylediği gibi kullandım ancak çok erken adet oldum normalde döngüm 31 gün falandır ama klomen kullandığım ay 20. Gün adet oldum çok moralim bozuldu. Ve aşırı sancılı bir adetti. Sonra tekrar klonun kullanmadım şu an 30. günü döngümün ama 28 ve 29. günlerde leke geldi. Lekenin rengi pembe gibiydi sonra kahve oldu ama sürüntü gibi bir şeydi yani günlük pedde ince bir çizgi şeklinde sadece. Tabi aynı her an regl olacakmışım gibi kasık ağrıları, bacak ve bel ağrılarım da oldu, herhalde tam sökülemedim dedim ama bugün hiçbir şey yok. Şu anda ağrım da yok leke de ve 30. günümdeyim. Sizce yerleşme kanaması olabilir mi ama göğüs şişkinliği hassasiyeti falan yok. Göğüs hassasiyeti olmadan sadece yerleşme kanaması ve regl ağrısı gibi bir ağrıyla hamile olduğunu öğrenen oldu mu lütfen yardımcı olun kızlar 🥹🥹

Merhaba burda aynı tarif ettiğiniz gibi lekelenme olup hamile olduğunu öğrenen çok kişi gördüm. Tabi klomen kullanımından dolayı ya da psikolojik de olabilir bilemiyorum sizi ümitlendirmek de istemem evde test yapın bence bize de haber verin umarım vardır🙏🏻

Merhaba burda aynı tarif ettiğiniz gibi lekelenme olup hamile olduğunu öğrenen çok kişi gördüm. Tabi klomen kullanımından dolayı ya da psikolojik de olabilir bilemiyorum sizi ümitlendirmek de istemem evde test yapın bence bize de haber verin umarım vardır🙏🏻
İki gün önce test yaptım ama negatifti ama reglim geçmemişti o zaman. Şimdi iki gün geciktim doktorumu aradım, ümitlenmeyin ama belki yerleşme kanamasıdır siz pazartesi ya da Salı regl olmazsanız kandan baktırın idrar testi yapmayın dedi heyecanla yarını bekliyorum 🥰 ama hiç hamile gibi hissetmiyorum ya ne bileyşm sık idrara çıkma ve göğüs hassasiyetim yok. Herkeste hamilelik belirtisi aynı olacak diye bir şey yok ama ne bileyim ümitsizlik var içimde 🥲 sonuç olumlu ya da olumsuz mutlaka yazacağım

İki gün önce test yaptım ama negatifti ama reglim geçmemişti o zaman. Şimdi iki gün geciktim doktorumu aradım, ümitlenmeyin ama belki yerleşme kanamasıdır siz pazartesi ya da Salı regl olmazsanız kandan baktırın idrar testi yapmayın dedi heyecanla yarını bekliyorum 🥰 ama hiç hamile gibi hissetmiyorum ya ne bileyşm sık idrara çıkma ve göğüs hassasiyetim yok. Herkeste hamilelik belirtisi aynı olacak diye bir şey yok ama ne bileyim ümitsizlik var içimde 🥲 sonuç olumlu ya da olumsuz mutlaka yazacağım
Lütfen son durumunuzu soylersnz inş ayni durumdayız

X