- Konu Sahibi blueangel1771
-
korunmamışmıydınız?Merhaba nereye yazayim bilemedim kizlar bn yeni evliyim ilk iliskiden bir ay sonra adrt gunumdu ayin 20 si ama bnim ayin 15 inde kahverengi lapa gibi kanamam oldu iki gun surdu gecdi normal adetime 4 gun var bu kanama niye olmus olabilir acaba bazilari hamilelik kanamasi olabilir dedi fikri olan varmi boyle koskoyu bi kahve camur gibi ayni ve iki gun devam etti
O kahverengi akıntılar bazen enfeksiyon nedeni de olabiliyor. Bi de yeni evlilikte vücut alışmaya çalışıyor yeni düzene. Bir ihtimal de hamile olabilirsin. 4 gün kaldıysa adetine erken gebelik testi yap istersen ya da normal bir testte olur. Hamilelik varsa silikte olsa çizgiyi görürsün. Tam emin olmak için adet gününü beklemelisin zaten az kalmış. Bebek istiyormuydunuz?Korunmak icin bisey kullanmadik ama esim hep disari bosalirdi yinede emin olamioruz yeni evli oldugumuz icin acaba biseyler kacdimi die
hamilelik belirtileri ilişkiden kaç gün sonra ortaaya çıkar.şuan fena halde bulantım var.biraz geçti ama uyku hali başladı.
canım senin adetine ne kadar var?? ilişkiden ne kadar sonra demeyelimde adetime 1 hafta 10 gün kala benim baş dönmelerim ve adet olacakmışım gibi karın ağrım başlamıştı.sonrasında da kasık ağrıları ve bel ağrıları eşlik etti.ama herkeste aynı olur mu bilmem? yardımcı olmuşumdur umarım:))
Merhabalar
Aradan yaklasık 7 yıl gecmıs ama konuyu okudugumda benzer belırtıler gorunce sormak ıstedım.Bas donmesı harıcınde, Kokulara hassaslık, Mıde bulantısı (cok fazla olmadı), adet olacakmısım gıbı karın agrısı, ilk defa kasık ve bel agrısı eslık etti..Ne zaman test yapmak dogru olur acaba.. Adet günüm üzerinden 2 gün geçti..
Evde kendin yap canimm bu belirtiler hamilelige cok yakin belirtiler.
Ben 4 -5 gun gecikince yapmistim
Sen bi yap bakalim kanda kesin cikar ama elinde test varsa silik de cikabilir.haber et amaa
Karın agrılarımda gectı yenı .. 2 gunde bellı olur mu acaba?
Kabda kesin cikar ama evde eger hormonlar yukselmisse gorunur canım.dollenmeye bagli gec mi erken mi,,,bence agrin gectiyse bi iki gun bekle canim.kesin sonuc olsun.
Ne yazıkkı degılmısm Regl oldum..Tesekkurler ılgınıze..
Adet gununun ilk gecikmesiyle birlikte ilk belirti ortaya cikar. Ama bunun disinda kan testinden cok cok erken sonuca ulasabilirsin. Boylece 2-3 haftalik gebelikler bile belirlenebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?