- Konu Sahibi blueangel1771
hamilelik belirtileri ilişkiden kaç gün sonra ortaaya çıkar.şuan fena halde bulantım var.biraz geçti ama uyku hali başladı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kimse birşey yazmamış ama
Adet gununun ilk gecikmesiyle birlikte ilk belirti ortaya cikar. Ama bunun disinda kan testinden cok cok erken sonuca ulasabilirsin. Boylece 2-3 haftalik gebelikler bile belirlenebiliyor.
teşekkür ederim.öyle ise bir hafta kadar beklemem gerekicek
canım senin adetine ne kadar var?? ilişkiden ne kadar sonra demeyelimde adetime 1 hafta 10 gün kala benim baş dönmelerim ve adet olacakmışım gibi karın ağrım başlamıştı.sonrasında da kasık ağrıları ve bel ağrıları eşlik etti.ama herkeste aynı olur mu bilmem? yardımcı olmuşumdur umarım:))
Rica ederim. Heyecanini anliyorum ama bence dogaya birak olayi. Karsi cikma ve adet gecikmene kadar bekler derim. Tabii eger adet gunun henuz gecmediyse bunu soyluyorum
Bazen cok heyecan, tezcanlilik mutsuzluklara yol acabiliyo.
şöle diyim canım ozaman adetimin ilk gününden itibaren şuan 21 22.günümü filan yaşıorum.yani haziran 5 ile 10 arası olmam gerek..
haklısın..ama işte biraz tezcanlıyımdır zaten e bide ilk olucağı için tuhaf oluyor insan :) teşekkür ederim ilginize buarada adetime daha var haziran 5 ile 10 arası gibi olmam gerek
O zaman bekle o zamana kadar. Doga anneyi dinlemek guzeldir umarim hamilesindir canim ve hamileligin sorunsuz gecip, saglikla ve hayirla kucagina alirsin bebegini.
Bana da haber ver sonucu, merak ederim.
inşallah hamilesindir canım.bencede bekle adet gününe kadar ben minik mucizemi çok beklediğim adet öncesi test yaptırıp öğrenmiştimAllah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Benim de oyleydi. 5 haziran da olmam gerekiyo gecen sene. Olmadim. O gun kan testi yaptirdim ve sonuc pozitifti. 5 subat dogumlu bi ogluk var su an allah bagislarsa.
Sen de subat annesi olucaksin demek eger hamileysen ve her sey yolunda giderse insallah.
arkadaşlar meraba.kaç günlerdir bulantım devam ediyor..birde sanki adet olucakmışım gibi kasığımda ağrılar batmalaar oluyor.bunu adete 1 hafta kala yaşarım bn.şuan alakasız yani daha var olmaması gerek.bide öğleden sonra çok fazla uyku bastırıyor..ay meraktan ölcem psikolojik oldğunuda sanmıyorum
Gebelik belirtileri devam ediyor ama mide bulantisinin bu kdr erken olmamasi lazim. O psikolojik muhtemelen.
Ben de hamile kaldigimda anlamsiz batmalar olmustu kasigimda, uyku da bi delalet ama tum bunlari psikolojik olarak da yasiyo olabilirsin.
Son regl tarihin 5 mayis sa sayet cok cok erken. Ama insallah hamilesindir.
Subat sizin ayinizmis cunku, kuzun da o zaman dogar belki.
Gerdi saglikla ve hayirla gelsin de varsin olsun bikac ay sonra olsun