• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik belirtisi nasil olur pko ve ben

Ala ala

Ey Aşk'ımın İmamı❤❤
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
529
4.213
28
29
سبر و زمن
Selamün Aleyküm arkadaşlar ben düzensiz adet oluyorum pko hastasıyım geçen ayin 4 de adet oldum şeker ilacı kolanmaya basladim ve bu gün 28 gün oluyor dün ve önceki günlerde adet olacakmışım gibi sancılarım vardı ve gerçekten çok şiddetlidi göğsümde şişlik ve ağrı vardı yüz üstü yaramıyordum o derece ama şimdi şişlik yok ama ağrı var dokununca sizce bunun sebebi ne bu sabah test yaptım malesef negatif okuduğunuz için teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum böyle olup hamile olan yada adet olan varmı. ...

Selamün Aleyküm arkadaşlar ben düzensiz adet oluyorum pko hastasıyım geçen ayin 4 de adet oldum şeker ilacı kolanmaya basladim ve bu gün 28 gün oluyor dün ve önceki günlerde adet olacakmışım gibi sancılarım vardı ve gerçekten çok şiddetlidi göğsümde şişlik ve ağrı vardı yüz üstü yaramıyordum o derece ama şimdi şişlik yok ama ağrı var dokununca sizce bunun sebebi ne bu sabah test yaptım malesef negatif okuduğunuz için teşekkür ederim cevaplarınızı bekliyorum böyle olup hamile olan yada adet olan varmı. ...
Aleyküm selam bende 1.5 yolluk evliyim düensi adet. Daha bu ay öğrendim pkolu olduğumu geçen hafta çatlatma iğnesi oldum çok heycanlıyım ama ilkinde olmayaniliyormuş 19 mm yumurtam doktor çok gğel gelişmiş dedi ama kısmet 😞🙏🏻

Aleyküm selam bende 1.5 yolluk evliyim düensi adet. Daha bu ay öğrendim pkolu olduğumu geçen hafta çatlatma iğnesi oldum çok heycanlıyım ama ilkinde olmayaniliyormuş 19 mm yumurtam doktor çok gğel gelişmiş dedi ama kısmet 😞🙏🏻
InsaAllah güzel haberler alırsın canım ben malesef yine hasta oldum bir yandan sevindim düzenli oldum diye bir yandan da üzülüyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun

InsaAllah güzel haberler alırsın canım ben malesef yine hasta oldum bir yandan sevindim düzenli oldum diye bir yandan da üzülüyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Nasıl düzene girdi adetin benim bugün iğnen yaptıralı 8. Günüm çok bel ağrım ve karın ağrım var adet olacak gibi olur muyum acaba olmak istemiyorum ☹️ Sende üzülme canım vardır bir hayır

Nasıl düzene girdi adetin benim bugün iğnen yaptıralı 8. Günüm çok bel ağrım ve karın ağrım var adet olacak gibi olur muyum acaba olmak istemiyorum ☹ Sende üzülme canım vardır bir hayır
InsaAllah olmazsın canım ben şeker ilacı kolandim ondan düzene girdi normalde benimde düzensiz ama çok ağrım var nedense bide kilo vermem lazım pko da kilo vermek önemli ama kilolu değilsen şanslısın bir yandan bende çok tedaviler gördüm 2 düşük yaptım kişiden kişiye değişir bazılarına yarıyor bazılarına yaramıyor tedaviler önce klomen sonra iğne sonra tüp bebek denedik biz 7 yılık evliyim

Back