Tebrik ediyorum ne güzel, sağ salim kucağına al yavrunu inşallahCanım gecikmen var test yap yada direk kan verr bu belirtlerin birazını bende yaşıyorjm testim pozitif çıktı kan vereveğim bende
Yapacağım, ama yani belki aranızda hamile olanlar veya deneyimi olanlar belirtiler için bir şeyler söyler diye düşündüm.. belki de bir pozitife ihtiyacım var... Etrafımda artık kimse inanmıyor hamile kalacağıma...Test yapmadınız mı?
Neden korkuyorsunuz sonuçtan mı? Korkunun ecele faydası yoo demişler test yapın ki netleşsin. 10 gün gecikme çok büyük ihtimal düzenli regl görüyorsanız hamilelik varBelki bana güleceksiniz ama test yapmaya korkuyorum, sağlıklı bi durum olmadığını da biliyorum bunun...
Neden korkuyorsunuz sonuçtan mı? Korkunun ecele faydası yoo demişler test yapın ki netleşsin. 10 gün gecikme çok büyük ihtimal düzenli regl görüyorsanız hamilelik var
BirazDan gidip alacağım inşallah...sizleri de bilgilendiririm..
Artık korkuyorum... En azından dedim fikirlereonemlidir, əgər hamilelik belirtileri değilse bir az negatife de normal bakarım çok odaklanmam pozitifeTest yapmadan nasıl durabiliyorsunuz ya?Ben bir gün gecikme yaşayınca bile dayanamıyorum
İnşallah pozitif çıkar sonucunuzArtık korkuyorum... En azından dedim fikirlereonemlidir, əgər hamilelik belirtileri değilse bir az negatife de normal bakarım çok odaklanmam pozitife
10 gün gecikme diyorsunuz bu çok fazla. Belki de hormonal bir sıkıntı varArkadaşlar merhaba, birkaç gün aradan sonra size cevap yazıp, durumun garipliğini anlatmak istiyorum. Lütfen bunun gibi durum yaşayanlar veya böylesini duymus olanlar varsa birşey söyleyin.. 10 gün gecikmeyle o akşam test aldım iki tanee. Birini hemen kullandım pozitif çıktı. Sabah erken de diğerini kullandım ve doktorla konuşmuşum kan testine gideceğim ki ikinci testim negatif çıktı.. sonra bi baktım testlerin ikisinin de son kullanım tarihi geçmiş 2 ay... Sonra kan testi yaptırdım.. maalesef negatif cikti... Çok hayal kırıklığı yaşadım o gün.. Ama çok enteresan göğüslerim inanılmaz hassasw. Hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum..aksine ağır birşey kaldırdığımda sanki karnında birşey var ve ona ağırlık düştü gibi hissediyorum... Ultrason için de borkac gün sonra gelirsin dedilər gün aldım bekliyorum... Kızlar Lütfen yardımcı olun hamile olup da mayalanma gec olmuş olabilir mi? Ondna dolayı da kanda HCG henüz yükselmemiş falan...
Aslında ben bir kaç ay önce kürtaj oldum.. bebeğim kalbi durmuştu.. ondan sonra bi düzensizlik yaşıyordum.. ama 10 gün gecikme yaşamamışdım en fazla 1 hafta.. belki diyorum hani diyorlar ya yumurtlama bazen geç olur döllənmə de geç olunca HCG heç yükseliyor flaan...belki o durumu yaşıyorum bilemiyorum ki... Artık tek umut ultrason..10 gün gecikme diyorsunuz bu çok fazla. Belki de hormonal bir sıkıntı var
O zaman bilemedim bir doktora gitmenizde fayda varAslında ben bir kaç ay önce kürtaj oldum.. bebeğim kalbi durmuştu.. ondan sonra bi düzensizlik yaşıyordum.. ama 10 gün gecikme yaşamamışdım en fazla 1 hafta.. belki diyorum hani diyorlar ya yumurtlama bazen geç olur döllənmə de geç olunca HCG heç yükseliyor flaan...belki o durumu yaşıyorum bilemiyorum ki... Artık tek umut ultrason..
Merhaba, naaptınız gittinizi mi sonuç nedir?Aslında ben bir kaç ay önce kürtaj oldum.. bebeğim kalbi durmuştu.. ondan sonra bi düzensizlik yaşıyordum.. ama 10 gün gecikme yaşamamışdım en fazla 1 hafta.. belki diyorum hani diyorlar ya yumurtlama bazen geç olur döllənmə de geç olunca HCG heç yükseliyor flaan...belki o durumu yaşıyorum bilemiyorum ki... Artık tek umut ultrason..