sık idrara çıkmak genelde hamilelik belirtisi oluyor ama psikoloji öyle bir şey ki, sürekli idrara çıkman bile psikolojik olabilir beynin oyunu gibi
Benimde yumurtlama günüm 21-26 arasiydi eşimle birlikte olduk 10 mayısta adet olmam gerekiyo ama adet olmadan 1-2 hafta önce goguslerim agriyodu su an ağrı yok ve son 1 haftadır normalden fazla çişe cikiyorum ne olacak bilmiyorumBide idrarda kokuda var canım
Hayır yapmadım beklemek istiyorum umarım adet olmamSanrm adetn baya yakim test yaptnmi?
Canim insallah bebis vrdrda olmassn hayrlisi on ne kdrlik evlisin?Hayır yapmadım beklemek istiyorum umarım adet olmam
6 aydır evliyim 2 aydır bebis için çalışıyoruzCanim insallah bebis vrdrda olmassn hayrlisi on ne kdrlik evlisin?
canim var mı gelen giden.batimiz aynıymış.bende 10 mayisi bekliyorum.ilk hamileligimde dediğin gibi ilişkiden sonra karnimda batmalar ve doluluk hissi vardı.ve sık tuvalete gidiyordum.hamile olma olasılığın yüksek ama bazen insan psikolojik olarak da bu belirtileri yaşıyor.insallah güzel haberler verirsin bize :)Öncelikle hepinize merhaba araniza yeni katıldım sürekli takip ettiğim bir site benim bir sorum olacak yumurtlama gününden 4 gün önce eşimle bir iliskimiz oldu ve yumurtlama gibi tekrar bir iliskimiz oldu 26 nisan yumurtlama günümdü 10 mayis ta adet günüm 10 gün var daha fakat yumurtlama gününden 2 gün sonra kaşık ağrılarım başladı çok sık idrara çıkıyorum ve tutmakta zorluk cekiyorum göğüslerim biraz hasaslasmaya başladı bugün bunlar acaba hamilelik belirtisi mi yoksa psikolojik mi inşallah hamişimdir...
canim var mı gelen giden.batimiz aynıymış.bende 10 mayisi bekliyorum.ilk hamileligimde dediğin gibi ilişkiden sonra karnimda batmalar ve doluluk hissi vardı.ve sık tuvalete gidiyordum.hamile olma olasılığın yüksek ama bazen insan psikolojik olarak da bu belirtileri yaşıyor.insallah güzel haberler verirsin bize :)
bende henüz adet olmadım.belki gecikmiştir diye birkaç gün bekleyip öyle test yaptiracam .inşallah güzel haberler paylasiriz buradaCanım adetim 1gün gecikti fakat test yapmadım daha çünkü geçen ayda 4 gün gecikmiştim o yüzden daha beklemedeyim :)) sende nasıl durumlar ??
çıkıyor diye okumuştum bir yerde ama ben bir kaç gün bekleyecegimBenim de yarın günüm 12 mayıs yani yarın kan tahlili versem çıkar mı acaba idrar testinde pek sanmıom ama çıkacağını kanda çıkar mı kızlar
bende henüz adet olmadım.belki gecikmiştir diye birkaç gün bekleyip öyle test yaptiracam .inşallah güzel haberler paylasiriz burada
Canlar adetim 4 gün gecikti bel ağrım var goguslerim agriyo adet olma şüphemde var gittim eczaneden test aldim yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa diye biraz daha mi beklemeliyim
Canım bu gün test yaptım silik çıktı kan testine gitcez artikCanım benim 3 gün oldu kahverengi ve açık pembe çok az lekelenmem var adet gibi değil pintili değil inşallah yerleşme kalmamasıdır çok benziyor 2. Günü çok gelir normalde 1 pedi bile doldurmadı o derece az bakalım haber vericem senin nodu :)
Canım bu gün test yaptım silik çıktı kan testine gitcez artik
Inş canım hayırlı olur umarım sende güzel haber alirsinÇok sevindim canım hayırlı olsun inşallah vardır bazen testler yaniltabiliyor ama inşallah doğrudur :) bende yarin yapicam