Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya reglim cok sacma gecti korkuyorum ondan yaSence mümkün mü? Burdaki konulara bir bak istersen kolay mı hamile kalabilmek :)
Bunu kimse bilemez test yaparak veya kan vererek öğrenebilirsin3 gün boyunca kahverengi akıntım oldu sonra regl kanamasi oldu ama her zaman ki gibi değildi rengi biraz daha açıktı ve az oldu 1 gün surdu ve sevgilimle bunlar olmadan 1 hafta öncede klitorise surtunme oldu ama bosalma felan yoktu hamile olabilirmiyim reglime 5 ,6 gün vardı
O zaman test yap canım ama mümkün değil emin ol eğer dediğin şekilde olduysaYa reglim cok sacma gecti korkuyorum ondan ya
Surtunmeden 1 hafta sonra kahverengi akıntım oldu 3 gün sürdü ondan sonra regl gibi kanamam oldu rengi açıktı ve 1 gün surdu reglime 5 gun vardiSürtünme ile hamile kalacağınızı sanmam
Surtunmeden 1 hafta sonra kahverengi akıntım oldu 3 gün sürdü ondan sonra regl gibi kanamam oldu rengi açıktı ve 1 gün surdu reglime 5 gun vardiO zaman test yap canım ama mümkün değil emin ol eğer dediğin şekilde olduysa
Sürtünmeden kaç gün geçtiSurtunmeden 1 hafta sonra kahverengi akıntım oldu 3 gün sürdü ondan sonra regl gibi kanamam oldu rengi açıktı ve 1 gün surdu reglime 5 gun vardi
Suan 11Sürtünmeden kaç gün geçti
Sürtünmeden kaç gün geçti
Sürtünmeden 7 gun sonra kahverengi akıntım oldu 3 gün sürdü sonra kanamam oldu açık renkli 1 gün surdu ama regl agrisi gibi ağrım olmuştuSürtünmeden kaç gün geçti
Kahverengi akıntı yoğunmuydu yoksa leke şeklinde miSürtünmeden 7 gun sonra kahverengi akıntım oldu 3 gün sürdü sonra kanamam oldu açık renkli 1 gün surdu ama regl agrisi gibi ağrım olmuştu
Yoğun gibiKahverengi akıntı yoğunmuydu yoksa leke şeklinde mi