- 22 Şubat 2019
- 196
- 99
- 28
-
- Konu Sahibi -MatiiLdaa-
orijinal olduğuna inandığın kantaron yağı kullan inan bende de olmuştu çaresini kantaron yağında bulmuştum ama dediğim gibi orijinal olduğuna emin olYarın sabah yapcam ben bidaha bakalım ne çıkcak bide mantar oldum aksi gibi
Teşekkür ederim öneri içinorijinal olduğuna inandığın kantaron yağı kullan inan bende de olmuştu çaresini kantaron yağında bulmuştum ama dediğim gibi orijinal olduğuna emin ol
Allah aşkına bana yardım et aklımı kaçırcamRica ederim canım
İlk yaptığında hiç çizgi çıkmadı mı ay tüylerim diken diken olduAllah aşkına bana yardım et aklımı kaçırcamnormalde almam bu testi ama mecbur aldım akşam yaptım 10 15dakika bekledim hiç çzigi yok c çizgisi bile yok bozuk diye kaldırdım sabah bi baktım böyle napim ben şimdi
Hiç çıkmadı 10 15dk boyunca hiç bir çizgi sonra sabah baktım böyleydiİlk yaptığında hiç çizgi çıkmadı mı ay tüylerim diken diken oldu
bugün nöbetçi eczaneden tekrar test al yap ama bu marka alma ben dağın başında olduğum için etrafımda hiç nöbetçi eczane yok alamadım yapamadım daAllah aşkına bana yardım et aklımı kaçırcamnormalde almam bu testi ama mecbur aldım akşam yaptım 10 15dakika bekledim hiç çzigi yok c çizgisi bile yok bozuk diye kaldırdım sabah bi baktım böyle napim ben şimdi
aşkım sabah çıkması hiç normal değil acaba test mi bozuk senin hevesini de kırmak istemem amaHiç çıkmadı 10 15dk boyunca hiç bir çizgi sonra sabah baktım böyleydi
Bende sabah baktım nöbetçilere yakında yoktu şimdi bi baktım dibimde varmış meğerbugün nöbetçi eczaneden tekrar test al yap ama bu marka alma ben dağın başında olduğum için etrafımda hiç nöbetçi eczane yok alamadım yapamadım da
Bence test bozuk ya umutlanmıyorum zaten sevinmedimde içimde kaldı öyle aylarca pozitif çıkmasını bekle pozitif gör sevinemeaşkım sabah çıkması hiç normal değil acaba test mi bozuk senin hevesini de kırmak istemem ama
Kurban olurum yaBence test bozuk ya umutlanmıyorum zaten sevinmedimde içimde kaldı öyle aylarca pozitif çıkmasını bekle pozitif gör sevineme
Aminnnn aminnn aminnnnKurban olurum yaseni çok iyi anlıyorum ne hissettiğini de benimde içim içimi yiyor eczane bulamadığım için ama senin etrafında varsa nöbetçi eczane alsana hemennn allahım nolur çift çizgiyi görmek nasip olsun bu sefer
Al muhakkak erteleme direk at banadaAminnnn aminnn aminnnnbakayım alabilirsem alcam birazdan dua et bana bende sana dua etcem çok
Allahım razı olsun kuzummmmm inşallah sende pozitif görürsünAl muhakkak erteleme direk at banadakızzz sana dua etmez miyim hiç canımın içiii deli misin bütün dualarım seninleeee
inşallahhhhj bitanemm inşallahhhAllahım razı olsun kuzummmmm inşallah sende pozitif görürsün
Kaset test yaptım ama bakamadan çıktım 2dk anca baktıysam bişey gözüküyor gibiydi ama bilmiyoruminşallahhhhj bitanemm inşallahhh
Fotoğraf çekseydin aşkım kız nasıl bakamadın çıktın anlamadım orayıKaset test yaptım ama bakamadan çıktım 2dk anca baktıysam bişey gözüküyor gibiydi ama bilmiyorum
Şey kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz yemek yapıyodukFotoğraf çekseydin aşkım kız nasıl bakamadın çıktın anlamadım orayı
Bide üşütmüşüm cayır cayır yanıyor pıttıgımmFotoğraf çekseydin aşkım kız nasıl bakamadın çıktın anlamadım orayı