Hamilelik belirtisi mi ?

bugün nöbetçi eczaneden tekrar test al yap ama bu marka alma ben dağın başında olduğum için etrafımda hiç nöbetçi eczane yok alamadım yapamadım da

Bence test bozuk ya umutlanmıyorum zaten sevinmedimde içimde kaldı öyle aylarca pozitif çıkmasını bekle pozitif gör sevineme
Kurban olurum ya seni çok iyi anlıyorum ne hissettiğini de benimde içim içimi yiyor eczane bulamadığım için ama senin etrafında varsa nöbetçi eczane alsana hemennn allahım nolur çift çizgiyi görmek nasip olsun bu sefer

Aminnnn aminnn aminnnn bakayım alabilirsem alcam birazdan dua et bana bende sana dua etcem çok

Fotoğraf çekseydin aşkım kız nasıl bakamadın çıktın anlamadım orayı
Şey kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz yemek yapıyoduk bi anlık hemen çıktım yaptım geldim geri bekleyemedim o yüzden 5 dk erken gebelikte aldım hiç görmediğim bi marka onu sabah yapcam bakalım umut 0 heycan 0 negatif %100 olmadı biliyorum yine yok

Benımde 3 gun var arada bır gelen koku hassasıyetı mınık mınık rahım onumun sancısı dısında belırtım yok umudum da yok ama düsükten sonra cok ıstıyorum test de yapamıyorum korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…