- 25 Ocak 2023
- 2.538
- 2.575
- 53
- 30
Bugün sabah kalktığımda yoktu ama yine hafif hafif var sanki o bölgemde birşet varmış gibi hissediyorum tuhaf birşeyYerleştiği dönemde oluyormuş, evet ben o kasık ağrım geçtikten 1 gün sonra test yapıp pozitif gördüm silikte olsa
İnşallahh rabbim gönlümüze göre verir bat a kaç gün var senin canım ? Bendede ateş basması var yanıyorum vücudum hep sıcakMerhaba benimde koltuk altına doğru ağrım var göğüsleri de üç dört gündür falan aynı zamanda düzenli seyreden bi adet ayrısı ve ara ara batma yanma hiss oluyor birde bel ağrısıözellikle göğüste koltuk altına doğru olan ağrıyı gebelik belirtisi diye biliyorum hayırlısı olur inşallah hakkınızda birde daha önce yaşayan duyan varsa bi yorum yapsa bana ayaklarımı ısıtamıyorum iki gündür buzz gibiler sıcak su torbası yapıp battaniye alıyoruz dizlerimin üstüne ağustosun ortasında şaka gibi ama kalın çorapla geziyorum böyle bir şeye yaşayan oldu mu
6 gün var daha vücudum çok sıcak ama ayaklarım çok soğuk benim. Bir de bir önceki gebeliğimde üç gece çok sıcak basması yaşamıştım bende. Sıcak basmasıda belirti olarak geçiyor gönlünüze göre olsun inşallahİnşallahh rabbim gönlümüze göre verir bat a kaç gün var senin canım ? Bendede ateş basması var yanıyorum vücudum hep sıcak
Aminn aminn aminnn6 gün var daha vücudum çok sıcak ama ayaklarım çok soğuk benim. Bir de bir önceki gebeliğimde üç gece çok sıcak basması yaşamıştım bende. Sıcak basmasıda belirti olarak geçiyor gönlünüze göre olsun inşallah
Reglin geçerse test yap. Öyle çok umut edip sonuçsuz kaldığı olduğu için umut etmekten korkarım ben böyle durumlarda. Sonra oldu ama 10 gün geçince test yapmıştım reglimKızlar merhaba 8 aydır korunmuyorum. Reglime 8 gün var. Ovülasyon testi yaparak yumurtlama günümden önce ve sonra ilişkiye girdim. Sol kasığımda ara ara batma hissi oluyor. Bununla birlikte sırt ağrım ve kasıktan bacağıma doğru inen ağırlar oluyor. Sizce bunlar gebelik belirtisi midir ? Psikolojik midir ? Böyle olupta gebe olduğunu öğrenen var mı ?
Reglin geçerse test yap. Öyle çok umut edip sonuçsuz kaldığı olduğu için umut etmekten korkarım ben böyle durumlarda. Sonra oldu ama 10 gün geçince test yapmıştım reglim
Kızlar merhaba 8 aydır korunmuyorum. Reglime 8 gün var. Ovülasyon testi yaparak yumurtlama günümden önce ve sonra ilişkiye girdim. Sol kasığımda ara ara batma hissi oluyor. Bununla birlikte sırt ağrım ve kasıktan bacağıma doğru inen ağırlar oluyor. Sizce bunlar gebelik belirtisi midir ? Psikolojik midir ? Böyle olupta gebe olduğunu öğrenen var mı ?
Yanlış çıkma ihtimali var. Boşuna Umut edip bir kere daha ağlaya ağlaya test çubuğuna bakmayı göze anlamadım. 10 gün geçtiğinde baş dönmem vs vardı diye bu fikri de annem soktu aklıma olabilir vs diye. Yoksa her ay test yapıp ağlamaktan yorulmuştumOoo sen bayağı beklemişsin test için. Gerçi doğru zamanda yapmışsın. İnsan heyecanlanıyor işte var mıdır diye. Kafaya takınca da olmuyor. Rahat olmak akışına bırakmak lazım.
Regliniz gelecek gibi belinizde, kasıklarınızda bi ağrı oluyorsa hamile olabilirsiniz. Benim o kadar çok regl öncesi olan ağrım vardı ki, hatta reglim gelecek ama gelemedi bi türlü diye soğan kürü falan içecektim düşünün o kadar aynıydı belirtileri. Sonra bi test yaptım ta ta ta taaam. Şuan 10 haftalık
Ay benim de sıcak basmalarım var6 gün var daha vücudum çok sıcak ama ayaklarım çok soğuk benim. Bir de bir önceki gebeliğimde üç gece çok sıcak basması yaşamıştım bende. Sıcak basmasıda belirti olarak geçiyor gönlünüze göre olsun inşallah
Sağlıkla alın kucağınızaRegliniz gelecek gibi belinizde, kasıklarınızda bi ağrı oluyorsa hamile olabilirsiniz. Benim o kadar çok regl öncesi olan ağrım vardı ki, hatta reglim gelecek ama gelemedi bi türlü diye soğan kürü falan içecektim düşünün o kadar aynıydı belirtileri. Sonra bi test yaptım ta ta ta taaam. Şuan 10 haftalık
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah Şu an bende öyleyim kasıklarıma belime ara ara kramp giriyor bugün adet günüm olmadım inşallah olmam da bir yıldır istiyorum sende dua et bize inşallah vardır Rabim isteyen herkese sağlıkla nasip etsinRegliniz gelecek gibi belinizde, kasıklarınızda bi ağrı oluyorsa hamile olabilirsiniz. Benim o kadar çok regl öncesi olan ağrım vardı ki, hatta reglim gelecek ama gelemedi bi türlü diye soğan kürü falan içecektim düşünün o kadar aynıydı belirtileri. Sonra bi test yaptım ta ta ta taaam. Şuan 10 haftalık
İnşallah gebesinizdirHayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah Şu an bende öyleyim kasıklarıma belime ara ara kramp giriyor bugün adet günüm olmadım inşallah olmam da bir yıldır istiyorum sende dua et bize inşallah vardır Rabim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah Şu an bende öyleyim kasıklarıma belime ara ara kramp giriyor bugün adet günüm olmadım inşallah olmam da bir yıldır istiyorum sende dua et bize inşallah vardır Rabim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin
Kesinlikle gecikmeden yapma çünkü çok stres oluyor insanBugün sabah kalktığımda yoktu ama yine hafif hafif var sanki o bölgemde birşet varmış gibi hissediyorum tuhaf birşeyinşallah benimde pozitif çıkar gecikmeden yapmıcam
Allah şifa versin kendine çok dikkat et canım benim de dün regl bünümdü olmadım belim kopulacak çok ağrıyor hep saplantı çeklinde arı giriyor kasıklarıma bakalım yarın test paymayı düşünüyorumAllah sağlıkla tez zamanda bu güzel mutluluğu size de yaşatsın inşallah . Sizlerde bana dua edin düşük tehlikem varmış. İlaç kullanıyorum Şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?