Hamilelik belirtisi mi ?

Yerleştiği dönemde oluyormuş, evet ben o kasık ağrım geçtikten 1 gün sonra test yapıp pozitif gördüm silikte olsa
Bugün sabah kalktığımda yoktu ama yine hafif hafif var sanki o bölgemde birşet varmış gibi hissediyorum tuhaf birşey inşallah benimde pozitif çıkar gecikmeden yapmıcam

İnşallahh rabbim gönlümüze göre verir bat a kaç gün var senin canım ? Bendede ateş basması var yanıyorum vücudum hep sıcak

İnşallahh rabbim gönlümüze göre verir bat a kaç gün var senin canım ? Bendede ateş basması var yanıyorum vücudum hep sıcak
6 gün var daha vücudum çok sıcak ama ayaklarım çok soğuk benim. Bir de bir önceki gebeliğimde üç gece çok sıcak basması yaşamıştım bende. Sıcak basmasıda belirti olarak geçiyor gönlünüze göre olsun inşallah

Aminn aminn aminnn haberleşelimm sonuçlara göre

Reglin geçerse test yap. Öyle çok umut edip sonuçsuz kaldığı olduğu için umut etmekten korkarım ben böyle durumlarda. Sonra oldu ama 10 gün geçince test yapmıştım reglim

Ooo sen bayağı beklemişsin test için. Gerçi doğru zamanda yapmışsın. İnsan heyecanlanıyor işte var mıdır diye. Kafaya takınca da olmuyor. Rahat olmak akışına bırakmak lazım.

Regliniz gelecek gibi belinizde, kasıklarınızda bi ağrı oluyorsa hamile olabilirsiniz. Benim o kadar çok regl öncesi olan ağrım vardı ki, hatta reglim gelecek ama gelemedi bi türlü diye soğan kürü falan içecektim düşünün o kadar aynıydı belirtileri. Sonra bi test yaptım ta ta ta taaam. Şuan 10 haftalık

Ooo sen bayağı beklemişsin test için. Gerçi doğru zamanda yapmışsın. İnsan heyecanlanıyor işte var mıdır diye. Kafaya takınca da olmuyor. Rahat olmak akışına bırakmak lazım.
Yanlış çıkma ihtimali var. Boşuna Umut edip bir kere daha ağlaya ağlaya test çubuğuna bakmayı göze anlamadım. 10 gün geçtiğinde baş dönmem vs vardı diye bu fikri de annem soktu aklıma olabilir vs diye. Yoksa her ay test yapıp ağlamaktan yorulmuştum

Yaaaa ne güzeeeell hayırlı olsun belim de ağrı var evet. Sadece ilk defa kasık bölgem de acı hissediyorum ara ara oluyor geçiyor. Bir de bacağıma vuruyor ağrısı. İnşallah güzel sonuç alırım bende artık

Ay benim de sıcak basmalarım var son bir iki gündür anlık oturduğum yerde bile bi anda sıcak basıyor yanıyorum zannediyorum

Sağlıkla alın kucağınıza

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah Şu an bende öyleyim kasıklarıma belime ara ara kramp giriyor bugün adet günüm olmadım inşallah olmam da bir yıldır istiyorum sende dua et bize inşallah vardır Rabim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

İnşallah gebesinizdir

Allah sağlıkla tez zamanda bu güzel mutluluğu size de yaşatsın inşallah . Sizlerde bana dua edin düşük tehlikem varmış. İlaç kullanıyorum Şuan

Canim olabilirde kasık agrisi 6 haftaya kadar surdu benim.

Kizlar bir sey sorucam. Suan 7+1 hamilym. Benim gögüslerim bazi gunler şişiyor bazi günlerde hiç şişmemiş gibi oluyor acaba normalmi.

Midem bulanıyor benim gecikme olmadan normal mi ? Tatilden dönüyorum bi de yolda sarsmış olabilir ama tam emin değilim

Allah sağlıkla tez zamanda bu güzel mutluluğu size de yaşatsın inşallah . Sizlerde bana dua edin düşük tehlikem varmış. İlaç kullanıyorum Şuan
Allah şifa versin kendine çok dikkat et canım benim de dün regl bünümdü olmadım belim kopulacak çok ağrıyor hep saplantı çeklinde arı giriyor kasıklarıma bakalım yarın test paymayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…