Maalesef regl oldumİnşallah gebesinizdir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef regl oldumİnşallah gebesinizdir
Ay benimde 3gün kaldı adetime göğüslerim baya şişti dokununca ağrıyor azcık 4gün önce sol kasığıma ara ara ağrı girip gitti test yapmamak için kendimi zor tutuyorumKızlar merhaba 8 aydır korunmuyorum. Reglime 8 gün var. Ovülasyon testi yaparak yumurtlama günümden önce ve sonra ilişkiye girdim. Sol kasığımda ara ara batma hissi oluyor. Bununla birlikte sırt ağrım ve kasıktan bacağıma doğru inen ağırlar oluyor. Sizce bunlar gebelik belirtisi midir ? Psikolojik midir ? Böyle olupta gebe olduğunu öğrenen var m
Benimde 6 gün var ama dünden beri aynı regl olacak gibi hissediyorum aynı his her tuvalete gittiğimde korkuyorum geldiyse diyeAy benimde 3gün kaldı adetime göğüslerim baya şişti dokununca ağrıyor azcık 4gün önce sol kasığıma ara ara ağrı girip gitti test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
İnşallah hayırlı sonuçlarımız olurBenimde 6 gün var ama dünden beri aynı regl olacak gibi hissediyorum aynı his her tuvalete gittiğimde korkuyorum geldiyse diye
Bende durup dururken acı yok ama uçlarına dokunduğumda acıyor ve internette göğüs çevresinde minik kabarcık sivilce olabilir diyor iki tane öyle gördüm o kadar başka bi Kasım ağrısı vs yok bugün yarın regl olacağım gibi hissediyorum ilk defa aşılama denemiştik
İnşallahhİnşallah hayırlı sonuçlarımız olur
Ayyy hadi güzel haberler inşallah. Buradan da paylaşmayı unutma haberiAllah şifa versin kendine çok dikkat et canım benim de dün regl bünümdü olmadım belim kopulacak çok ağrıyor hep saplantı çeklinde arı giriyor kasıklarıma bakalım yarın test paymayı düşünüyorum
Yok canım regl oldumAyyy hadi güzel haberler inşallah. Buradan da paylaşmayı unutma haberi
Sağlık olsun tekrar denersiniz ben de regl olacağım muhtemelen beklemedeyim şimdilikMaalesef regl oldum
İnşallah olmazsın Rabim hayırlısıyla nasip etsin ben 2 derfa çatlatma iğnesi oldum ondan önce de tedavi oldum bir yıldır evliyim bu ay artık doktora da gitmeyeceğim sadece Allah’a sığınmak istiyorum inşallah olur da rabim isteyen herkese nasip etsin inşallah regl olmazsınSağlık olsun tekrar denersiniz ben de regl olacağım muhtemelen beklemedeyim şimdilik
Sağlık olsun . Kafaya takmadan denemeye devamYok canım regl oldum
Valla bir yılık evliyim evlendiğimden beridir de istiyoruz ilk başlarda çok umursamıyordum sonra depremden sonra artık tamamen odaklandım bebeğe 2 çatlatmamı yaptım ve yumurtalıklarım 17,18,19 cm iki tane 3 tane var ilişkiye giriyoruz yumurtalama günlerim de denk getiriyorum Rabim hayırlı vakti bekliyor nasip etmesi için bakalımSağlık olsun . Kafaya takmadan denemeye devam