çok gergin bi süreç değil miCanım hemen hemen aynıyız bnmde adetıme 8 gün kaldı
Yaa ne kadar sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımBende adete 8-10 gün kala kasık batması yaşafım tek taraflı , ve hamileyim
Tabii ki en doğrusu gecikmeyi beklemekBende de öyle olmuştu tek belirtim kasık sancısı böyle batma yanma gibiydi ve bağırsak hareketlerimdi.2 gün gecikince test yaptım ve çift çizgi ... Gecikmeyi bekleyin bence
İnsanın böyle şeyler duymaya da ihtiyacı var gerçekten. En azından umut oluyorBende adete 8-10 gün kala kasık batması yaşafım tek taraflı , ve hamileyim
Reglm bittikten sonra ki 10. Günde çift ve koyu çizgiydi. Bende dayanamayıp erken gebelik testi yapcak gibiyimAy sorma canım yaaa test ypmamak ıcn tutyorm kendımı yumurtlmyı nezmn gordun sen
Merhaba başka belirtileriniz nelerdi acaba brnde şuan sağ kasık batması yaşıyorum :) bat a 4 gün kaldı testler negatif çıkıyorBende adete 8-10 gün kala kasık batması yaşafım tek taraflı , ve hamileyim
Aminnn inşallahYaa ne kadar sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımDarısı başıma
Benimde hep sağ kasıkta vardı, benim bide göğüs uçlarım çok acıyordu şuan 10 haftalık hala acıyor başkada hiç belirtim olmadıMerhaba başka belirtileriniz nelerdi acaba brnde şuan sağ kasık batması yaşıyorum :) bat a 4 gün kaldı testler negatif çıkıyor
Benimde koltuk altıma doğru göğsüm acıyor dolgunluk hissi var.. bakalım gebelik belirtisimi merak ediyorum bende o batma geçti mi peki birde neden oluyormuş doktorunuz birşey dedi miBenimde hep sağ kasıkta vardı, benim bide göğüs uçlarım çok acıyordu şuan 10 haftalık hala acıyor başkada hiç belirtim olmadı
Yerleştiği dönemde oluyormuş, evet ben o kasık ağrım geçtikten 1 gün sonra test yapıp pozitif gördüm silikte olsaBenimde koltuk altıma doğru göğsüm acıyor dolgunluk hissi var.. bakalım gebelik belirtisimi merak ediyorum bende o batma geçti mi peki birde neden oluyormuş doktorunuz birşey dedi mi
Merhaba benimde koltuk altına doğru ağrım var göğüsleri de üç dört gündür falan aynı zamanda düzenli seyreden bi adet ayrısı ve ara ara batma yanma hiss oluyor birde bel ağrısıBenimde koltuk altıma doğru göğsüm acıyor dolgunluk hissi var.. bakalım gebelik belirtisimi merak ediyorum bende o batma geçti mi peki birde neden oluyormuş doktorunuz birşey dedi mi
Benim de koltuk altımda batma gibi bir acı oluyor ara sıra. Kasık ağrımda ara ara oluyor biraz sonra geçiyor. Ayırt etmek de zor adet belirtisi mi yoksa gebelik mi. Adetim düzenli doktora da gittik eşimle denemeye başlamadan önce her şey yolunda aslında. Ama denk getirmek çok zor anladığım kadarıylaYerleştiği dönemde oluyormuş, evet ben o kasık ağrım geçtikten 1 gün sonra test yapıp pozitif gördüm silikte olsa
Merhaba benimde koltuk altına doğru ağrım var göğüsleri de üç dört gündür falan aynı zamanda düzenli seyreden bi adet ayrısı ve ara ara batma yanma hiss oluyor birde bel ağrısıözellikle göğüste koltuk altına doğru olan ağrıyı gebelik belirtisi diye biliyorum hayırlısı olur inşallah hakkınızda birde daha önce yaşayan duyan varsa bi yorum yapsa bana ayaklarımı ısıtamıyorum iki gündür buzz gibiler sıcak su torbası yapıp battaniye alıyoruz dizlerimin üstüne ağustosun ortasında şaka gibi ama kalın çorapla geziyorum böyle bir şeye yaşayan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?