Hamilelik belirtisi mi ?

Miady

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2023
16
2
1
30
Kızlar merhaba 8 aydır korunmuyorum. Reglime 8 gün var. Ovülasyon testi yaparak yumurtlama günümden önce ve sonra ilişkiye girdim. Sol kasığımda ara ara batma hissi oluyor. Bununla birlikte sırt ağrım ve kasıktan bacağıma doğru inen ağırlar oluyor. Sizce bunlar gebelik belirtisi midir ? Psikolojik midir ? Böyle olupta gebe olduğunu öğrenen var mı ?

Ay sorma canım yaaa test ypmamak ıcn tutyorm kendımı yumurtlmyı nezmn gordun sen

Bende de öyle olmuştu tek belirtim kasık sancısı böyle batma yanma gibiydi ve bağırsak hareketlerimdi.2 gün gecikince test yaptım ve çift çizgi ... Gecikmeyi bekleyin bence

Bende de öyle olmuştu tek belirtim kasık sancısı böyle batma yanma gibiydi ve bağırsak hareketlerimdi.2 gün gecikince test yaptım ve çift çizgi ... Gecikmeyi bekleyin bence
Tabii ki en doğrusu gecikmeyi beklemek

Ay sorma canım yaaa test ypmamak ıcn tutyorm kendımı yumurtlmyı nezmn gordun sen
Reglm bittikten sonra ki 10. Günde çift ve koyu çizgiydi. Bende dayanamayıp erken gebelik testi yapcak gibiyim ama tek çizgi görürüm moralim bozulur diye bekliyorum

Merhaba başka belirtileriniz nelerdi acaba brnde şuan sağ kasık batması yaşıyorum :) bat a 4 gün kaldı testler negatif çıkıyor
Benimde hep sağ kasıkta vardı, benim bide göğüs uçlarım çok acıyordu şuan 10 haftalık hala acıyor başkada hiç belirtim olmadı

Benimde hep sağ kasıkta vardı, benim bide göğüs uçlarım çok acıyordu şuan 10 haftalık hala acıyor başkada hiç belirtim olmadı
Benimde koltuk altıma doğru göğsüm acıyor dolgunluk hissi var.. bakalım gebelik belirtisimi merak ediyorum bende o batma geçti mi peki birde neden oluyormuş doktorunuz birşey dedi mi

Benimde koltuk altıma doğru göğsüm acıyor dolgunluk hissi var.. bakalım gebelik belirtisimi merak ediyorum bende o batma geçti mi peki birde neden oluyormuş doktorunuz birşey dedi mi
Yerleştiği dönemde oluyormuş, evet ben o kasık ağrım geçtikten 1 gün sonra test yapıp pozitif gördüm silikte olsa

Merhaba benimde koltuk altına doğru ağrım var göğüsleri de üç dört gündür falan aynı zamanda düzenli seyreden bi adet ayrısı ve ara ara batma yanma hiss oluyor birde bel ağrısı özellikle göğüste koltuk altına doğru olan ağrıyı gebelik belirtisi diye biliyorum hayırlısı olur inşallah hakkınızda birde daha önce yaşayan duyan varsa bi yorum yapsa bana ayaklarımı ısıtamıyorum iki gündür buzz gibiler sıcak su torbası yapıp battaniye alıyoruz dizlerimin üstüne ağustosun ortasında şaka gibi ama kalın çorapla geziyorum böyle bir şeye yaşayan oldu mu

Yerleştiği dönemde oluyormuş, evet ben o kasık ağrım geçtikten 1 gün sonra test yapıp pozitif gördüm silikte olsa
Benim de koltuk altımda batma gibi bir acı oluyor ara sıra. Kasık ağrımda ara ara oluyor biraz sonra geçiyor. Ayırt etmek de zor adet belirtisi mi yoksa gebelik mi. Adetim düzenli doktora da gittik eşimle denemeye başlamadan önce her şey yolunda aslında. Ama denk getirmek çok zor anladığım kadarıyla

Sanırım göğüs ağrısı ayırt edici olabilir. Kendim için söylüyorum tabi herkeste farklılık gösterebilir. Adet dönemi genel bi ağrı oluyor göğüste her yerinde hassaslık ama bu ger bende sadece koltuk altlarına doğru oldu ilk olduğunda çok az ve küçük bi bölgeydi ama şimdi daha geniş daha hissedilir bi ağrı ve çok hafif dolgunluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…