Hamilelik belirtisi mi

Canim benim ben de ayni böyle oldum ve hamile oldugumu öğrendim bata 5 gun kala..test yap yumurtlama 10.günde silikte olsa cikiyor, insallah gebesindir:)

Merhaba canım bende yumurtlama günümde kasıklarımda sancı ve batma hissettim o gün bu gündür devam ediyor sancım ve adetime 10 gün kala göğüslerimde şişme ve acı oluştu şuan adetime 5 gün kaldı ama sancı ve göğüs ağrılarım devam ediyor bide çok değil ama hafif beyaz akıntım var ama kafamı karıştıran tek şey yumurtlama günü ilişki yaşamadım doğurgan dönemi yüksek olan günde yaşadım çok istiyoruz çocuğumuz olmasını İnşâAllah Allah’ım tüm bekleyenlere Anne olmayı nasip etsin. Benim bu durumum hakkında düşünceniz bilginiz varsa paylaşabilir misiniz kafam çok karışık

Ara kanama bendede vardi gecen sene, rahim agzi yaram bide dermoid kistim cikti, onlar ara kanama yapabiliyordu bende. Suan hicbiseyim yok cok sukur. Baktirdinmi rahim agzina?
Merhaba dermoid kist için bir tedavi uyguladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…