• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik belirtisi mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gulgok90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2020
219
106
18
34
Bu postu gece gece açtım sebebim var oldu :) hamilelik kalma kafasıyla devam ediyorum ben kendim klomen kullandım bir ihtimal belki kalırsam diye neyse bu ay 2 günüm geçti hamilelik için test yapıp yanılmaktan çekiniyor bir yandan yapsam mı diyorum ama vucudum değişik sol kasığımda iğne gibi batma ve gaz sancım oluyor özellikle geceleri birde vucut ısım yüksek gibi yanı sıra şişkinlik ve gögüs ağrım var böyle yaşayanlar bilgi verir misiniz :( sizde böyle olmuşmuydu?

Bu postu gece gece açtım sebebim var oldu :) hamilelik kalma kafasıyla devam ediyorum ben kendim klomen kullandım bir ihtimal belki kalırsam diye neyse bu ay 2 günüm geçti hamilelik için test yapıp yanılmaktan çekiniyor bir yandan yapsam mı diyorum ama vucudum değişik sol kasığımda iğne gibi batma ve gaz sancım oluyor özellikle geceleri birde vucut ısım yüksek gibi yanı sıra şişkinlik ve gögüs ağrım var böyle yaşayanlar bilgi verir misiniz :KK43: sizde böyle olmuşmuydu?
Canım ben 2 haftalık gebeyim beta hgc değerim 48.8 ben gebeliğini öğrenmeden yaklaşık 5 gün önce kasığımda batmalar başlamıştı şu an hala var bi şancı oluyor saniyorum adet olucam ve korkuyorum kasıklarda batma var gaz sancım aynı şekilde var tabiki umut vermek istemem bence test yap derim benim daha adetime 5 gün e yakın bir süre var ve ben 4 gün önce öğrendim 9 10 gün sayıyordum adetime ama hamileymisim canım test yapmaktan zarar gelmez en azindan içini rahatlatirsin

Canım ben 2 haftalık gebeyim beta hgc değerim 48.8 ben gebeliğini öğrenmeden yaklaşık 5 gün önce kasığımda batmalar başlamıştı şu an hala var bi şancı oluyor saniyorum adet olucam ve korkuyorum kasıklarda batma var gaz sancım aynı şekilde var tabiki umut vermek istemem bence test yap derim benim daha adetime 5 gün e yakın bir süre var ve ben 4 gün önce öğrendim 9 10 gün sayıyordum adetime ama hamileymisim canım test yapmaktan zarar gelmez en azindan içini rahatlatirsin
Doğrudur teşekkürler biraz insana destek oluyor içi bir nebze rahat oluyor düşüğüm oldu iki kere ilk hiç bebişim yok zarar gelmez eminim ama inan ki tedirginim şu saatte uykum çok uyuyamıyorum o kadar çok istiyorum ki birde günler geçse olmasam hamile kalmışım ondan olmamışım dese doktor diye sabır ediyorum iki gün az gibi ama vucudum değişik modda.

Doğrudur teşekkürler biraz insana destek oluyor içi bir nebze rahat oluyor düşüğüm oldu iki kere ilk hiç bebişim yok zarar gelmez eminim ama inan ki tedirginim şu saatte uykum çok uyuyamıyorum o kadar çok istiyorum ki birde günler geçse olmasam hamile kalmışım ondan olmamışım dese doktor diye sabır ediyorum iki gün az gibi ama vucudum değişik modda.
Evet canım iki gün az süre geçen ay benim 7 günüm geçti test yaptım ve birşey çıkmadı kan testi dahil olmak üzere çünkü vücudumu tanıyorum asla adetim geçmez dememe rağmen birşey çıkmadı ama bu ay hamilesin dediler. Inşallah canım benim seninde vardır. Çok isterim . Stres yapmayın diyebilirim canım stres yaptıkça vücudumuzu kendimiz sekillendiriyoruz nasıl istersek o moda giriyoruz

Merhaba kızlar benımde göğüs lerımde hassasiyet akıntı birde karında kuruldama var gecen ay 23de olnuştum 2 gün var olmama sizde öyle olan var nı

Evet canım iki gün az süre geçen ay benim 7 günüm geçti test yaptım ve birşey çıkmadı kan testi dahil olmak üzere çünkü vücudumu tanıyorum asla adetim geçmez dememe rağmen birşey çıkmadı ama bu ay hamilesin dediler. Inşallah canım benim seninde vardır. Çok isterim . Stres yapmayın diyebilirim canım stres yaptıkça vücudumuzu kendimiz sekillendiriyoruz nasıl istersek o moda giriyoruz
İnşallah hayırlısı ile anne olursunuz çok sevindim her kadın bu duyguyu yaşayabilse keşke ama sınav dünyası işte sabah normal test yapıcam eğer çıkmazsa günümü biraz daha bekleyip gidecem doktora. Şunu da demek isterim günüm benimde hiç geçmezdi birgün bile adet ağrım sancım belirti verirdi :) şimdi sancım filan yok kasığımda batma var inşlh hamileyimdir.

Merhaba kızlar benımde göğüs lerımde hassasiyet akıntı birde karında kuruldama var gecen ay 23de olnuştum 2 gün var olmama sizde öyle olan var nı
Merhaba aynı gün adet olmuşuz :) bende 23 ekimde olmuştum :) gögüslerim çok acımıyor ama hissedecek derece hassas arada ağrı vuruyor gibi benimde.

İnşallah hayırlısı ile anne olursunuz çok sevindim her kadın bu duyguyu yaşayabilse keşke ama sınav dünyası işte sabah normal test yapıcam eğer çıkmazsa günümü biraz daha bekleyip gidecem doktora. Şunu da demek isterim günüm benimde hiç geçmezdi birgün bile adet ağrım sancım belirti verirdi :) şimdi sancım filan yok kasığımda batma var inşlh hamileyimdir.
Ah canım teşekkür ederim inşallah sen de de vardır. Benim öyle oldu ekim ayinda dediğim gibi bu ayda hamileyim inşallah şendere vardır rabbim inşallah nasip eder🥰🥰

Merhaba aynı gün adet olmuşuz :) bende 23 ekimde olmuştum :) gögüslerim çok acımıyor ama hissedecek derece hassas arada ağrı vuruyor gibi benimde.
Ayy hadi inş diyelim o zaman adet takvimi kullanıyorum takvime göre 18de olmam lazım dı olmadım 23ekimde olduğum için onu bekliyorum ama belirtikerde var baş ağrımda var karnım açmış gibi sesler geliyor 😂😂😂😂

Ayy hadi inş diyelim o zaman adet takvimi kullanıyorum takvime göre 18de olmam lazım dı olmadım 23ekimde olduğum için onu bekliyorum ama belirtikerde var baş ağrımda var karnım açmış gibi sesler geliyor 😂😂😂😂
Hadi bakalım ne olacak bizim sonuçlar. Ağzım tadı da yok ne desem acı gibi ve bir kavanoz acı biberi midemi rahatsız etmeyeceğini bilsem yerim ne alakaysa canım istiyor :))))

İyi bende 5gündğr var ama inceden yanma hadş bakalım ikimiz içinde hayırlısı testi yapan söylesin 😂😂😂😂
Tamam alıştım yok olmasına ya söylemesi kolay :) ama yapması zor yine mi olmadı görmek ister istemez üzüyor :( sabah yapıcam test çıkmazsa günüm geçsin baya bi öyle gidecem doktora :))) bıktım doktorlardan da :))) kadın bana en son gitmemde adet olursan gel dedi bende off Allahım inşallah olmamda giderim artık şu kadına dedim yani :))

Tamam alıştım yok olmasına ya söylemesi kolay :) ama yapması zor yine mi olmadı görmek ister istemez üzüyor :KK43: sabah yapıcam test çıkmazsa günüm geçsin baya bi öyle gidecem doktora :))) bıktım doktorlardan da :))) kadın bana en son gitmemde adet olursan gel dedi bende off Allahım inşallah olmamda giderim artık şu kadına dedim

Tamam alıştım yok olmasına ya söylemesi kolay :) ama yapması zor yine mi olmadı görmek ister istemez üzüyor :KK43: sabah yapıcam test çıkmazsa günüm geçsin baya bi öyle gidecem doktora :))) bıktım doktorlardan da :))) kadın bana en son gitmemde adet olursan gel dedi bende off Allahım inşallah olmamda giderim artık şu kadına dedim yani :))
Her şey güzel olacak içini ferah tut Allahın izniyle mutlu haberi alırsın canım bak benım 2 düşüm oldu ilkte sonra tamam dedım olmuyor tüp bebek işlemleri için ekrakları hazırladım hasta olmayı bekliyor dum ama olmadım ve luan çok şükür 15aylık bir oğlum var 🥰 oğluma doğum yaptından sonra 6ay sonra yine bşr düşüğüm oldu nisanda şimdi bakalım ne olacak o yüzden her şeyde vardır bşr hayır de rabbim sanada yaşatacak bu güzel duyguyu inan 😘

Adete 3-4 gün varken öğrendiyseniz , 2 haftalık olması imkansız. Kaldı ki 2 haftalıkken daha hiçbir belirti yaşamazsınız yumurtlama zamanlarında olursunuz çünkü. Muhtemelen 3 haftalıkken öğrendiniz

Her şey güzel olacak içini ferah tut Allahın izniyle mutlu haberi alırsın canım bak benım 2 düşüm oldu ilkte sonra tamam dedım olmuyor tüp bebek işlemleri için ekrakları hazırladım hasta olmayı bekliyor dum ama olmadım ve luan çok şükür 15aylık bir oğlum var 🥰 oğluma doğum yaptından sonra 6ay sonra yine bşr düşüğüm oldu nisanda şimdi bakalım ne olacak o yüzden her şeyde vardır bşr hayır de rabbim sanada yaşatacak bu güzel duyguyu inan 😘
Amin inşallah beklemek de güzel biz istiyoruz olsun bitsin Rabbim büyük sınav etmesin bakalım ne oluyor sonuç bekliyorum beklerken muradıma ererim İnşallahhhhhh :) 💞

23 unde oluyorum bende .
Göğüs uclarimda hassasiyet var sadece.
Bide kahverengi renkte ve topraklı bı akıntım var

Adete 3-4 gün varken öğrendiyseniz , 2 haftalık olması imkansız. Kaldı ki 2 haftalıkken daha hiçbir belirti yaşamazsınız yumurtlama zamanlarında olursunuz çünkü. Muhtemelen 3 haftalıkken öğrendiniz
Beynim yandı valla :) buna yazan arkadaşım cvp versin ha bu kafam almayiii:))

Back
X